Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde gospode pomogni ni sega (ako e od goal.com, ja ima vesta i na milannews.it verodostojna e )

Jo Cole izjavil deka igral na treninzi porano so dres od Milan i deka se secava na finaleto u LS koga ja ispleskal milan barsa 4-0

Ovoj mislim deka e nas igrac vise

izvinite za latinicava imam problemi so internetot doma i pisuem od net kafe !

^Гарант го земаме жолтиов.:)

Хонда да дојди кај нас и не ни требаат поќе напаѓачи... ќе го шитниме хунти на Фенербахче, Хонда прва постава и Бориело замена. Хонда со Дињо и Пато партал ќе направат, најдобар напад ќе имаме во Италија :)

Добро е луѓе, се размрда темава.
Џо Кол - веќе и повеќе од јасно е дека за без пари играчот е ТОП.. боље неможе да биде моментално. Што се однесува до платата, мислам дека не би требало да има проблем бидејќи дида си замина, значи 3.5 мил евра имаме +.
Хонда- да бидам искрен не сум го гледал во ЦСКА, ама на светското(особено по фазата по групи) е еден од најдобрите играчи.
Касерес- не ми се свиѓа играчот. Ако се сеќате на првата утакмица(Јувентус - Милан) мислам дека ептен јако киксна кога дадовме гол. . Не треба да го купиме овој.
Штом досега нема никаква реплика од галијани за понудата на фенербахче, значи дека не е вистина. А сите знаеме дека 23 милиона и тоа за еден Хунтелар. чија дебитантска сезона беше многу слаба се многу пари и јако ќе ни дојдат.
Поздрав и Форца Милан...

Штета што агентот на Џо Кол изјавил дека неговиот клиент најверојатно ќе остане Лондон,Арсенал или Тотенхем....................штета би било да се испушти ваков играч.

А за Кеисуке Хонда што да се каже освен,каков црн Фабијано земајте го моторов!!! Има пас,брзина и неверојатен шут.

hehe uste da znaevte deka honda ne e napagac i top ste kurnazi edni hehe :)
Сакаа да кажат,да не се трошат пари за ЏАБЕ на ФАБИЈАНО,туку да се земат тие пари да се дадат за Хонда...али кој да сфати,све сте ограничени у тоа мозокот.

Иначе сум ЗА трансферов.

Ке земеме ли нешто деновиве или не, веке преку кур ми е да читам за кој уште не сме заинтересирани,и на крајот со прстот в уста. Гледај со напрај М.Сити без никој да знае ги лапна,Силва,Туре и Коларов,Јуве зеде 4-5 имиња.Барса ги лапна Силва и Мата,Реал Ди Марија а ние останавме со старецот Јепес и Амелија.....Ајде келајци реагирајте и скратете ни ги маките.
Очекувам Касере,Кол и Хонда и да се шитнат ОООО,Јанко и Каладзе не ни треба ништо повеке.

Ке земеме ли нешто деновиве или не, веке преку кур ми е да читам за кој уште не сме заинтересирани,и на крајот со прстот в уста. Гледај со напрај М.Сити без никој да знае ги лапна,Силва,Туре и Коларов,Јуве зеде 4-5 имиња.Барса ги лапна Силва и Мата,Реал Ди Марија а ние останавме со старецот Јепес и Амелија.....Ајде келајци реагирајте и скратете ни ги маките.
Очекувам Касере,Кол и Хонда и да се шитнат ОООО,Јанко и Каладзе не ни треба ништо повеке.

Барса го зема само Виља,тоа за Мата било обична заебанција.
Него Сити и Барса го делат Силва? Хаха
Една утакмица за Барса една за Сити:) (мала шала)

Барса го зема само Виља,тоа за Мата било обична заебанција.
Него Сити и Барса го делат Силва? Хаха
Една утакмица за Барса една за Сити:) (мала шала)
хахах на Виља мислев Друже,Поздрав

Хонда да дојди кај нас и не ни требаат поќе напаѓачи... ќе го шитниме хунти на Фенербахче, Хонда прва постава и Бориело замена. Хонда со Дињо и Пато партал ќе направат, најдобар напад ќе имаме во Италија :)

Кико ,Хонда доколку дојде ке игра место Сидорф сепак тој не е класичен шпиц. би било вака.

..........................Бориело

Дињо...................Хонда..........................Пато

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom