Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Берлускони со најава дека можат да купат уште еден “шампион“ (Робињо) и со тоа да го затворат трансфер пазарот

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ако мисли вака да игра Роналдињо....Фала не!

Ф

Фил Ајви

Гостин
жал ми е што ќе отиде во Јувентус и само ќе им ја доебе мамицата таму а воедно и он ќе пропадне
хахахаххахахахха

еве головите за тие што не гледаа

еве и пар слики од мечот

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Ако мисли вака да игра Роналдињо....Фала не!
поентата е да се продадат и Бориело и Хунтелар, а на нивно место да бидат Ибра и Робињо што ми изгледа како одлично решение

Робињо ќе може на повеќе позиции во нападот да игра, па дури и како плејмејкер на местото на Сидорф

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ако ги дадат и Бориело и Хунтелаар и да го донесат Робињо ќе биде многу многу страшно :)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Берлускони со најава дека можат да купат уште еден “шампион“ (Робињо) и со тоа да го затворат трансфер пазарот
Овој или сака да не збуни,или да не разболе,или изиграва будала...Штом тој дава ваква изјава ми дава за право да бидам скоро сигурен во уште едно засилување до среда! Тој обично не пушта патки и шпекулации!

За утакмицата вечерва не знам што да искоментирам.Со онаква игра и Интер и Реал заедно во терен нека влезат! :pos:
Сериозно..Да не издвојувам кој беше најдобар затоа не би било фер некого да тргнам настрана! Сидорф малце зафркна,ама што викате,се трудеше! :) Дури и Гатузо коа влезе ги помрдна сите!Као прав плејмејкер се понашаше. Боатенг ќе биде ептен добро засилување,убеден сум! Малце ми е криво што Сократис не доби шанса,ама има време. Онде уште Ибрахимвич кога ќе влезе,машинерија човече!! :) Ми се допаѓа и тоа што имавме уште многу шанси!
Сеа нормално е дека не може цела сезона со исто темпо да се игра,ама со пола од оваа игра да играме,ќе биде одлично!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Овој или сака да не збуни,или да не разболе,или изиграва будала...Штом тој дава ваква изјава ми дава за право да бидам скоро сигурен во уште едно засилување до среда! Тој обично не пушта патки и шпекулации!
!
До утре, 7 попладне. :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
После изјавата на Бориело дека е можно да си замине оти не сакал да биде резерва, се очекува утре и задутре да се има преговори со Јувентус, а бидејќи одамна Милан се договорени со Робињо за негово купување тогаш може да се каже дека прилично реален исход е ова

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Утре = Вторник, на 31ви завршува рокот за трансфери, во 7 попладнето.
Во ред е тоа што си го рачунаш новиов ден, само до утре ти звучеше како да препоследниот ден поминал!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Hah, тоа е зашто мислев дека Недела беше 30ти, али технички, во право сум бил ипак. :tv:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Дечкото со тешко име од Монако пак стрелаше :)

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
leleee robonjo e top sakam da go zemat i moze da go menja i pato i ranaldino i ibrahimovic
a moze da se prodadat togas i borielo i huntelar a toa se 30 milioni 15 za robinjo i 15 za dve rati na ibrahimovic
me biva za matematika hehe :)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
До утре, 7 попладне. :)
Значи за некој саат ќе имаме нов играч.Скоро сум сигурен! :)
Обично во вакви ситуации Галијани дава изјава дека по доаѓањето на Ибрахимович,во случајов,нема повеќе трансфери.Овојпат не само што нема таква изјава,уште Берлускони дава изјава дека до крајот на месецов може да се донесе уште еден „шампион“! Е сеа ме интересира кој одговара на таквиот опис! Се споменува и Максвел..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom