Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
добро бе, што ви е на сите? еднаш ќе изиграат нерешено, и како што кажувате (не ја гледав) без залагање и слично, и одма сакате да ги обесите луѓето. па добро бе, немаат ли тие право на лош ден? па играат на секој 3 дена, аман, не ли се уморни и тие? немојте после само 2 загубени бодови одма да кукате и да викате дека мурињо само може да ги спаси и слично...па што треба да кажам јас за другио мој омилен клуб - Јувентус? треба да се откажам од нив, да мислам дека никогаш нема да земат ништо, дека ќе завршат ко Вардар? нема шанси. ќе се вратат многу појаки. А за Челзи, уште се во најдобрата позиција на патот кон титулата, можеби можеше да биде подобро, ама тоа секогаш може...2 бода не се крај на светот.

и п.с. Арсенал го тепаме СЕКАКО!

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Шит хепнс!

Така да не цикајте уште при првите неколку знаци на криза.
Точно дека доста киксавме, ама и конкурентите не се нешо подобри.
Можеше да биде многу поголема разликата во наша полза, но можеше да биде и во наша негатива.

Први сме, така и ќе завршиме.

Ајде уживајте одмарајте, во недела поручек/вечер заедно ќе се радуваме:smir:

Поздрав

F

fantomX

Гостин
не бе луѓе, стваро ич не осеќам позитивно мислење, освен пораз или најмногу нерешено. атмосферата во тимот ни е никаква, а кога е тоа така, тешко се игра. и мотивацијата ја немаше кај играчите, се виде на натпреварот со хал

и стварно го мразам тој педерот шо го удри чех. како л исе викаше ебаго

ма трча ко да е производ од педер и патка

само мурињо може да не избави :smir:

овој акмак карло само се дуе ко крофна:toe:
Атмосферата не видов да е лоша, а под атмосфера не разбирам залагање. Сепак верувам оти се работи за замор.

Јас не гледам од што треба некој „да не избави“. :toe:

Ма Карло си е тој шо го знам од Милан, а таков е добар. Само ко мрза е малку, а и Les Miserables не се поарни.

добро бе, што ви е на сите? еднаш ќе изиграат нерешено, и како што кажувате (не ја гледав) без залагање и слично, и одма сакате да ги обесите луѓето. па добро бе, немаат ли тие право на лош ден? па играат на секој 3 дена, аман, не ли се уморни и тие? немојте после само 2 загубени бодови одма да кукате и да викате дека мурињо само може да ги спаси и слично...па што треба да кажам јас за другио мој омилен клуб - Јувентус? треба да се откажам од нив, да мислам дека никогаш нема да земат ништо, дека ќе завршат ко Вардар? нема шанси. ќе се вратат многу појаки. А за Челзи, уште се во најдобрата позиција на патот кон титулата, можеби можеше да биде подобро, ама тоа секогаш може...2 бода не се крај на светот.

и п.с. Арсенал го тепаме СЕКАКО!
Па и со Евертон изигравме 3-3 и тоа дома, ама видов фудбал. Денеска не. Видов измачување. А тоа е проблем. Право на лош ден имаат, другата страна е што го искористија. И тоа двапати, добија и „на вересија“ еден.
Тоа со Мурињо е моја иронија, еве пак ќе повторам сериозно, од што тоа треба некој да не спаси?

Јувентус е друга приказна, Челзи е друга. Од Лампард очекувам да е способен да задржи топка за неговите 160000 фунти неделно (не знам дали 2 или 3, па до 4 играчи од Јуве заедно земаат токлу), има право на лош ден, не и на „лоша недела“, од собрани лоши деној. Лампард е само пример, не е единствен, ама нема кој да им го плесни тоа в лице.

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Самоуверени сме на премиерлигашкиот успех
Голманот на Челзи „ испали “ предупредување за Арсенал и Манчестер Ј. , екипите кои ги бркаат сините за титулата.

Лампард не сака да биде капитен на Англија
Лампард, Џерард и Руни се двоумат за капитенската лента.

Извор:
www.chelseafc.mk
Македонски Фан Клуб

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Еднаш играме 7-2,5-0...еднаш играме 1-1 со Вест Хем,Хал...Не знам што да кажам за тимов...:ban?::angry1:

Ајде,кренати глави....Одиме во недела да ги скичмиме Арсенал...Ова беше лош ден за Челзи...Одиме во недела на победа..Не очајувајте ајде..!!!!
Chelsea Liquidator!!!

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Ееее па и вие една нерешена и одма Карло не ви чини , дајте малку оптимизам.

А и можда и боље што Тери нема да игра против Арсенал.
Само еден состав , и една формација не спасува против Арсенал

Ешли Алекс Карваљо Иванович
Оби
Калу Џо
Лампард
Анелка Дрогба

Вака ќе имаме добра игра и лево и десно , и огромни можности за добри контра напади , со кои што Арсенал и не знаат баш да се справат.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ееее па и вие една нерешена и одма Карло не ви чини , дајте малку оптимизам.

А и можда и боље што Тери нема да игра против Арсенал.
Само еден состав , и една формација не спасува против Арсенал

Ешли Алекс Карваљо Иванович
Оби
Калу Џо
Лампард
Анелка Дрогба

Вака ќе имаме добра игра и лево и десно , и огромни можности за добри контра напади , со кои што Арсенал и не знаат баш да се справат.
Ако во одбрана топџиите играат како викендот со Манчестер онда уше сеа сметајте на 3 бода, ама проблемот е шо нема 2пати исти грешки да направат.

А со Карваљо во одбрана, и не влезениот во ритам Алекс... којзнае шо ќе ни праат брзите средношколци.

Решение би било Калу (т.е. Стариџ ама жабарот му дава предност на Калу) да ја покрива десната страна, а Бане да стои назад во одбрана, т.е. да не се уфрла многу често во напад пошо рака на срце Арсенал се и тоа како опасни од контри, а тешко дека старчето Карваљо и 100килашот Алекс ќе ги спречат.

Наместо Кол, би го играл Жирков, да не се ризикува подолготрајна повреда.
Боље и да изгубиме 3 бода, отколку да ни се повреди некој од клучните играчи на подолго време.

Доколку изигра неколку натпревари во серија, сигурен сум дека ќе покаже далеку подобри перформанси (Жирков, па и Алекс)

F

fantomX

Гостин
Статистиката на официјалниот сајт на Премиер Лигата вели дека не само Тери, туку и Иванович има 5 жолти.
Значи, време за Пауло... :tv:

В

Вори

Гостин
Ајдеееее..И Иванович ако не игра,го јадевме курот..
Фереира е уби боже..
Белети има можност да игра?

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Terry не успеа да ги освои фановите на мечот со Hull
Неделата на John Terry минатата вечер стана уште полоша со тоа што беше исфиркан од сопствените фанови кои го подржаа кога го промаши пеналот во финалето од Лигата на Шампионите.

Chelsea си дојде дома само со бод

Челзи ја пропушти шансата повторно да побегне со четири бода предност на табелата на Премиер Лигата.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Значи на вакви навидум “лесни утакмици“ се губат драгоцени бодови,и после ќе се чудиме како ни се доближуваат конкурентите..:toe:
За во недела очекувам победа и ништо друго!

И само еден збор за вчера:СРАЊЕ!

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
abe so se radvite vie od man utd 1 -1 sme izigrale i so pak sme 1,kako igraja vcera hull neverojatno mn jaki bea vo odbrana zato sega ned morat na rsenakl da gi pobedime i pak da mu izbegame na man kurnajtet a ke gi pobedime na arsenal ne e problem cim man gi pobedi za nas lesni se,a so e ova be so terry majke mu jebim na site so go mrazet samo ak mu ja zemet kapitenskana lenta ke gi operam tie ne znaert dek terry e najak defanzivec i deka toj zasluziv da za imat zasekogas,a ak mu ja zemet samo da ne e kapiten posle runi to se molam ,gerard nek e samo ili lampard ili bilo koj samo od man da ne e nekoj.tockaaaaa:baeh:

В

Вори

Гостин
А,зашто да не се радуваат?
Ти не би се радувал да киксне Манчестер?

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Не ја гледав утакмицата а и според коментариве подобро што не ја гледав.....
Со Арсенал победа од 1-0 или 2-0 да ни се поткрене самодовербата после двата неубедливи настапи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom