Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
M

M del Mar

Гостин
Драга....
Не отидов на школо :icon_lol: Сега еве си пијам кафе т.е нескафе, па ќе земам да подучам нешто за уште една петка :pipi:
На сестра ми и е роденден....:pipi: си ја сакам најмногу :back:
И сеуште го сакам....:nesvest::pipi: и не го поднесувам нештото!!!:nerv:

Изнапишав глупости али нема ништо ново на запад...освен ако не сакаш да се внесам па цела стрна да биде исполнета со мој пост...

Имај пријатен ден драга :pipi: L'Orizzonte-Eros Ramazzotti :music4::music1:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Honey зошто човек да се чувствува осамен,додека убавината е околу него?
Одговорот би гласел(како на загатка на некој глупак)-затоа што така се чувствува!
Колку поголема убавина,толку поголема осаменост,зашто зад секоја убавина лежи хармонија,а во основата на секоја хармонија-соединувањето -.- .
Убавината не може да утешува ако душата е замината од неа...а СЕПАК никогаш не сум сама.Човек секогаш има сенка што го следи.

K

Kicky

Гостин
Драга....
Не отидов на школо :icon_lol:
Same here :smir:
Поради оправдани причини ќе си седам дома, ќе си пијам млеко и чаеви денес. Ќе дојде мамичка уште малку и ќе ме негува.:pipi: Па здравјето нели е поважно од се`?
За 45 мин треба да почнат часовите ама јас не одаааааааааам. :je:Така да знаеш.

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Драга Кајгана... Еве на пракса сум умирам од досада.. умираам.. :icon_lol::icon_lol:

RIOT!

dust in the wind
Член од
10 септември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
16
Еееј жено..кај си ма? Ти немам пишано скоро две недели..те подзаборавив од многу обврски...:kesa:
Иначе јас по дома, си седам, си ужифкам, си пијам сокченце и така...:pipi:
Ај одам сега да изгледам некое филмче оти незнам веќе шо друго да правам...
Чаопријатно...те цункам:smir:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Ги згазивме.Сеа сум многу возбуден.Идам да се избањам да се оладам.
Па после малце да шетнеме да го прославиме триумфот.:back:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ќеркооо!

арна? ахам, ајде ма било и полошо па ти биди среќна ја сеуште сум тука.
Кај мене ниш ново, онака кулирачки добро, по цел ден сум пред ком со причина ок:pipi: ми се спие мн сабајле од 6 ипол сум станата:vozbud:убичу се али јбг ќе издржам, чекам...
и ајт доста е...
:back: ла-лока сеуште те сака

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

тешки два дена ... болки до немајкаде, али полека полека се опровавувам.
Hope to get well soon

†GODLIKE†

T

theTinule

Гостин
КАЈГАНО!
Глеј колку е саат!У живот неам волку рано станато!
Т.е. станав у 6 саат за да се истуширам!Охх...ме боли све!:nesvest:
Ај те сакам!:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

час = физика
лекција = спектар не електро магнетни бранови
професорка = српски
статус = досадно (кво)
тетратка = празна
интернет = малце

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

не отидов на првите два часа на факс, па ај викам да ти пишам пред да идам, иако и вчера сакав да ти пишам ама нешто даун беше. Вчера на факс ми беше феноменално :vozbud: Се изнасмеав со моите колеги, исчукани се ептен. Вечерта заглавив на вежби до 8 па додека дојдам дома 9 ме фати, ама тоа ти е.
Иначе ти пишувам за да ти кажам дека изглеа ми се свиѓа, ама само изглеа. Си го мислев кога се враќав од факултет...аххх убаво е чувствово иако не е ништо сериозно.
Друго, на Тони му е роденден па треба да му пишам порака за да му честитам. Ми рече да не му отварам тема па затоа нема на форумов да му честитам. Вчера ме игнорираше и сум му скар, само нема да примети денес.
Ја сега станав од спиење и како што гледаш досадно ми е и веќе незнам што пишувам.

Ај одам да се спремам за на факултет и искачам :salut:

:smir::smir::smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.047
Поени од реакции
74.553
Ој кајги. Те зафатил и тебе свинскиов грип а:icon_lol::icon_lol:
Јас оздравев и се ми е топ сега за сега. Вчера супер си поминав на колоквиум:smir: Врска немам дали ми е точно али битно се си решив и си решавав 3 саата без престан дур не сватив дека сум останал единствен во амфитеатаров :pos2: И така си купив маркери:icon_lol: И обоив доста ѕидови:smir: Цел амфитеатар, автобусчиња, и друго :) Значи добро потрошени 35 денари:pipi: Иначе осеќам ќе имам убав викенд. Најубав :vozbud: Ајде идам ја на факс сега да не речат после сум им фалел:nesvest: Се гледаме после кајгандуријо :back:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Драга,

Денов ќе биде супер,ако дојде даме у школо.Ќе тепаме досада,ќе се смееме.И вчера не беше лош.Поминав добро после родителската,дури ме прашаа ако не учиш кажи да не се замараме.Сеа ќе седнам да учам да им докажам дека не сум идиот.Иначе се нервирам,пошто ќе учиме у сабота.Мизерна работа е тоа бе.Кај го има ова.Тојето идеме даље.Поздрав.

M

M del Mar

Гостин
Лејди
Денеска повторно не отидов во школо!:icon_lol: Станав и одма на визита кај тебе :pipi:
Ништо ново на запад :( не знам друго што би ти рекла!
Еве ти едно видео...:pipi:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.362
Поени од реакции
30.760
Кајгана
Куртул, напишав!
сеа сум слободна!