Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Балотели преку сила е 2-3 години во прв тим на Интер и се на се има околу 70 мечеви вкупно во кариерата.

Земете го предвид неговиот арогантно-куртонски однос и тоа дека има 19 години и кажи ми дали би го ставил во тимот на бранителот на титулата?

Да, Меси има 22, години и Фабрегас исто ама тие се планетарни таленти и чуда на фудбалот.

Има време за Балотели, а може и да не заигра никогаш ако не се оправи во мозокот.

Иста марка беше и Руни на негови години па види го сега,ни А не кажува пред судијата.Се со време ќе го научат ако има кој да го учи за однос на терен и према судија.

Иако мене лично Балотели не ми се свиѓа ама баш ич ко фудбалер.

Hahahaahahhahahaha....placi sine,placi..:pos2:

Кажи ми прво зошто да плачам ???

Зошто го силувавме ББилан со 9 играчи сезонава ???

Зошто на Челзи им ја скривме топката на сред Стемфорд Бриџ ???

Ако е за тоа,ондак ке плачам,ама со мерак,пошо ве ебеме како сакаме :(

Се јави амебата што навива за сто различни клуба...:tapp:

Кажи ми прво зошто да плачам ???

Зошто го силувавме ББилан со 9 играчи сезонава ???

Зошто на Челзи им ја скривме топката на сред Стемфорд Бриџ ???

Ако е за тоа,ондак ке плачам,ама со мерак,пошо ве ебеме како сакаме :(

Ste pominale osmina finale 1 u poslednive 5 godini i ni go potece sea...haha:pos2:

Dude , постоевте вие пред 5 год бе ? :baeh::baeh: Ах парите што им праат на луѓево као тебе :pos2::pos2:

Ко селанка од Ропотово у Рамстор се понашаш ебате 0-4

Оф бе од такви амеби и Пецевци ко тебе ме фака невидена серка...ај радувај се :pipi:

Sea otidov jas da seram...Samo sto se vrativ od WC...od tebe mi se prisra..ibrik eden..

Inter-Milan_0-6.jpg

Sea otidov jas da seram...Samo sto se vrativ od WC...od tebe mi se prisra..ibrik eden..

Пеце ти си ???:pos:

И викни ја мајка ти нека те забрише убаво,смрдиш до тука на посрано...лајно едно...:pos:

И викни ја мајка ти нека те забрише убаво,смрдиш до тука на посрано...лајно ...:pos:
Acab, колку да ти доловам со каква особа си имаш работа, ова ти е Super Franc на мсн периодот кога ги извлекоа двојките за ЛШ и периодот кога мравојадов навиваше за Челзи

-Poseidon : Lele sakam da ti ja vidAm facata koga ke ispadne inter
-Poseidon : Ajde ajde......Uf edvaj cekam koga ke dojde fevruari
-Poseidon :edvaj cekam
-Poseidon : koga ke ve ispleskame
-Poseidon : HAHAHAH mnogu si duhovit...ne znam dali ke bides koga ke zavrsi dvomecot na stamford bridge HAHAHAH
-Poseidon : Inter inter...haha koj e inter be
-Poseidon : Haha....abe koj e inter vo ls be ????A??? KOJ???
-Poseidon : autsajder e inter vo mecov
-Poseidon : Ne mi se rasprava so tebe....samo ke ti napravam nudge(ke te zdrmam)posle dvomecot i ke ti recam?Koj se inter be???A koj se celzi????HAHAHAH
-Poseidon : nemoj da me stavis na blok ili nemoj da si isklucen 2 mesevci po mecov ke sakam da te zaebavam

:tv:

Бирај фаворит од посвоениов. :smir:

п.с. E ваков парамециум перцепирате драги форумџии.

Абе брат , овој ЦФЦ Френк е за сите тимови освен за Интер ?

Кузнае колку пати годишно плаче коа му ги распрдуваат Интер омилените екипи =)

Acab, колку да ти доловам со каква особа си имаш работа, ова ти е Super Franc на мсн периодот кога ги извлекоа двојките за ЛШ и периодот кога мравојадов навиваше за Челзи

Pa pak navivam za Chelsea be....

Pa pak navivam za Chelsea be....
Да, знам

-Poseidon : Lele sakam da ti ja vidAm facata koga ke ispadne inter
-Poseidon : Ajde ajde......Uf edvaj cekam koga ke dojde fevruari
-Poseidon :edvaj cekam
-Poseidon : koga ke ve ispleskame
-Poseidon : HAHAHAH mnogu si duhovit...ne znam dali ke bides koga ke zavrsi dvomecot na stamford bridge HAHAHAH
-Poseidon : Inter inter...haha koj e inter be
-Poseidon : Haha....abe koj e inter vo ls be ????A??? KOJ???
-Poseidon : autsajder e inter vo mecov
-Poseidon : Ne mi se rasprava so tebe....samo ke ti napravam nudge(ke te zdrmam)posle dvomecot i ke ti recam?Koj se inter be???A koj se celzi????HAHAHAH
-Poseidon : nemoj da me stavis na blok ili nemoj da si isklucen 2 mesevci po mecov ke sakam da te zaebavam

:tv:

Hahaha...Raduvaj se,raduvaj se....1 minale osmina finale i fudbalski bogovi se...a predhodno ne znaea sto e toa cetvrt finale...hahahah...Aj aj,ke dojdete i vie vo polufinale pred da ve rastrti barca:pos2:

Hahaha...Raduvaj se,raduvaj se....1 minale osmina finale i fudbalski bogovi se...a predhodno ne znaea sto e toa cetvrt finale...hahahah...Aj aj,ke dojdete i vie vo polufinale pred da ve rastrti barca:pos2:

15 години имаш така ???:pos:

И за Барса навивал бе овој :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom