D
dzale1
Гостин
Поарно да ги успија отколку да дојда со Камионот од Скопје и да ги Пушта у Тетово
Алал да ти е на размислувањево.Мислиш на својот град попрво,него ли на тоа што ќе им се случи на тие кучиња.Боже сачувај,чувства луѓе...:pop:Поарно да ги успија отколку да дојда со Камионот од Скопје и да ги Пушта у Тетово
Многу "убаво" размислуваш.. свака ти част.. :uvo:Нека ги стрелаат ако сакаат,само да не гледам куче по улица!
Нека ги стрелаат ако сакаат,само да не гледам куче по улица!
Како прво,ако сакаш да чуваш куче-чувај си го дома,а не да го пуштиш да скита по улиците.Друго,кучињата-скитници во сите нормални цивилизации се чуваат во посебни резервати каде не претставуваат опасност за малите деца пред се.И трето-да си идам дома и да се вртам по сите страни,од кај може да ми излезе куче-ноу текнс,ти така живеј:smir:Многу "убаво" размислуваш.. свака ти част.. :uvo:
Ако си толку чувствителна,кај мене во маало има многу такви кучиња-повели сите ги вдоми,не ми сметаБожеее што се нема да видам...
Па добро како сте можеле до толку нечуствителни да се родите бе не ми е јасно?
Зашто да се стрелаат, што тоооолку ти згрешле?
Тие имаат право на живот на планетава исто колку што имате и вие!!
А може и не треба баш така да се остават на улица, пошто еве ќе се најде некој вака паметен па ќе фати да ги стрела :uvo:. Треба да се приберат некаде и да се заштитат. На светов за среќа сеуште има добри луѓе кои би сакале да ги вдомат и да им ги дадат потребните услови за живот![]()