Tools>Options>Messages. Штиклирај Show Emoticons и Show custom emoticonsкако да го решам проблемов, пред некој ден ми се изгубија анимациите и никакви анимации не гледам на Месенџеров.... ?Помош??
Инсталирај го стариот, и онака новиот е многу полош, и јас ќе се вратам на старата верзија...значи дури и да немам проблем (и немам) сепак опциите што ги нуди не ми се допаѓаат.Го симнав најновиот Windows Live Messenger после формат на пц, и нон стоп паѓа и ми дава ерор 84cb000c. Чаре, фикс некој?
Ако си на ХР бриши го и стај го претходниот.Го симнав најновиот Windows Live Messenger после формат на пц, и нон стоп паѓа и ми дава ерор 84cb000c. Чаре, фикс некој?
Што ти е толку различно од новиов и стариов освен што новиов има плус опции/функции?Инсталирај го стариот, и онака новиот е многу полош, и јас ќе се вратам на старата верзија...значи дури и да немам проблем (и немам) сепак опциите што ги нуди не ми се допаѓаат.
стегаш Alt -> Tools -> Show emoticonsДај малце помош ова пробувам анимации да ги напрам но никако не можам да ги гледам на мснов, Расположен ми покажа ама нема барам.. (Windows Vista ) имам..
поише инфо требаВака, нов сум на форумов и стварно е многу добро осмислен. Не ми работи нешто месенџер па се прашувам дали е до антивирусната или до самиот Windows 7 Home Premiume??? Помош?...
Control panel - add/remove programs ..најди windows essentials или windows live messenger и избриши .. исто и вакаКако да го отстранам целосно месенџеров од компјутер?? Оти не можам да си инсталирам нов.
Намести го датумот точен.Го симнав најновиот Windows Live Messenger после формат на пц, и нон стоп паѓа и ми дава ерор 84cb000c. Чаре, фикс некој?
Најновата верзија,се инсталира и потоа кога се уклучи за да се најавам целосно се блокира и морам од task manager да го исклучувам.поише инфо треба
кое мсн го пробуваш
ерор ли ти дава
каков ерор
што се дешава