Епа ваљда не викаат на ТВ... гледајте го натпреварот од Премиера лигата.... :tv:Зошто си бегал од часови по македонски јазик?:tv:
Нема ваљда да пише „Премиер можете само на Челзи да му земете“.
Нема логика,а?
Што напнуваш безвезе...можеше да напише или Премиерата или Премиер лигата...неможе Премиер само да стои.Епа ваљда не викаат на ТВ... гледајте го натпреварот од Премиера лигата.... :tv:
А што па ти напнуваш безвезе?Што напнуваш безвезе...можеше да напише или Премиерата или Премиер лигата...неможе Премиер само да стои.
Ајт:salut:
Руни најдобар во Премиер лигатаЗошто си бегал од часови по македонски јазик?:tv:
Нема ваљда да пише „Премиер можете само на Челзи да му земете“.
Нема логика,а?
Премиер лигата е англиска професионална фудбалска лига. Таа е на врвот од англискиот фудбалски систем, и е примарно фудбалско натпреварување во Англија.
Не бе какви провокации, мора малку мајтап да си потераме, не мора само за озбилни теми да прајме муабет :smir:Фала Акси,фала The Chosen Wizard и оној другиот не знам како беше..Се на се-фала каталонци..Ви заблагодарив во нашиот фан клуб,но морав-лесно подлегнувам на провокации..Таква грижа..Секој чекор ми го следите..Ако треба и запирките ќе ми ги броите со цел да покажете дека понежниот пол не знае ништо за фудбал..Поласкана сум од сева оваа грижа.Која чест...
La Liga vredi 5 pati poveke,odkolku spanskiot kup i evropa liga zaedno....Сеа Атлетико ќе си лапне двојна круна и ќе биде поуспешен и од Реал и од Барса :tv:
Е сега 5 не ,ама 2 пати повеќе вреди.La Liga vredi 5 pati poveke,odkolku spanskiot kup i evropa liga zaedno....
Да де,свесна сум...xD..Уживај..Не бе какви провокации, мора малку мајтап да си потераме, не мора само за озбилни теми да прајме муабет :smir:
Во мојот пост има еден тон иронија...La Liga vredi 5 pati poveke,odkolku spanskiot kup i evropa liga zaedno....