Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам во право и јас се согласувам дека поверојатно ќе беше да беше под истрага мечот со Барселона отколку со Ливерпул кој заврши 4:4 и кој беше прогласен за еден од најдобрите натпревари во лигата на шампионите лани.

Јас се сомневам дека натпреварот со Ливерпул е наместен,тоа беше прекрасен натпревар исполнет со многу возбудувања,голови...зашто да биде?стварно не разбирам...мечот со Барселона буди во мене сомнеж заради судиските одлуки на келчото...секако дека некому*не му се допага што англиските екипи ги има до завршниот дел од натпреварувањето...

Анчелоти: Teри за Челзи е исто како Малдини за Милан

Менаџерот на Челзи, Карло Анчелоти го спореди капитенот на тимот Џон Тери со легендата на Милан, Паоло Малдиини.
Тренерот подолго време работеше со Малдини, кој и стави крај на својата кариера во минатата сезона.

„Исто како Малдини во Милан и Тери е роден во Челзи. И двајцата се од млади години во клубовите. Освен тоа Тери е заљубен во овој клуб, а тоа е многу важно. Верувам дека тој ќе се претвори во легенда на Челзи, како што е Малдини на Милан.“ - изјави Анчелоти.

:smir:

Всушност, штета што нема некој над УЕФА, па да видиме како тоа се делегираат неспособни судии за екстремно важни натпревари, или можеби теориите на заговор да ги отвориме пак, па приказната да е сосема (не)случајно однапред ознаена.
Очекувам извинување од Европската куќа на фудбалот, со оглед на тоа дека нема прецизирање на шо биле уплатине фамозните 30 милиони, па види чудо, фунти.
Веројатно Рамчо и Јенкиве од Ливерпул тајно се договориле за чар, шо манги се. А Оберон сосема случајно по упропастен натпревар на Еуро 2008 (Италија - Романија чинам), значи, сосема случајно се најде во полуфинале на ЛШ. :toe:

Не Нова Македонија туку угледниот британски Daily Mail.
Нема врска, сите го пренесоа ова, кажано е од господинот Карл Донт, кој и да е.

За утре, Балак е отсутен, „генијот“ Лев пак го играл во средата во формалноста со Финска, и сега Балак е повреден. Го повреди, ко што верувам знаете, Жирков во саботата, на што Анчелоти е изненаден, со оглед на тоа дека најчесто Балак излегува како победник. И секако, вели, тоа е добро за Жирков! :icon_mrgr

Provisional squad:
Cech, Hilario, Turnbull
Ivanovic, A Cole, Carvalho, Terry, Hutchinson, Bruma
Essien, Lampard, J Cole, Malouda, Zhirkov, Deco, Belletti
Drogba, Kalou, Sturridge, Anelka, Borini

Босингва ги играл цели 180 минути за Португалија, така што ако повторно е изоставен (а според списоков на Дејли Меил, е), има некаков проблем со него, се надевам само од кондициски карактер.

За крај...
Ancelotti напиша:
If we play like against Liverpool, we can win. If we play like against Wigan then we can have a problem.

П. С. : Честитки за Миро Сточ, в понеделник праел 20 години. :icon_mrgr

конечно после добри две недели Челзи утре ќе играат

Мене така ми се чини или УЕФА многу против Челзи?

mnogu mi e strav od ovie birmingemci,sekogas imaat jak tim ,toj trenerot zver e ,sekogas go vadi maksimum od igracite,ali ako gi tepame ovie vo gosti sampioni sme vo premier liga!!!

Ова што пишува дека била местена Челзи - Ливерпул да си го јадат к*рот,зашто треба да се преиспита мечот со барселона а не со ливерпул...
БТВ...Со среќа утре против Вила на Вила Парк,морам да истакнам опасна екипа се,и верувам Анчелоти знае што прави...Очекувам победа како и да е...Напред СИНИ:salut:

Не може да го испитуваат мечот со Барселона тоа е исто како да се испитуваат самите себеси

не очекувам да примиме гол денеска ама мислам дека ќе се извадиме на среќа:toe:

Chelsea will line up in a 4-diamond-2 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
15 Florent Malouda
20 Deco
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba
Substitutes: 40 Hilario, 2 Branislav Ivanovic, 35 Juliano Belletti, 18 Yury Zhirkov, 10 Joe Cole, 21 Salomon Kalou, 23 Daniel Sturridge.

Со среќа денеска!!!

Незгодни се многу Вила,но момците си ја знаат работата...мој тип 1-3...:chelseafan:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom