Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читам од преги го фалите Brumа а никој не го спомнува Josh McEachran имаше некој добар пас и добри дриблинзи а посебно топката што ја намести за ножичките на Sturridge.И ме интересита кој беше играчот што му ја подаде на Essien?
играчот сто му асистираше бесе mcEachranЧитам од преги го фалите Brumа а никој не го спомнува Josh McEachran имаше некој добар пас и добри дриблинзи а посебно топката што ја намести за ножичките на Sturridge.И ме интересита кој беше играчот што му ја подаде на Essien?
На цфц форумот, темата на која се кометира за него има повеќе страни отколку сите останати теми заедно за одредени играчи за кои се шпекулира дека се на мета на Челзи. Толку е очајно колку долго „се влечи“ негов евентуален трансфер во Челзи, шо стварно мислам дека треба „малку одмор“ од коментирање за него.
А,ние навивачите на Челзи очајно посакуваме еден добар трансфер,така да верувај дека ќе се пишува уште по форумите за него.
И не знам кај прочитав,демек Ешли 100 проценти останувал во Челзи,така рекол Карло,а исто така дека сме го барале Балотели.