alek34
Многу искусен форумџија
- Член од
- 23 јуни 2009
- Мислења
- 451
- Поени од реакции
- 25
само се бранам од глупаци. никому ништо не сум му рекол за навреда, туку го кажувам само очигледното, кое го мислам за него.не ги следиш правилата без паметувања солења...
ништо не „солам“, само си кажувам што мислам.
зависи. значи под третата опција сум: „...“ :helou:туку едно прашање,кехнзијански си ориентиран или монетарист си или....??:helou:
воглавно сум ПРОТИВ инфлција, значи воглавно не сум „кензијански орентиран“.
верујем, ама само во Господ. друго не можам да верувам, а да не видам.и веруј леандра разбира економија доволно и е еден од поретките членови/ки ка кои во економија подфорумот политиката не може да се прошверцува
таа разбира економија, колку што миснитерот за надворешни разбира меѓународни односи: УЧЕЛЕ некаде НЕШТО. не дека знаат да го применат :-(
(пази - ти ме натера да коментирам некого, не почнав јас прв, а можби требаше и да го прескокнам, за после да нема лавина против мене од оние кои мислат плитко)
а политика - никогаш јас прв не сум почнал, само ако некој ме провоцира (како ти сега), ќе убацам по нешто ситно. не сум јас за политика. јас сум за ЖИВОТ!
не сватив што би се замарал ти и зошто???и јас би се замарал...ама многу...(многу сакаш пазарот да диктира а па кога него не го бива ја браниш левичарската политика) си екстремен и тоа
екстремен сум. во изразувањето. си ја бранам татковината - каква и да е!!! (кој и да е на власт!!!) никого не сум нападнал прв, ама не сакам да им останам должен на оние инфериорни души кои ми плукаат по татковината, и тоа ОСОБЕНО ШТО НЕ СЕ ВО ПРАВО.
П.С. Ни порасна рејтингот кај стандардс и пур. сега?
(и тие да не се некоја „лесно потплатлива“ агенција „како“ светска банка ))) )