Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.908
- Поени од реакции
- 23.321
Уф Пасторе ни најмалце не наликува на потезите на Рикелме туку ептен наликува на Кака... Значи дечкото е муња стварно игра добро го гледав малце со Палермо и секоја утакмица со тоа косичето си викам што бара кака у Палермо бе ! Верујте има иднина во дечкото!
@ Надоврзување на муабетот за Мирко Значи Марлеј одма ме убива мислата што ако ти текнува лани кога бевме поврзувани Мексес нашите искочија со изјава дека имаат добри односи со Сенси и нејќат да ги расипат, всушност така функционира и цела Сериа А. Играчот е феноменален и исти калибар е на Торес сакате земете ја во предвид конструкцијата на играчот сакате земете ја во предвид завршницата!
-Кога би ги споредувал Џеко и Вучиничне би знаел што да одлучам Дали корпулентен напаќач со одлична завршница, или подвижен играч кој на секоја утакмица би давал 100% за тимот а и башка може да помогне и на други позиции во тимот ! Се работи за 2ца со различни предности и неможете да судите од одма само Џеко и никој друг.........
Знам за нашите добри односи со Рома, и го натегнал Берлу на Росела сигурно.
Али да му ебем мајката тие добри односи треба да се искористат за трансфери
Него за муабетов, незнам зашто али дечкото ми е феноменален ( за Мирко зборим), според мене он е тоа што му фали на Милан и сјајно би се уклопил у овој тим.
У моментов кога би бирал напаѓач за у Милан ја пред него би ги избрал само Дрогба и Торес евентуално мада овој ми е стаклен многу вториов би размислил
А за вој Пасторе немам фрикинг ајдија не го имам глеано, мада чим Ти викаш ти веруем
Ајде наредна утакмица може да го видимо Адија конечно