NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува друже дека на justin.tv е дозволен live stream, незнам некој друг има проблем со гледање на мрт1 на zulu.mk ?
извинете за offtopic
ја имав прошлата утакмица,ама пушти на web.maxtv.mk нема утка

Не ми се верува друже дека на justin.tv е дозволен live stream, незнам некој друг има проблем со гледање на мрт1 на zulu.mk ?
извинете за offtopic

Ајде бе, барем за МТВ не е проблем. Бапни една виљушка таму назад на телевизорот кај што се приклучува жицата за кабловска, и прво што ќе ти се појави на екранот е МТВ1.:pos:

Фала hogar :)
ке бапнев виљушка ама кај што сум нема во што да бапнам нема тв :)
поздрав до сите sorry за off topic и пријатно пратење NBA!
:salut:

BE LA
Само со расположен Коби и еден од Одом или Гасол разигран и ќе имаме мајсторка:)

многу се јаки дома лејкерс милион евра се ставаат на нив вечерва сигурно победуваат :vozbud:

--- надополнето ---

значи бостон се дрва и смао го направија ова финале интересно џабе се мучеа да победуваат :pos2:

Многу деконцентрирана игра на Бостон во прва четвртина. Мора да се соземат, оти лошо им се пишува.

џек николсон им го пуштил малерот на бостон :pos2: така да вечерва џабе им е ништо од рака нема да им иде

--- надополнето ---

уште еден показател, најдобар играч вечерва е реј ален кај бостон тоа значи дека дрвото чим е најдобро ништо не е како што треба кај другите од тимот.

јас ви кажав дека џек николсон ќе ги уплаши, ил иможеби направил магија :vozbud:

--- надополнето ---

гледате какво тренериште е фил џексон? како знае кога да побара тај маут :vozbud:

--- надополнето ---

Господ не може да им помогне на Бостон :pos2:

Многу многу лошо,само 31 кош во прво полувреме...ништо не им оди ,не умеат да се соземат...
Да не ги кобам однапред,ама 99% се игра мајсторка,20 коша при ваква игра се премногу.

Прво полувреме катастрофа за Бостон. Имаат ли сили да се вратат во живот?

Е ова се бараше ! Одлична одбрана, не се дозволува втори шанси, Гасол е многу подобар од завчера, исто и Бајнам иако не изигра многу, Одом просечен, добро е што имаше поени од клупата, Вуја и Фармaр. И чим и на дибекот му тргна (а тоа ретко се дешава) Celtics are DOOMED !!!

Ниту господ не е семоќен ниту тој не може да им помогне ангелите се појаки и од бога :vozbud:

Реторичко беше прашањето.
Но како што гледам и во второво ништо не се смени во играта. Само чудо става крај на ова финале.

јас кога ви реков ен мора да гледате вие се смееевте епа сега видовте готово е е ТИТУЛА :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom