Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ја никаде не го спомнав Тери или Алекс или некој од одбраната на Челзи.
Ти го спомна Видиќ,па ја после ти го спомнав Торес.

G

Gray Foxx

Гостин
Ја никаде не го спомнав Тери или Алекс или некој од одбраната на Челзи.
Ти го спомна Видиќ,па ја после ти го спомнав Торес.
Па ти го спомна Видич во контест демек само он е централен дефанзивец шо страдал од Торес, па онака чисто да те потсетам. :)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Па ти го спомна Видич во контест демек само он е централен дефанзивец шо страдал од Торес, па онака чисто да те потсетам. :)
Ај потцети ги како Челзи имал слаби противници до сеа во ПЛ, а како Манчестер до сеа играл со многу појаки противници ( Kako Њукасл, Фулам, Болтон, Сандерленд, Евертон, ВестХем и најмизерниот Ливерпул кој едвај спасија жива глава ) па за тоа е таква состојбата на табелата во ПЛ.

A

Auditore

Гостин
А јас би ти кажал да се губиш од овој фан клуб пошто само провоцираш.

G

Gray Foxx

Гостин
Ај потцети ги како Челзи имал слаби противници до сеа во ПЛ, а како Манчестер до сеа играл со многу појаки противници ( Kako Њукасл, Фулам, Болтон, Сандерленд, Евертон, ВестХем и најмизерниот Ливерпул кој едвај спасија жива глава ) па за тоа е таква состојбата на табелата во ПЛ.
Нема шо да ги потсетуам, јасно знаат дека тие екипи се две класи појаки од Виган, ВБА, Блекпул и Стоук. Барем друго е Евертон или Фулам кога игра против Јунајтед или против Виган нели? А за состојбата на табелата виновен е само Јунајтед и никој друг. Победи со Фулам и Евертон испуштаат. :S

F

fantomX

Гостин
а малиов сака со срце да игра за вашата екипа.
:pos2:

Фантом идеш контра,ама не планирам да објаснувам.Детево има изјавено дека сака да стане најдобар во Челзи.
А,и други беа заинтересирани за него како Јувентус,Барселона,Сити па тој изјави дека ако замине од Сантос ќе оди во Челзи.
И не мешајте Агуеро зошто тој е во брак со Атлетико засега,а за Лукаку ќе видиме кај ќе оди.

Иначе:

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/8047701/Chelsea-have-had-easy-start-to-the-season-says-Manchester-Uniteds-Sir-Alex-Ferguson.html

Како не му здосади вакви работи секој втор ден да кажува,ја стварно не знам.
Кој биле заинтересирани? Јувантус и Барселона? Досега курлето ќе беше во Барселона ако стварно беа заинтересирани. Но не се, пошто немаат потреба од такво нешто. Сити беше заинтересиран, имаа некои поволности за него со договорот со Робињо, и зато велам дека само да се пласираат во ЛШ е моментот, и да освојат два куп-трофеи.

За сер-лово иначе, не можи да му здосади пошто то е единствен начин да го оттргни вниманието од ЃУБЕТО кое го прави неговата екипа. Ама многу смрди ебаго, мислам тешко ќе му оди, уствари за кого како. Само ко ќе ми текни на поразот во Комјунити Шилд, се ужаснувам од помислата дека не сме којзнај колку поарни од нив.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1318577/Sergio-Aguero-Chelsea-Manchester-Uniteds-reach-Atletico-Madrid.html

Осеќам дека Фантом ако го прочита ова,ќе го отера у к*рац!:)

3 години го бркаме и никако да го земеме.Памтам кога имаше 19 го баравме,сега пак,но на крај ќе оди во некој бош тим или ќе остане во Мадрид.
Јас одамна го отерав......таму, ова е знак дека треба да го отераат и тие кои сериозно се попалија на то шо „сакал да игра со Дрогба и Лампард“.

Тоа е сосема друг муабет кога веќе и би дошол Агуеро сигурно би нашле сигурно некој заеднички компромис задолжените луѓе за преговори на Челзи или ти имаш веќе некоја друга информација ;) .. Немора се да се прими здраво за готово се што ќе се пласира од страна на медиумот.
Јас зборам со Стефан за сосема други работи никој од овие не е пред потпис или пред трансфер па да се знае колку би била плата итн ... Зборувам за квалитетите и способностите на тројцава играчи и кој би се уклопил најдобро во играта на Челзи ... Затоа што како што гледам он има некое ептен големо мислење за еден Лукаку а мизерно мислење за една фудбалска икона како што е Шевченко.
Нема да се најди „заеднички компромис“, бар дури шпанските даноци не се изедначат или не станат поголеми од англиските. А вероватно ни тогаш. Ко можи за еден посран Нејмар со никаква титула ни од бразилско окружно првенство некој да бара 30 милиони евра, тогаш не гледам зошто за Куров не би барале околу 55 до 60 милиони. Шо Челзи нема ни да размислува да ги плати.

Мое мислење е дека треба Лалкович, Борини да почнат да тренираат со прв тим(овој првиот да се врати од позајмица) и од нив да се направат играчи.
Тие веќе тренираат одамна со прв тим, особено Борини. Но искрено? „За свинска“ не ги бидува би рекол по прилепски, или појасно, за ништо не ги бидува.

Во наша корист е ова нека го замрази тимот :))))
ШЕфе, абе да те прашам нешто? Во „наша“ корист.... во чија корист? Челзи, Манчестер Сити или антиМанчестер Јунајтед?

Engleska U19 6 - 1 Albanija U19

16' Mceachran

Нашиот е нели ? :)
Тој е.

И за крај, за Дено еден поздрав да не го цитирам за се сега. Другарче сега не е време и ти да јадиш лајна ко серлото шо ги јади. Тој барем ги јади, кажав зошто, за да ја расчисти смрдеата шо неговио помочан тим ја прави со секоја наредна утакмица се појака и појака. Ти зошто?
Малку статистика, викаат значајна била во англсикиот фудбал, не знам зошто...
Man Yoo have played teams who are currently in 15th, 10th, 20th, 17th, 18th, 12th and 11th. That’s an average position of 14.7th.
Chelsea have played teams who are currently in 6th, 14th, 7th, 20th, 9th, 2nd and 4th. That’s an average position of 8.9th.
(преземено од англиски сајт, напишано во четвртокот)
Полесен старт за.....? Или можеби еден фан на глорихантерс тимот сега ќе ми кажи дека не е битна состојбата на табелата?! :tv:

П.С. :
One Michael Carrick + One Anderson = £40million. :icon_bigg

--- надополнето ---

Заборајв за Кака. Тој само можи да ми го јади.............ајваров шо го праев денеска. Помина возот. Освен ако не е на free transfer, па тогаш можи ќе се разгледа ко опција.

В

Вори

Гостин
Како очекуваш ти Нејмар да го сака Челзи со срце,кога уште игра за Сантос.
Кога ќе дојде,кога ќе заигра и ќе се прилагоди на играта и животот во Лондон,тек тогаш ќе игра со срце.
Искрено,освен Пацини не знам дали има играч што сакаш да дојде во Челзи.

Сета среќа,што ни мене ни тебе не не прашуваат за трансферите во Челзи.

G

Gray Foxx

Гостин
:pos2:

И за крај, за Дено еден поздрав да не го цитирам за се сега. Другарче сега не е време и ти да јадиш лајна ко серлото шо ги јади. Тој барем ги јади, кажав зошто, за да ја расчисти смрдеата шо неговио помочан тим ја прави со секоја наредна утакмица се појака и појака. Ти зошто?
Малку статистика, викаат значајна била во англсикиот фудбал, не знам зошто...
Man Yoo have played teams who are currently in 15th, 10th, 20th, 17th, 18th, 12th and 11th. That’s an average position of 14.7th.
Chelsea have played teams who are currently in 6th, 14th, 7th, 20th, 9th, 2nd and 4th. That’s an average position of 8.9th.
(преземено од англиски сајт, напишано во четвртокот)
Полесен старт за.....? Или можеби еден фан на глорихантерс тимот сега ќе ми кажи дека не е битна состојбата на табелата?! :tv:

П.С. :
One Michael Carrick + One Anderson = £40million. :icon_bigg

--- надополнето ---

Тука те чекав жими се. Ама сеа едно прашање ке ти поставам. Коа ке се мотивира Евертон против Челзи или Манчестер дали е исто со мотивот на ВБА, Стоук или Блекпул?И силите на Евертон и Фулам дали се исти со горенаведениве екипи? Виган не го спомнуам, кошмар ви е. :)

F

fantomX

Гостин
Како очекуваш ти Нејмар да го сака Челзи со срце,кога уште игра за Сантос.
Кога ќе дојде,кога ќе заигра и ќе се прилагоди на играта и животот во Лондон,тек тогаш ќе игра со срце.
Искрено,освен Пацини не знам дали има играч што сакаш да дојде во Челзи.

Сета среќа,што ни мене ни тебе не не прашуваат за трансферите во Челзи.
Јас ништо не реков, само прочитав дека „малиов сака со срце да игра за вашата екипа.“ шо мора да е тешка заебанција од авторот на мислава.
Ко ќе дој ко ќе заигра, ќе му се исполни срцето а? :icon_mrgr
Можеби не знам детали, ама мислам дека ко веќе потпиша, нов, подолг, побогат договор - заебанциите сразмерно се зголемуваат. Од 30 милиони заебанции, на.....шо знам, 40? Не се прашува тој, како да ти објаснам? Потпишал за Сантос? Ќе чути и ќе трај. А и не верувам „колку многу се вљубил“ во Челзи.
Пацини, па шо знам, сакав едно време, сега не знам во која состојба е искрено. Озил исто прифаќав со оглед на неговата ситауција со Брмен. Снајдер сакав од Реал да го собериме. Ко ќе видиш, сега стварно нејќам некој посебно. Некои играчи секако би прифатил, сега немам намера да размислувам на такви, ама има курлевци ко Нејмар и Агуеро кои не би ги прифатил. Јебига.

--- надополнето ---

Тука те чекав жими се. Ама сеа едно прашање ке ти поставам. Коа ке се мотивира Евертон против Челзи или Манчестер дали е исто со мотивот на ВБА, Стоук или Блекпул? Виган не го спомнуам, кошмар ви е. :)
И ја тука те чекам, ако Евертон не е лесен за Манчестер Јунајтед ко ќе е вон форма (а то е на почеток на сезона вообичаено), шо останува тогаш? Или „девизата“ на генијалниот топџија Денилсон - „Не можиш да очекуваш победа кај Сандерленд“ ја следи и Јунајтед? Виган, јебига, 8-0, 0-6....на 0-5 мијав нозе на тараса и чекав Бенајун да дај гол, жими тебе. Иако гостувањето е лесно нели, докажано од лани.

G

Gray Foxx

Гостин
Јас ништо не реков, само прочитав дека „малиов сака со срце да игра за вашата екипа.“ шо мора да е тешка заебанција од авторот на мислава.
Ко ќе дој ко ќе заигра, ќе му се исполни срцето а? :icon_mrgr
Можеби не знам детали, ама мислам дека ко веќе потпиша, нов, подолг, побогат договор - заебанциите сразмерно се зголемуваат. Од 30 милиони заебанции, на.....шо знам, 40? Не се прашува тој, како да ти објаснам? Потпишал за Сантос? Ќе чути и ќе трај. А и не верувам „колку многу се вљубил“ во Челзи.
Пацини, па шо знам, сакав едно време, сега не знам во која состојба е искрено. Озил исто прифаќав со оглед на неговата ситауција со Брмен. Снајдер сакав од Реал да го собериме. Ко ќе видиш, сега стварно нејќам некој посебно. Некои играчи секако би прифатил, сега немам намера да размислувам на такви, ама има курлевци ко Нејмар и Агуеро кои не би ги прифатил. Јебига.

--- надополнето ---

И ја тука те чекам, ако Евертон не е лесен за Манчестер Јунајтед ко ќе е вон форма (а то е на почеток на сезона вообичаено), шо останува тогаш? Или „девизата“ на генијалниот топџија Денилсон - „Не можиш да очекуваш победа кај Сандерленд“ ја следи и Јунајтед? Виган, јебига, 8-0, 0-6....на 0-5 мијав нозе на тараса и чекав Бенајун да дај гол, жими тебе. Иако гостувањето е лесно нели, докажано од лани.
Како прво за победата шо беше испуштена со Евертон крив е само Јунајтед и никој друг, исто и со Фулам. За другите не зборувам, заслужени ремиа се. А ти текнуе Аврам Грант и Емил Хески? :)
Иначе ке ве видиме и вас со Евертон, не се секирај. :)

F

fantomX

Гостин
Како прво за победата шо беше испуштена со Евертон крив е само Јунајтед и никој друг, исто и со Фулам. За другите не зборувам, заслужени ремиа се. А ти текнуе Аврам Грант и Емил Хески? :)
Иначе ке ве видиме и вас со Евертон, не се секирај. :)
На Аврам ми текнува од други причини, најголем лузер, жал ми паѓа искрено, поголем и од Раниери. Раниери бар играч знаеше да одбери, 80% од тимот му го напрај на Мурињо.
Со Евертон точно ќе го видиме Челзи, но за разлика од Манчестер Јунајтед, во мај, во претпоследно или последно коло, а ко шо знајме, тие се разигруваат како одминува сезоната. Колку лесен распоред, зар не? Лани беше „староста на играчите“, сега е „лесниот распоред“....абе кај то шо го прикажува Јунајтед смрди, па и муабетиве од сер-лово понуваат да смрдат. Порано бар имаше изјави со кои комплетно се согласував, за многу работи. Сега е многу напорен.

G

Gray Foxx

Гостин
На Аврам ми текнува од други причини, најголем лузер, жал ми паѓа искрено, поголем и од Раниери. Раниери бар играч знаеше да одбери, 80% од тимот му го напрај на Мурињо.
Со Евертон точно ќе го видиме Челзи, но за разлика од Манчестер Јунајтед, во мај, во претпоследно или последно коло, а ко шо знајме, тие се разигруваат како одминува сезоната. Колку лесен распоред, зар не? Лани беше „староста на играчите“, сега е „лесниот распоред“....абе кај то шо го прикажува Јунајтед смрди, па и муабетиве од сер-лово понуваат да смрдат. Порано бар имаше изјави со кои комплетно се согласував, за многу работи. Сега е многу напорен.
Староста на играчите беше 2008/2009 сезона со Големиот Фил. :)
Иначе ти барем си истриен куров ми, знаеш дека стално се јаде гомна за џабе. Мурињо ем ви беше трењер и па не ја научивте играта. :)

F

fantomX

Гостин
Староста на играчите беше 2008/2009 сезона со Големиот Фил. :)
Иначе ти барем си истриен куров ми, знаеш дека стално се јаде гомна за џабе. Мурињо ем ви беше трењер и па не ја научивте играта. :)
Ма и лани беше староста.
Абе ко ќе се јај гомна, бар нека има некој зачин. Ова од стариов нема, никако не се вари. :toe:

В

Вори

Гостин
Не,најјакото е што викаа сме немале посериозен противник.
Изгубивме несреќно од Сити и почнаа да се ситат дека ни дошло крајот.
Ги тепавме Марсеј и Арсенал и сеуште викаат дека сме немале посериозен противник.
Ја стварно не знам...ама изгледа на Фергусон почнува да го фаќа склероза и некои други болести,па едно исто збори секоја недела.Јебига..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom