Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто не му дадоа на ибра да шутира бе кој педери се еј меси го знам како добра личност нз зш не му дал да шутира на ибра на човекот му треба гол првенец за самодоверба се слагате нели
Зошто да не гол си е гол за самодоверба требаше да му дадат али ок играчите си знаат еве ти пример како на роналдо првиот гол во реал му беше од пенал глеаш значи сепак му излегле во пресрет соиграчите, а за ибра бидејки навивам за интер го знам како дише и 100 посто сакал да го шутира бидејки во интер он го шутираше секој пеналsiguren si deka Ibra saka prvenecot od penal da go ima!??
Зошто да не гол си е гол за самодоверба требаше да му дадат али ок играчите си знаат еве ти пример како на роналдо првиот гол во реал му беше од пенал глеаш значи сепак му излегле во пресрет соиграчите, а за ибра бидејки навивам за интер го знам како дише и 100 посто сакал да го шутира бидејки во интер он го шутираше секој пенал
Нема врска ако била пријателска тука барса води 1-0 и голему чудо ако шутира ибра без разлика дали ке даде гол сепак требаше да му се дозволи да шутира.Да си беше во интер ке шутираше али он сам сакаше да замине така да пред него звезди се меси и компанија и нема да дозволат ибра да го води тимот,во секој случај верувај ми ибра 100 посто сакал да го изведе пеналот само мозе неријатно му било да им казе излеа тоа е