Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
џабе,играат со играч помалку,па нема да им биде тешко на задриѓаните....

Odlicna igra , Messiiiiiii:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Onie smrdezine od Madrid dobija penal i crven karton no Baskijcite im dadoa gooool:vozbud::vozbud:

К*р ме боли за Реал......
Само мирно треба да се доврши натпреварот, без нервози, Севиља ке попијат црвен у второ, ептен нервозни ми изгледаат. Најважно е ние да го завршиме натпреварот со ладни глави.

По 90 минути ќе славиме ако останат вака резултатите.

Дотогаш ќе видиме што ќе се случи.

Одлично играме.
Одбраната многу сигурна.

Средниот ред(Чави) одличен.Бускетс не е и така лош,а Кеита не ми прави ќејф многу несигурно ги дава топките.

Нападот добар,само Бојан е отсечен некако,не доаѓа до израз.Ете еднаш дојде и даде гол.

Жал ми е што Меси промаши многу добра шанса за гол по асистенцијата на Дани.

Како и да е сакам да продолжиме вака до крај.
Ни треба уште еден гол за да играме тотално смирено!

Го видовте гестот на Пике?
Во стил:Не си ми ни до курац.:tv:

По 90 минути ќе славиме ако останат вака резултатите.

Дотогаш ќе видиме што ќе се случи.

Одлично играме.
Одбраната многу сигурна.

Средниот ред(Чави) одличен.Бускетс не е и така лош,а Кеита не ми прави ќејф многу несигурно ги дава топките.

Нападот добар,само Бојан е отсечен некако,не доаѓа до израз.Ете еднаш дојде и даде гол.

Жал ми е што Меси промаши многу добра шанса за гол по асистенцијата на Дани.

Како и да е сакам да продолжиме вака до крај.
Ни треба уште еден гол за да играме тотално смирено!

Odbaranava na Seviila ni odgovara ko svajcarsko sirenje e , podvizni i veshti fudbaleri kako Messi Pedro i Bojan ke ja resetat odbranata na Sevilla.Edinstveno odbranata so Pujol treba da bide na nivo i da izdrzi.

VISCA BARCA:vozbud:

А да бе,нека ги вика Дел Боске Рејна и оној од Виљареал,врска немам како се вика.
Валдес моментално е класа над двајцата.BARÇA

Пике му вика на Зокора: Мал си за мене!

Зокора му враќа: Мал мал ама тебе ќе те направам олкав(покажува со рацете дека целата фаца ќе му ја направи отечена)

:pos2::pos2::pos2:

леле вечарва има да се славиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

леле колку ги жалам оние од задрид хехехехехе лудило се да видите само што пишуваат во фан клуб реал ко крај на сезонава изгледа сите ќе се одказат од реал :kesa::tapp::pos2::pos2::pos2:

Пике му вика на Зокора: Мал си за мене!

Зокора му враќа: Мал мал ама тебе ќе те направам олкав(покажува со рацете дека целата фаца ќе му ја направи отечена)

:pos2::pos2::pos2:

Nee mu rece deka ke go spleska so dvete race :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom