ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.906
- Поени од реакции
- 44.479
зборувале преку тел
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
correct...зборувале преку тел
абе овие чарли и алан да не ти се од ’Два и пол мажи’correct...
Има една ептен голема ама ме мрзи да ја пишувам кога знам дека никој нема да ја погоди...
ofcабе овие чарли и алан да не ти се од ’Два и пол мажи’![]()
амии, сите 4-ца![]()
Го гледа својот син, не себе си. Читајте внимателно.
„Таткото на тој што е на портретот“. Тој е син на некој друг, односно „дедо на тој на портретот“.
Е сега, тој другиот (дедото) е татко на гледачот.
Значи „гледачот“ и „таткото на тој на портретот“ се или браќа, или истата личност. Затоа што се наведува дека гледачот нема браќа и сестри, тогаш „таткото на тој на портретот“ = „гледачот“
Па значи тој на сликата е неговиот син.
[FONT="]Еден господин гледа еден портрет. Еден случаен минувач застанува и го прашува „Што гледате господине“ Toj одговара:,,Јас немам ниту брат, ниту сестра ,но таткото на човеков на сликата e син на мојот татко,,. - мислев за оваа загатка.beba напиша:"Јас само можам да бидам син на мојот татко, поради тоа што немам ни брат ни сестра.А човекот на портретот е син на мојот татко"- зна4и самиот себе се гледа во портретот- нема збрка никаква.
П.С. Малку е постаро ама ете сега дури го про4итав. Поздрав.
Напишано од Steve-G
Си биле татко и двајца сина, едниот бил слеп а другиот бил глувонем. Биле в пустина и му се припијало вода. Таткото и глувонемиот син пошле по вода а слепиот ги чекал. Наполнале вода и на враќање таткото умрел. Како ќе му кажи глувонемиот на слепиот дека татко му умрел ?
И ова е постаро ама сепак си мислам, колку далеку била оазата, та овој глувонемиот му брат дур дошол со водата, слепиот можеби "отишол да дојде". И што има да му кажува?!?!
--- надополнето ---
Не вадете прастари загатки од минативе страни. Сите се одговорени.
е оваа не е одговорена.
Ни тој шо ја постави загаткава не го знаеше решението, има повеќе логични решенија, така да баталете ја.е оваа не е одговорена.