Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 345
Абе каков Пепе да си го земеме ние детето од Феенорд и да немаме гајле за среден ред,башка и ефтин е 4 милиони што значи дека може да пушти срце Берлускони :helou:
Бекам не е решение според мене,ќе дојде лето и ке си иде а башка 34 год. има стар е да го одкупиме,незнам дали холаѓанецов може да игра лево крило па да го игра Лео Абате десно,а околу формацијата 4-3-3 тоа е поради нашиот без идеја среден ред,па вака да се удри на напад со тројца напаѓачи.Ама џабе бистриме политики кога бековите ни се тапа според мене подобро е тоа прво да се реши па после се друго.Да но за тоа треба да препорача Ван Бастен
Незнам зошто толку форсираат крилни играчи ни треба некој добар креатор на пример од калиброт на Силва,Хамшик,Хернандес..веќе Бекам игра крилно може сакаат уште еден но ќе видиме.
Сабајлево ми се јави берлускони и ме замоли да ве распрашам што формација да му каже на Лео и кои играчи да им бидат приоритет зимово....дај направете една листа на играчи и една солидна формација со која сите ке бидете задоволни!!!Ете ви шанса да се докажете доста дремете по форуми....греота
Е овој ако дојде ја не навијам за тимов више:kesa:Колку фамозни станаа крилниве напаѓачи и формацијава 4-3-3 ,минимум по 5 алтернативи на ден читаме...сега и дека ја следат ситуацијата во Манчестер меѓу Нани и Фергусон
линк тука
И тоа што викаш...долче габана е ова бе Пецко, у ова и Миланез' на човек може да заличи
That was just rude :smir:Pozdrav do site fanovi na Milan kako ste dali znaete kolku ce izigramo so Kaljari na San Siro? i kogo ce kupimo zimoska, gleam Savicevis mu vika na Krasic da odi vo Milan. FORZA-MILAN
Pozdrav do site...... :helou:
Зошто бе, прв пат ви праќам поздравThat was just rude :smir: