F
fantomX
Гостин
7ка нема да му ја дадат, преголеми се траумите од Шевченко. 9ка носи Ди Санто. Додуша за бркање е, така да можи 9ка. Ама од кај знајш, можи да побара 10ка.
Па Реал лани направија нешто слично... остатокот ти е познат7 швајнштајгер...............................25м
10 агуеро......................................30м
4 озил...........................................20м
14 бенејун.....................................6м
13 давид луиз.................................15м
вкупно...........................................276м
ме заболе главата додека ги пишував трансвериве:pos2:
аууу заборавив
суарез................................20м
--- надополнето ---
и ај сега кажете дека нема да сме конкуретни за лш
Математиката не ти оди,нели?:tv:7 швајнштајгер...............................25м
10 агуеро......................................30м
4 озил...........................................20м
14 бенејун.....................................6м
13 давид луиз.................................15м
вкупно...........................................276м
ме заболе главата додека ги пишував трансвериве:pos2:
аууу заборавив
суарез................................20м
--- надополнето ---
и ај сега кажете дека нема да сме конкуретни за лш
Математиката не ти оди,нели?:tv:
познато ми и знам дека со многу звезди во тим нисто не се прави.................но пуста желбаПа Реал лани направија нешто слично... остатокот ти е познат
Не.Очекувате да дојде Агуеро?
Не се заебавајте бе.9-ката ќе биде за Ди Санто,а 7-мицата за Меирелес или некој од негов калибар...
Лани и Челзи и Реал се посрамотија во ЛШ. Разликата е што тимот на Реал има потенцијал да се издигни над тоа, а тимот на Челзи како ваков, нема.Па Реал лани направија нешто слично... остатокот ти е познат
Дебилот Арнесен пак ќе го прати Ди Санто на позајмица, иако на сите им е јасно дека веќе доволно е видено со него и редно е перманентно да замини.Wigan Athletic Plotting Loan Move For Chelsea Striker Franco Di Santo
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/07/19/2031968/wigan-athletic-plotting-loan-move-for-chelsea-striker-franco
--- надополнето ---
Chelsea youngster Jeffrey Bruma to sign loan deal with Wolfsburg
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2010/07/19/2032019/chelsea-youngster-jeffrey-bruma-to-sign-loan-deal-with-wolfsburg-