Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
И јас барам моментално по Chelsea форуми...

F

fantomX

Гостин
Само голот на Јутуб. За целосен хајлатс ќе почекаме изгледа, ако воопшто излези.

F

fantomX

Гостин
Море Хантер, нели хајлац бараш по форуми, шо ми го кладе овај....пенисов овде?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
:pos2::pos2::pos2:

Еден член го имаше на потпис...реков потпишал за нас...:vozbud:

F

fantomX

Гостин
На цфц форумот, темата на која се кометира за него има повеќе страни отколку сите останати теми заедно за одредени играчи за кои се шпекулира дека се на мета на Челзи. Толку е очајно колку долго „се влечи“ негов евентуален трансфер во Челзи, шо стварно мислам дека треба „малку одмор“ од коментирање за него.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Читам од преги го фалите Brumа а никој не го спомнува Josh McEachran имаше некој добар пас и добри дриблинзи а посебно топката што ја намести за ножичките на Sturridge.И ме интересита кој беше играчот што му ја подаде на Essien?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Читам од преги го фалите Brumа а никој не го спомнува Josh McEachran имаше некој добар пас и добри дриблинзи а посебно топката што ја намести за ножичките на Sturridge.И ме интересита кој беше играчот што му ја подаде на Essien?
Мислам дека беше Матич,барем јас така гледам од снимката,иако не се гледа убаво или па тој што го спомна Џош МекЕкран,можда да е и тој,добар е дечкото да да,ти призавам,добар меч изигра.Џош МекЕкран,добра километража,добри пасови,ролинзи...

Едит:МекЕкран е асистентот,спомнува коментаторот во видеото поставено од ФантомХ.+ 1 асистенција.Добро е.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.048
Поени од реакции
1.994
играчот сто му асистираше бесе mcEachran

--- надополнето ---

другари мора да признаете дека денеска видовме одлична игра од малдиве.Има доста добри таленти ви челзи па кој што сака нека збори.
посебно ме импресионираше МекЕкран ,левиов бек Бертнарт,брума исто така добро изигра али посебно ми е мило за есиен прекрасно вракање на терените
во неколку наврати ме изнервира стариџ со неговите финти но верувајте има потенционал во него и кај синклер исто така
а мислам дека не ни требаат матич и ди санто доколку гресам слободно исправете ме
воглавно добра игра од младиве брзо темпо и мора да признаете ги разбивме крисрал п.
и со среќа победава и нека ни се множат

поздрав на сите CHELSEA IS THE BEST

В

Вори

Гостин
На цфц форумот, темата на која се кометира за него има повеќе страни отколку сите останати теми заедно за одредени играчи за кои се шпекулира дека се на мета на Челзи. Толку е очајно колку долго „се влечи“ негов евентуален трансфер во Челзи, шо стварно мислам дека треба „малку одмор“ од коментирање за него.
А,ние навивачите на Челзи очајно посакуваме еден добар трансфер,така да верувај дека ќе се пишува уште по форумите за него.

И не знам кај прочитав,демек Ешли 100 проценти останувал во Челзи,така рекол Карло,а исто така дека сме го барале Балотели.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.048
Поени од реакции
1.994
А,ние навивачите на Челзи очајно посакуваме еден добар трансфер,така да верувај дека ќе се пишува уште по форумите за него.

И не знам кај прочитав,демек Ешли 100 проценти останувал во Челзи,така рекол Карло,а исто така дека сме го барале Балотели.
да да и јас го читав истото за кол имаше нешто на официјална исто така имасе и за торес дека нема да пристигне демек ги има дрогба калу стариџ

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Англискиот интернационалец, Ешли Кол силно се поврзува со преселба во Реал Мадрид ова лето откако Жозе Мурињо беше назначен за нов тренер на Стемфорд Бриџ.

хахаахахах шо ли нема да прочитаме од тие нашите страници ... жални се

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom