Пелистер - Вардар (1:0)

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде конечниот епилог ?

• Победа на Пелистер

Гласови: 39 43,8%
  • Нерешено

Гласови: 11 12,4%
  • Победа на Вардар

Гласови: 39 43,8%

• Вкупно гласачи
    89
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Идеме сине со најјак состав не се секирај,земи си сончоглед и уживај...нека победи подобриот :smir:

Се гледа дека си човек, добар познавач на фудбалот со кој можи да се прај муабет а да не биди вие комитите такви вие чкембарите такви, сестрите, мајките...

Нека победи подобриот, нека има поќе турканици на теренот за да се "испразнам" убо убо, шо по судија, шо по наши/ваши играчи :pos2:

Се надевам на фер судење пред се...

Кал до колена има.Оној шо излезе од повреда цел калосан.
Ипак ко што реков ако на теренот не е интересно барем на трибините е секогаш кога играат овие две екипи.Али сеа ни тоа го нема за жал..

Вакви услови за ватерполо нема ни на олимписки базен.

Голманчево на Пелистер ми остава добар впечаток..

И теренот лош впечаток (рофл)

Една од најдосадните дерби утакмици меѓу Пелистер Вардар...

Терен лош, судија кој беспотребно делеше жолти/црвени, не призна чист гол...

Второто немаше никаков фудбал и едни и другите веќе не сакаа да трчат...
Ристовски, Пандовски, Постоловски, Спировски, Алтипармаковски, Вељановски се според мене играчи кои имаат огромен потенцијал и треба само да се искористи :smir:

Се на се победа и солидна посетеност со оглед на тоа што во Битола 3-4 дена врни дожд... Повеќе среќа наредниот пат за гостинската екипа :toe:

Kој победи да не знајте ? :)
Нека ни е честито победата и бодовите.
За тие што не беа на трибините атмосферата беше одлична, малку зарипнав се на се најдобри сме :pehar: .
:olee::olee:

Заслужена победа на Пелистер знаев дека ке победат честитки до фановите на Пелистер!:wink:

kade ste sk ?
ПЕЛИСТЕР ШАМПИОН
СЕГА СРЕДА КУПОТ СО дрита
само напред ПЕЛИСТЕР ТИ СИ ЖИВОТ НАШ!!!!

МНОГУ СМЕ ЈАКИ :baeh:
другите клипчина попосле :helou:

ск ајде сега :pusk:

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.
Се прашувам дали вооптшто ја гледаја утакмицата комитите, или се толку засрамени шо ни едно честито победа неможат да речат :nenene:

Коректно е да се признае победа а не да се чукате по гради пред време и сега нигде да ве нема... и после вие сте ми биле најголема навивачка група/најголеми симпатизери на Вардар... Срамота :kesa:

Се прашувам дали вооптшто ја гледаја утакмицата комитите, или се толку засрамени шо ни едно честито победа неможат да речат :nenene:

Коректно е да се признае победа а не да се чукате по гради пред време и сега нигде да ве нема... и после вие сте ми биле најголема навивачка група/најголеми симпатизери на Вардар... Срамота :kesa:
остајги да тажат рает на погреб се сега на најголемиот ск клуб оти цело ск навива за нив сега еден нема :tapp:ако тој што губи има право да се лути :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom