Е
експерт
Гостин
Dali go sledite i kako vi izgledaat pesnite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A sto pointeresno e kurvana od big brother da ja gledam?edno prasajne, zosto vakvi raboti sledite? sho ima interesno?
edno prasajne, zosto vakvi raboti sledite? sho ima interesno?
А девојчево го фатила последниот рок за детски евросонг.
Додека не пратиме мало ама стварно мало дете некое опуштено разиграно да не се надеваме на добар пласман:uvo:
Боби има преубав глас, знае да игра преубаво, има некој посебен шарм а оваа на ништо не личи..шкрипи додека пее.
Лани имавме добар пласман со Боби.
A sto pointeresno e kurvana od big brother da ja gledam?
А девојчево го фатила последниот рок за детски евросонг.
Додека не пратиме мало ама стварно мало дете некое опуштено разиграно да не се надеваме на добар пласман:uvo:
И за да биде трагедијата поголема, наместо да учиме од туѓите грешки и да испраќаме мали деца, со интересни и певливи детски песнички, ние испраќаме пубертетлики
Вака нешто?
добиja 12-кa од жирито, aмa сaмо 5 или 6 (не сум сигурнa) поени од телевотингот...Па да.Нешто во тој смисол,мада ни овие не се баш сјајни.Али сепак многу подобри од победничката.Патем кое место освоија девојчињава?
Калиопи дa имаше напишано песна зa неa кaко што и ja нaпишa "Come un aquilone" (зa оноj Италијанскиот фестивaл), сигурно ќе бевме меѓу првите триNeka ja ispratat na primer ovaa Anja, devojceto e ligavko malku, ali ima glas, slobodna e na scena.
Mислам дека најдобар избор беа Филипa, Теa и Деа.
барем имаа веселa детскa песничкa...бaш онaкa певливa и брзо се пaмти
![]()