Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Леле колку сакам да ги истуриме овие гнасиве,стандард проблеми што ни праат,не сте свесни.
Гнасна екипа со уште поодвртатни играчи и тренер,колку ги мрзам тоа ненормално нешто.

В

Вори

Гостин
Е,да и тоа заборавив.Ама нејќев да изгледаме ко другине фанклубови што честитаат родендени на играчи,ама овој е еден од играчите кој дефинитивно заслужува моја честитка :)

Среќен роденден Есиен,уште 4-5 сезони да играш за Челзи во најдобра форма,да даваш голови и да ринеш да терен,и да бидеш главниот мотор во нашава екипа.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Hajdee,plavi moj safiruuu, hajdee ... :tv:

--- надополнето ---

Планирам да земам вакво нешто или дрес преку картичка директно да ми стигне од Лондон преку chelseafc.com ... па сакав да прашам,дали има некој такво искуство.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

--- надополнето ---

Планирам да земам вакво нешто или дрес преку картичка директно да ми стигне од Лондон преку chelseafc.com ... па сакав да прашам,дали има некој такво искуство.

Да бе, јас опремата за пливање си ја купувам од Спидо УК зашо нема тука, само ќе ти земат пари за достава, шипинг, инаку стига за 4-5 дена :) :smir: Само глеј да си го погодиш бројот :D

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85

--- надополнето ---

Јас лани ова време си купив од CFC НАЈУБАВИОТ дрес на планетава !!!! Нано дресот на Чех.. деновиве ќе го ставам на слика (ме мрзи сеа) ... Го платив со дебитна картичка, за малверзации немај гајле тоа скоро и не постои (само на филмови)....

И најироничната работа CHELSEA MEGASTORE се наоѓа во Manchester .... :)))) од таму ми стигна shipping-от ... е за шипинг не знам колку е и како е, лани немаше до Македонија али начекав беспари шипинг во граници на обединето кралство па му пратив на еден другар у UK шо студира

Поздрав, валда ти е од помош ова

edit: HAPPY BIRTHDAY METAL MICKEY

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Фала ви за информациите дечки. :))))
Иначе кои играчи се во комбинација за утрешниот меч ?

В

Вори

Гостин
Чех
Босингва Бане Тери Кол
Микел
Есиен Малуда
Анелка Дрогба Калу

Овој ваљда ќе биде првиот тим.А,на клупа ќе дремат дечурлана заедно со Фереира и Трнот.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Утре освен победа не признавам ништо. Сварно многу ќе се изнервирам ако не победиме утре,особено ако се знае какви шупачки голови на стемфорд бриџ ни дадоа шугиве кога заврши 3-3.А да го остави фактот на страна што лани не тепаа кај нив 2-1,3-3 беше кај нас,а минатата година изигравме 2 пати 0-0. 4 меча немаме победа против овие.Ги мрзам и јас многу. Да ги шинеме сакам.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Утре освен победа не признавам ништо. Сварно многу ќе се изнервирам ако не победиме утре,особено ако се знае какви шупачки голови на стемфорд бриџ ни дадоа шугиве кога заврши 3-3.А да го остави фактот на страна што лани не тепаа кај нив 2-1,3-3 беше кај нас,а минатата година изигравме 2 пати 0-0. 4 меча немаме победа против овие.Ги мрзам и јас многу. Да ги шинеме сакам.
Не се секирајте.. утре ја тепаме два у кец !!! :))))) и тоа 2-1 или 3-1 за нас :D

A

Auditore

Гостин
Нерешено ќе биде бе, доста со филмови, дај боже да грешам..
Али не е лош тимот за утре.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ќе биде тешко Евертон они се стално незгодни со секого и дали има некој линк од сеа за утакмицата во 2 саат беше така ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom