Не треси зелени,за сите класи треба подеднакво скил и да знаеш да си ја изиграш класата,нека не се вадат тие мејџ што играат со тоа дека паладините се вакви или онакви и дека не требало скил.До вчера се жалеа за тоа дека паладинот се лечел ама сега почна и маге да се лечи со евокатион или има ајс блок нешто слично на 12секунди дивине шилд од паладин.И на што ќе се вадите?Или пак на реконинг спец маге умира за 2-3 секунди па сеа види кој е подобар 1 на 1.
Нема шо да се вадам јас или било кој шо игра мејџ. Уствари јас имам Паладин 80-ка на Darksorrow EU. Знам дека шо и да пишам нема да те разубедам и ќе си останиш со исти мисли, само едно нешто во врска со твојот скил и скилот на паладините ме заинтересира.
Шо е за тебе скил? Да отепаш мејџ во 2-3 секунди* ? Рог под Hammer of Justice или да ганковаш low lvls во Stranglethorn Vale?
Ете јас ќе си кажам за кој играчи мислам дека имаат скил. Зборам за ПВП комбат.
1. Основното..да игра на оргинален сервер.
2. Арена 3x3 2400+ рејтинг.
3. Титула Gladiator.
4. Ако е стар играч барем ранк 12.
Незнам само кој пробваш да го убедиш во таа супериорност на паладинот. Да, јак е, ама е далеку од имба. И уште нешто пред да ми реплицираш, меџик вов не е оргинал, не е подобар серверот и нема повеќе луѓе.
*
скршен мејџ