Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто рокот да не важи одделно за сите наведени првенства? На пример сега да биде завршено веќе типувањето за англиската Премиер Лига, за Италијанското да се остави уште простор и за Шпанското со оглед на тоа дека не се уште почнати.Жалам, веќе помина рокот...![]()
А зошто рокот да не важи одделно за сите наведени првенства? На пример сега да биде завршено веќе типувањето за англиската Премиер Лига, за Италијанското да се остави уште простор и за Шпанското со оглед на тоа дека не се уште почнати.
Не ок е се, признавам правила се правила, малку бош е ама сепак тоа е.Темава е отворена повеќе од месец дена, правилата стоеја во првиот пост. Ако на некого му се малце месец и нешто, не сме ние криви.
А зошто рокот да не важи одделно за сите наведени првенства? На пример сега да биде завршено веќе типувањето за англиската Премиер Лига, за Италијанското да се остави уште простор и за Шпанското со оглед на тоа дека не се уште почнати.
јас така помислив и затоа почекав ама овој рок важел за сите првенства неможам сега нели???
Не мојш. Имате правила во прв пост, уште да испаднит дека сум крив пошо не ги читате и супер. :msngush:
требало 24 часа пред почеток на одделно првенство не вака :ne:
Пријавувањето за играта, односно типувањето на табелите трае до еден ден пред започнување на првенствата. На пример, ако прво почнува Англиската Премиер Лига, во сабота во 14:00, типувањето завршува во петок во 14:00, и сите постови после тоа време ќе бидат избришани како неважечки. На крајот од секој месец, јас или Syn ќе ја апдејтираме темата со резултати кој колку тимови има погодено, и ранг листата.
Значи, реално, вака напишано правилово, како што ти е тебе, довело до забуна, не само кај мене, туку и кај други членови.
За да не те сватеше никој погрешно, требаше да видиш кога почнува првото првенство, и да го наведиш тој датум како дедлајн.:smir:
На пример, ако прво почнува Англиската Премиер Лига, во сабота во 14:00, типувањето завршува во петок во 14:00, и сите постови после тоа време ќе бидат избришани како неважечки. На крајот од секој месец, јас или Syn ќе ја апдејтираме темата со резултати кој колку тимови има погодено, и ранг листата.
сега затворено ли е типувањето или не е , оти ја сакам за серија А да дадам типување а лигата се уште не е почната