Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
како да го решам проблемов, пред некој ден ми се изгубија анимациите и никакви анимации не гледам на Месенџеров.... ?Помош??

Го симнав најновиот Windows Live Messenger после формат на пц, и нон стоп паѓа и ми дава ерор 84cb000c. Чаре, фикс некој?

Го симнав најновиот Windows Live Messenger после формат на пц, и нон стоп паѓа и ми дава ерор 84cb000c. Чаре, фикс некој?

Инсталирај го стариот, и онака новиот е многу полош, и јас ќе се вратам на старата верзија...значи дури и да немам проблем (и немам) сепак опциите што ги нуди не ми се допаѓаат.

Ако си на ХР бриши го и стај го претходниот.

Инсталирај го стариот, и онака новиот е многу полош, и јас ќе се вратам на старата верзија...значи дури и да немам проблем (и немам) сепак опциите што ги нуди не ми се допаѓаат.

Што ти е толку различно од новиов и стариов освен што новиов има плус опции/функции?

Дај малце помош ова пробувам анимации да ги напрам но никако не можам да ги гледам на мснов, Расположен ми покажа ама нема барам.. (Windows Vista ) имам..

Дај малце помош ова пробувам анимации да ги напрам но никако не можам да ги гледам на мснов, Расположен ми покажа ама нема барам.. (Windows Vista ) имам..
стегаш Alt -> Tools -> Show emoticons

Вака, нов сум на форумов и стварно е многу добро осмислен. Не ми работи нешто месенџер па се прашувам дали е до антивирусната или до самиот Windows 7 Home Premiume??? Помош?...

Вака, нов сум на форумов и стварно е многу добро осмислен. Не ми работи нешто месенџер па се прашувам дали е до антивирусната или до самиот Windows 7 Home Premiume??? Помош?...
поише инфо треба
кое мсн го пробуваш
ерор ли ти дава
каков ерор
што се дешава

Како да го отстранам целосно месенџеров од компјутер?? Оти не можам да си инсталирам нов.

Како да го отстранам целосно месенџеров од компјутер?? Оти не можам да си инсталирам нов.

Control panel - add/remove programs ..најди windows essentials или windows live messenger и избриши .. исто и вака

Select "Start"
Choose "Control Panel"
Choose "Administrative Tools"
** note in Windows XP Home edition, Admistrative Tools is in Performance and Maintence
Choose "Services"
Right-click on "Messenger"
Select "Stop"
To permanently disable Messenger:
Right click "Messenger"
Select "Properties"
Change "Startup Type" to "Disabled" and click "OK"

поише инфо треба
кое мсн го пробуваш
ерор ли ти дава
каков ерор
што се дешава

Најновата верзија,се инсталира и потоа кога се уклучи за да се најавам целосно се блокира и морам од task manager да го исклучувам. :(

Дечки, дали само кај мене, но од 21 часот, мсн-то никако да ми се вклучи, пробав и со други акаунти, не бива.
Error code> 80048051

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom