Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам се тешите со тоа дека Карваљо си отишол и дека немало да биди ништо и дека бил повреден... Се на се ако гледате си отиде „цела клупа“ цел втор состав, а некои од нив играја и прв состав... Е сега тие дупки ке ги крпат некои дечиња, бидејки јас, Алекс не го сметам за достојна замена.... Вооедно познавачите на Англискиот фудбал, кажаа дека Рикардо беше тој кој ја држеше одбраната, а покрај него Џон блесна.... За мене, Рикардо е подобар од Тери и тоа доста подобар, и еден од најдобрите дефанзивци во светот.... Со него губите многу, во тимот.....
Карваљо беше играч кој знај се шо се случува околу него, спремен за покривање на секоја грешка на тие околу него или пред него. Ретки излети напред за разлика од Тери. Или во превод, чистач, ко Макелеле шо беше на средина. Сега Челзи нема таков. Го немам гледано Иванович каков „чистач“ е, па ќе почекам дур да го видам.

П.С ние на крај ќе неаме доволен фонд на играчи :nesum:

Играчи под 21 година можиш да имаш колку сакаш.

Сантос игра ноќеска натпревар, Нејмар е најавен за на клупа, заради то шо пред некој ден играше за репрезентацијата. Не знам шо по ѓаволите се случувало/случува во САД, ама што и да е, Сантос игра тврдо.

Модератори, шо се случи со мојот претходен пост, погоре шо е? Од неколку цитирани мислења, само две гледам јас.

Доколку го земат Нејмар тогаш во нападот не им треба никој поише.На Челзи му треба уште добар дефанзивен играч да покрие местото на Карваљо и то е то :) :)

Сантос игра ноќеска натпревар, Нејмар е најавен за на клупа, заради то шо пред некој ден играше за репрезентацијата. Не знам шо по ѓаволите се случувало/случува во САД, ама што и да е, Сантос игра тврдо.

Модератори, шо се случи со мојот претходен пост, погоре шо е? Од неколку цитирани мислења, само две гледам јас.

Кај мене се гледаше до пред малце дека имаш уште еден цитат и до пола а сеа и јас гледам само два цитати :S Може проблем е нешто со форумов :S

http://www.guardian.co.uk/football/2010/aug/12/chelsea-ramires-brazil-benfica-midfielder

--- надополнето ---

Нашиот Траоре :)

z8244295X.jpg

z8244293X.jpg

Денес треба да се официјализира трансферот на Рамирес...

sredina ima me jaka napadot dago osvezime tro

--- надополнето ---

chelsea ke gazi ova sezona

--- надополнето ---

nego kaj ke gledame dane imat na nekoj kanal sogi orenesvat kabloskite ili boom tv

Кај мене се гледаше до пред малце дека имаш уште еден цитат и до пола а сеа и јас гледам само два цитати :S Може проблем е нешто со форумов :S
Море имаше цитат и за „прејакиот“ Челзи на манс, и за мисирот кој не влегол во фан клубов никогаш а сега му свирнало на таквото за Ван Гал и ќе ми се перца овде. Само сега ги нема. :icon_mrgr

Не оди то така.

--- надополнето ---

Денес треба да се официјализира трансферот на Рамирес...
Обично трансферите се објавуваат на Blues News на Chelsea TV, во 18 или 19 часот, не знам точно во колку е.

^Никој нема ништо бришено, ако сакаш ќе добиеш и принтскрин од статистиката за темава :icon_lol:

Море имаше цитат и за „прејакиот“ Челзи на манс,

Смеј се ти
icon_mrgreen.gif
ама јас освен нашите и вашите не гледам никој друг да конкурира за титула...башка и најреално вие имате најголеми шанси за титула пак...а богами лани коефициентите не лажеа и се покажаа вистинити :wink: се виде анчелоти што се може...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom