Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
За колегава од мој фанклуб:smir:

Гонзало е за класа подобар од Џеко веруј.Иако многу го осудуваат за промашената шанса со Лион,но детето во ваков Реал со огромни звезди како Кака,Роналдо,Бензема,се издвојува како најдобар стрелец на Реал во Примера,со само 22 години ако не се лажам.
Има добар осет за гол,има солидна техника,која сигурен сум дека со тек на време ќе ја подобри.
Игра за Аргентина,не константно,но очигледно е дека Марадона има ретардација па затоа..

За разлика од босанецов,кој игра во Германска,да не речам пацерска лига,во која дури и Мазнов би бил најдобар стрелец ако би играл во некоја од екипите,лига во која најјака екипа е Баерн,лига во која тим освен споменатиов кој би можел да парира некаде нема.

И друго е да дадеш пример гол на Валдес,и на одбранбени играчи како Пике,Пујол,Алвес и остали од Примера,или да дадеш гол на Мертесакер или пак на Фридрих.
Иако Џеко не е за потценување и за мене е исто добар напаѓач,но Игуаин е подобар!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ве молам не бидете смешни како може да го споредите Игуаин со Џеко.:tv:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не се палете и вие одма дечкото само си кажал негово мислење :smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Моментално сакам да не му биде дадена/понудена максималната можна плата на Игуаин. Максимална, зборам за неговите способности, туку да му се даде плата, која би го задоволувала и е нормална во споредба со другите, за да има голема мотивација да напредува и да постигнува голови и автоматски и постепено да ја накачува таа плата со нови подобрени договори.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Nikola Volkovo;3393762[B напиша:
]Не се палете и вие [/B]одма дечкото само си кажал негово мислење :smir:
Не сум ненормален да се палам бе...Што збориш ти? :) хехе

В

Вори

Гостин
Да се надоврзам на муабетов погоре.
За мене Игуаин заедно со Руни,Дрогба и до некаде Милито е моментално најдобар напаѓач во светов..со оглед на тоа дека има 22 години,и светлосни години пред него да игра да се надградува,осеќам дека ќе биде класа.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Да се надоврзам на муабетов погоре.
За мене Игуаин заедно со Руни,Дрогба и до некаде Милито е моментално најдобар напаѓач во светов..со оглед на тоа дека има 22 години,и светлосни години пред него да игра да се надградува,осеќам дека ќе биде класа.
Да точно ќе биде класа али ако остане барем уште долго време во Реал Мадрид.Али ако мења клубови го чорапи има да си сјебе и кариера и се.А Реал ако се паметни ќе си го задржат и ќе си имаат и те како добар напаѓач.

В

Вори

Гостин
Ама и Перез е крив.
Игуаин има најмала плата,а вреди повеќе од пола тим,да збориме искрено.
Што ако Бензема зема не знам колку пари,а повеќе од Гонзало,кога камен е.

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Dostate se karate za Dzeko nikoj i nisto e samo ne davajte glupii comm ok Real Madrid e The Best Forever :drk:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ама и Перез е крив.
Игуаин има најмала плата,а вреди повеќе од пола тим,да збориме искрено.
Што ако Бензема зема не знам колку пари,а повеќе од Гонзало,кога камен е.
Ете да го споредам Бензема со Игуаин.Игуаин како што велиш во споредба со Бензема е потценет максимално.Прво како се покажа свака му част се здроби од давање голови али и Бензема не е за фрлање.Ипак во овој случај Игуаин и те како заслужува да има иста плата ко него.
Иначе сакав да споредам во врска со последниот пост.Бензема во Лион беше ѕверка.Е сеа дали игра во Француска лига и таа е послаба од Шпанска не знам али знам растураше во Лион.Да останеше во Лион ќе се направеше играч од прва класа.Во Реал некако му се сјеба формата.Така може да се деси со Игуаин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom