Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

од локерз ми дојдоја 20 долари, порачав пред еден месец на редем фатив 2 маици и ми префрлија пари

Им се соопштува на сите заинтересирани дека на ден (од денес па се до недоглед во иднината) ќе се врши регрутација на нови членови на социјалната мрежа која за една година го прегази Твитер а сега опасно му се заканува на Фејсбук.
Причината е едноставна, таа за разлика од Фејсбук им плаќа на своите членови за скоро сите активности на мрежата.

ЕВЕ ДОКАЗ:
Прегледај го приврзокот 40291

ЗБОРНО МЕСТО:

http://peoplestringmacedonia.blogspot.com

а може и на лице место:

http://www.peoplestring.com/?u=jablan

Сите заинтересирани после регистрацијата многу е пожелно да ми се обратат лично на е-маил порака која што ќе ја најдат во содржината на блогот за да споделам со нив некои “финти“

Поздрав до сите, не плашете се од регрутацијава , камо среќа вакви да беа сите регрутации.

Има некој регистриран на ова да каже како е?

До колку поени стигнавте на локерз?!!

Као што слушам муабети почнале да заебаваат ..

Јас веќе одамна се откажав. Ридимот им беше премногу бавен не можев ништо да земам, а имам околу 6000 поени. Баш тогаш начекав тројни поени од гледање видео и начукав ајле, ама за џабе.

ima nekoj dobieno nesto novo od Beterz osven maica??
mene mi stignaa 2 od 3 maici dres ne stigna izgleda si go nosi postarot:):)
kapce torba neso od ovie novive zoso prestanav da igram i sega eve pak da probam.

Како да ги префрлам PTZ во paypal? т.е во долари?

Има некоја страна од типот на бетерз со малце подобра понуда на утакмици?

Пробај оваа. Не сум играл на бетерз, ама оваа има мислам добар избор.

Странава ми изглеа добро.Понудата во споредба со бетерз нејќам да ја коментирам.
Е сеа сакав нешто да те прашам.Почињам со долар.И еве да речеме што ако ја изгубам првата кладба и го изгубам?И што ако на пример стигнам до поише пари?Награди како на бетерз?

Незнам како е на бетерз. Ако ја изгубиш кладбата ти стига одма порака дека може со гледање на едно видео, реклама да добиеш пола долар или долар. И потоа пак почнуваш. Колку повеќе се обложуваш ти дава бонус на секој облог од 0.10 долари, и така се собираат. Јас бидејќи сум одамна регистриран ми дадоа бонус од 5долари, оти сум бил регистриран повеќе од 3 месеци.

Незнам како е на бетерз. Ако ја изгубиш кладбата ти стига одма порака дека може со гледање на едно видео, реклама да добиеш пола долар или долар. И потоа пак почнуваш. Колку повеќе се обложуваш ти дава бонус на секој облог од 0.10 долари, и така се собираат. Јас бидејќи сум одамна регистриран ми дадоа бонус од 5долари, оти сум бил регистриран повеќе од 3 месеци.
А имаш земено пари?

Не. Ова ми го препорача еден член од форумов, незнам кој беше. Кажуваше ако се стигне до 100$ бираш сајт за онлајн обложување и тие автоматски ти ги префрлаат таму, и се обложуваш на тој сајт. Незнам колку е точно, јас си играм онака, ако стигнам до 100 долари ке кажам што како :toe:

Ајде сите на кликање :):)
Сосем нов ПТЦ сајт се шушка дека ќе биде новиот Neobux па кој сака нека повели
Почна со работа од 5 мај 2011 има активен форум и сите други марифети, засега изгледа добро :):)
Можете да се зачлените ТУКА

За сите што имаа прашања околу People String можете да ме контактирате на е-маилот што се наоѓа на БЛОГОТ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom