Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Намерно го прават тоа за да проверуваме..Несмеам овој ресток да го пропуштам,но што треба да напишам 7310 на Ресен поштенскиот? или некој си друг?

Проблемот е што може само едно нешто да се нарача. Јас минатиот ресток си нарачав iPod Touch и USB Pizza. Ми стигна само USB-то, а за iPod-от ми стигна 50$ како извинување. Е, сега, ако нарачам пример, HP лаптопот од 800 поени, или Mac Book од 1000 поени, и ако не стигне -- ништо нема да добијам, па дури ни USB. Единствено ако пак праќаат пари како извинување добро ќе биде :)

denes stigna i kaj mene deka imam dobieno pratka i na toa beleskata pisuva 2708-bilo demek carina/82-ova postarina i 186/30, zasto dve raboti? za prethodniot context mi rekoa deka ne plakale tie sto gi dobile :S

јас два пати добив не платив ништо, што се збудалеа стваро незнам :tapp:

Само 200

ПС Немора да значи дека ќе биде на 31...Порано не беше секогаш на 31 така да...Watch out:wink:

a adresata kako treba da izgleda..??strav mi e da ne go utnam toa pa da ne mi stigne nagradata...ako sakas daj mi primer so tvoja adresa i prati mi ja vo 'privatni poraki"

Joey брат ќе те молам ако можеш некаков документ да ми дадеш од пакетите што ти стигнале, на кои не си платил царина... мора ова да прекине! Како тоа лупаат царина пати два... пишуеше туека iPod Nano 5G 8GB 15% и под него напишано улицата моја на живеење и на тоа 18% царина удрено :icon_eek: Го прашувам тој во пошта ми вика не знам тоа таке е пратено од Скопје. :jaj: Се да им ебам лоповско! Дај ако можеш некаков документ да ми обезбедиш или нешто со кој можем да докажем дека удираа царина пати два. Ако треба и во влада ќе пријавиме. :smir:

Тигре ти стигна И подот на тебе

Инаку сеа бил татко ми у поштата , нема пратка на мое име и улица , каде е само господ знае :D

Да, стигнат е од третиот контест ама уште е во пошта :nesum:
28hml3q.jpg

А шо може да е работата кај мене у пошта викат нема никаква пратка на мое име а на други од штип е испорачано веќе вцера

Види тука:
Код:
http://www.posta.com.mk/ips/ips.htm
Пиши го туе tracking number-от од VK што ти го пишува... ќе ти покаже тоа дали има или нема стигнато :wink:

Ти пишува дали треба нешто да платиш?
Па ете горе пишува ОТК. 186, 2708... демек откуп толку пари треба да дадам. Море се да им ебем лоповско, СЕ!:zid:

ТИгре , пишува дека е пратено од скопје на домашна адреса и вчера го проверив ми дадоа :/

За подалечните градови ваљда се чека ден два... од Скопје до Тетово има 30 минути пат и затоа ваљда побрзо е кај мене...

Интересно, треба да упрчам 2894 денари, од кои 2708 денари се само царина! Ова се случува бидејќи од овој круг (3) со пакетот од САД доаѓа и фактура на која ја пишува цената на iPod- от во САД (150$). Минатите кругови немало фактура и затоа плаќале произволно од 300 до 1200 денари, а тие што не плаќале, пакетот не бил оцаринет, туку веднаш пратен до примачот... :smir:
Значи, 17 iPod-и што се стигнати во Скопје ќе не коштаат нешто помалку од 3000 денари!!!

Тоа ти е Македонија, тоа ти е служба која работи само за да ја исцеди и последната паричка од тебе! Срамота невидена!

Можам да замислам како им е на тие што имаат и по 3 акаунти во 3-тиот круг, аххх... сажаљавам...

Е што повеќе пат , на другите од Штип е дома И подот , на мене у пошта ми викат дека го нема ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom