Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа формација и тактика што ја играме сеа да ти е страв да ја растуриш и поместиш,јеботе! :) Ептен добро функционира средниот ред,после долго време и тука е причината за добрите игри.
Добро што Амброзини е суспендиран за со Сиена,ќе го имаме против Интер!
Сеа во купов нека добие шанса Хунттелар и некои од Primavera-та,да видиме што потенцијал имаме.
Ми се допаѓа што Милан изгледа компактно,сите го даваат максимумот на својата позиција и играта не ни зависи од индивидуални потези.
Се надевам дека ќе продолжиме со добри игри и дека до крајот на месецов ќе имаме најмногу 2 бода помалку од Интер! :)

FORZA MILAN!

Во купов мислам дека треба да излеземе со 2 тим :toe: еќ можеме хунтелар да го видиме 90 минути а и младите ќе имаат шанса да се докажат

Нека ги пушти во купов Хунтелар,Бонера,Каладзе,Фламини да поиграат малце греота се :tv:

стандардно секое коло ги има зверовиве :tv:

ТИЦИАНИ :zver:

баш ме интересира како ќе го склопи тимот Лео за у среда

Не ти го сватив постот ? :)

Иначе Лео треба да продолжи во стилот во кој почна да им верува на младичите!

Јас доколку би комбинирал нешто вакво би извадил!
Ама ја :pos:

Сторари
Бонера-Каладзе-Фавали-Албертаци
Фламини-Страсер
Ди Џенаро-------------Оду
Зигони-Хунтелар

@Дим4е
Викам, e ај да не се =) со ваква игра уште да не се у тим на коло. Капираш? =)

Епа Миланези што да ви кажам честито победа па се гледаме на 24 знам дека сакате одмазда али ке видиме хехе

Епа Миланези што да ви кажам честито победа па се гледаме на 24 знам дека сакате одмазда али ке видиме хехе
Nema so da gledame ke go izedete kako so go izede juve....na prvata uakmics ne bea uigrani ama sega ke vidite....na juve mu dadovme 3 na vas 5 ...pozz FORCA MILAN!!!!!:drk::drk:

Вчера скоро од прв до последен одлично изиграа Рино некако слабо само го нема некако она од порано дивото во него што знам некако разочаран ми изгледа.Неста изигра страшно уште гол им шибна на инвалидиве,кој веруваше дека ќе се врати толку добро оваа сезона со Тиаго Силва можеби се и најдобриот одбранбен тандем во Сериа А кога се заедно во екипата функционираат страшно,Амаури,Диего и ред други не писнаа вчера покрај нив.Капитенот стандард како до сеа цела сезона гине на терен и вчера беше добар се надевам Липи ќе го повика и за Италија во Африка вака ако продолжи,Пирло како во своите најдобри денови,пасови задржување на топка маестрално ипак мислам дека Леонардо му го најде правото место како еден вид на полушпиц истурен понапред во средината.Роналдињо си играше мајтап вчера со овие мајќе ми,на почеток го чуваа по 3ца играчи и пак ги правеше салата капак на се двата гола и најака беше прославата на вториот гол верувам ја видовте сите :),само нека продолжи вака да игра верувам дека ќе газиме уште повеќе. FORZA MILAN ! ! !
AC+Milan+v+FC+Inter+Milan+Serie+92RhbtaoDlzl.jpg
:cuc::cuc:

Што има да се види ќе го засисате као никад,ќе му се качи Роналдињо на мур/К*Р на глава и ќе си игра самба. :tv:

Шо ке видеме бе тоа сигурно ке се случи едвај ги тепавте сиена а не па нас..:милан:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom