Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
rezultatot ne e los iako mozese da bide i mnogu podobar, no kaznata ni stigna koga ne se iskoristija 5-6 100% sansi

P.S.i toa busktes ke se povrede li vike ednas i da ne go gledam do krajot na sezonata,samo so povreda nema da go ima vo timot i taka moze da si go gledame milenikot ture

http://arsenal.gol.bg/2010/04/01/venger-ne-moje-da-razbere-zashto-otboryt-mu-igra-taka.74680
venger ne moze da razbere zosto negoviot arsenal igral tolku loso
znaci po izjavata izgleda mnogu zagrizeno venger,jasno mu e na covekot so go ceka na kampot :)
Кај ископа инфо од блгарски блог бе :pos2:
Пази момент ="Артилетистите" :tv:
Што се однесува до твојата изјава дека Венгер бил загрижен ,ме стави во мисла дали ти воопшто добро разбираш блгарски или некој друг проблем има ... :)

Оф,Господ на помош нека ти е!

Иначе ја да сум ко Лапорта,го продавам босанецон без око да ми трепне.
Значи тешко дрво е,не сваќајте ко провокација,али послаб напаѓач,а и по преценет немам видено.
Онакви шанси ја ќе ги дадам,камо ли играч како него.
Нека излезе нека не се брука веќе...:smir:

a ti brat si tezok koplekskas daj ne zamaraj te molam:smir:
btw kaj e tvojot 4elzi odpadna od ligata na sampioni nema ni da ja osvoi ni titulata vo anglija pa zatoa te molam gubi se od forumov i ne provociraj.
znam deka sakas arsenal da odi ponatamu deka lani barca vi go pikna vo 93m ama toa e toa brat izvini ama mozis samo da go :pusk: :smir:

pa dobro ne e do tolku iskazana zagrizenosta negova so zborvi
ali si znae toj so go ceka
edvaj so 300 maki se izvadi vo london

pa dobro ne e do tolku iskazana zagrizenosta negova so zborvi
ali si znae toj so go ceka
edvaj so 300 maki se izvadi vo london
Па со толку повредени играчи и 2 принудни измени уште во прво полувреме ,со повлекување на Сонг како централен дефанзивец,и од минус 2 гола да дојдеш до изедначување ... не би помислил дека е толку загрижен :)

Лео ќе ги реши на Кампот:smir:
:pos2: Можеби ако ви открие Вермален кај го крие :)

missing.gif

ozbilno se povredil messi ili toa e zaebancija?>????????????????

i da gi zamolam site fanovi na barca ne pisuvaj te na fan klub arsenal neka ne ve provociraat neka se poraduvaat lugeto 6 dena mislat izvelkoja 2-2 i deka ne pobedile tesko e da patis od kopleksi ama toa e barca:smir:pozz do site fanovi na barcelona i od sea vi go 4estitam 1/2 finaleto VIVA LA BARCA.
btw igraj te ja na revansot barca hendikep 1 sigurna dobivka nekade 3i neso koef:smir:

i da gi zamolam site fanovi na barca ne pisuvaj te na fan klub arsenal neka ne ve provociraat neka se poraduvaat lugeto 6 dena mislat izvelkoja 2-2 i deka ne pobedile tesko e da patis od kopleksi ama toa e barca:smir:pozz do site fanovi na barcelona i od sea vi go 4estitam 1/2 finaleto VIVA LA BARCA.
btw igraj te ja na revansot barca hendikep 1 sigurna dobivka nekade 3i neso koef:smir:
И Штудгард се понадеваа по 1-1 ама ги снајде најлошото на Кампот, заминаа со полна мрежа голови:tv:

Вермален имаше работа со Меси,затоа Ибра постигна 2 гола.:tv:

Вермален имаше работа со Меси,затоа Ибра постигна 2 гола.:tv:
Да затоа што сиротиот Сонг мораше да игра централен дефанзивец :toe: ,позиција која што многу ретко ја има играно мораше да ја изигра во нокаут фаза од ЛШ и да го чува Ибра

Комплекси ?! WTF :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom