Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Како сте момчиња? Пошто знам дека ви недостигав, а и вие мене сакам да ве прашам како му оди на тоа детето едно време шо го викавте дека е нарцисоиден педер, плачипичка,гејналдо и тн... Знам дека е најдобар од цел состав али да си прашам. :)

Say hello to my little friend... :)
Хехе кај ти текна дека толку ни недостигаше, таман мислев да почнам да плачам али еве ни дојде. Роналдо си е супер, со Робен и Кака се моментално најдобри ! Втор стрелец е и така:smir::pipi:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Армине очекувам попаметно нешто од тебе. Јас само го осудувам за тоа како го напушти Јунајтед, нишо друго. За мене пак останува најдобар играч во светот покрај Меси. И никогаш нема да биде Гејналдо. :)
Помага одморов во рехабилитација а? хахха :))

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Meне ме рехабилиритира друга слика уште во јуни

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Како сте момчиња? Пошто знам дека ви недостигав, а и вие мене сакам да ве прашам како му оди на тоа детето едно време шо го викавте дека е нарцисоиден педер, плачипичка,гејналдо и тн... Знам дека е најдобар од цел состав али да си прашам. :)

Say hello to my little friend... :)

Од мене може одговор?

Уште е најголем пешко! Но, за наша "навивачка" среќа , нит ќе бара да му го опнеме , нит ќе бара да ни го опне.
Туку , ќе им го опнува на кој стигне во Примера и Лига на Шампиони.
Значи , неговата сексуална ориентација , ама нема баш никакво значење за навивачите на најголемиот , најмоќниот , најтрофејниот , најпознатиот , нај-нај тимот во светот - Реал Мадрид.

Задоволен од одговорот?

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Леле Дено се вратил од рехабилитација

Се надевам дека се чувствуваш добро

Се надевам помалце ќе замараш:smir:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
А кај беше на рехабилитација бе Дено? Прашувам за да знаеме кај да ги праќаме другиве напасти, т.е ако помага,ако не...чорба. Уствари ќе се најде и за нив некое решение:)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Значи како се губат ова сите ѕвезди во еден тим просто да се зачудиш :pos2: .... на секој натпревар по 3 до 5 гола :tv:
....кај може да играат сите ѕвезди во еден тим :tapp:
......Во Реал Мадрид :vozbud::pos2:

G

Gray Foxx

Гостин
Од мене може одговор?

Уште е најголем пешко! Но, за наша "навивачка" среќа , нит ќе бара да му го опнеме , нит ќе бара да ни го опне.
Туку , ќе им го опнува на кој стигне во Примера и Лига на Шампиони.
Значи , неговата сексуална ориентација , ама нема баш никакво значење за навивачите на најголемиот , најмоќниот , најтрофејниот , најпознатиот , нај-нај тимот во светот - Реал Мадрид.

Задоволен од одговорот?
Ете така бе момче. Тоа се поштуе. Биди искрен и кажи си мислење за чоекот.
И за мене нема значење неговата сексуална ориентација-јас навивач на најголемиот , најмоќниот , најтрофејниот , најпознатиот , нај-нај тимот во светот - Манчестер Јунајтед.
А другите нереално наивни момчиња што предтоа и те како го мразеа Рони ви предлагам да испаднете од лицемерието кое ја зафаќа вашата патетична мала душа и да согледате дека објективност во фудбалот немате ама баш ич, а без тоа сте само следбеници на пропагандата на Перез која ја наметнуе со таа глупата нај-нај филозофија. Како и да е тоа си е ваш избор, само немојте сега да зборувате за Нани дека е геј или било какви срања оти по 3-4 години ви го даваме за 80 ка. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Дено страјкс аген... :)
Не мислам да зборам за неговиот приватен живот, се дур го дава тоа што треба на теренот е супер дечко за мене...

И ќе ги има нонстоп коментарите од типот, во Манчестер даваше по 40 гола, во Реал не, не игра убаво, работава е што во Реал има други играчи, не е само Роналдо, и ако некој очекува Роналдо да биде ѕвезда и главен играч на терен секоја утакмица покрај Кака Игуаин Бензема Робен и :drk:Гранеро:drk: гадно се зезнал :)

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Ете така бе момче. Тоа се поштуе. Биди искрен и кажи си мислење за чоекот.
И за мене нема значење неговата сексуална ориентација-јас навивач на најголемиот , најмоќниот , најтрофејниот , најпознатиот , нај-нај тимот во светот - Манчестер Јунајтед.
А другите нереално наивни момчиња што предтоа и те како го мразеа Рони ви предлагам да испаднете од лицемерието кое ја зафаќа вашата патетична мала душа и да согледате дека објективност во фудбалот немате ама баш ич, а без тоа сте само следбеници на пропагандата на Перез која ја наметнуе со таа глупата нај-нај филозофија. Како и да е тоа си е ваш избор, само немојте сега да зборувате за Нани дека е геј или било какви срања оти по 3-4 години ви го даваме за 80 ка. :)

A што ти лично ќе видиш од тие 80 "милки"? (или уште подобро , што ти аир гледаш моментално од 80те милиончиња што беа платени за Рони?) Да доживееш да губиш од Барнли? Големо достигнување ... гарант ти е полна душата ,а како што се сладиш , како и ти некој процент да лапна од трансферот на Роналдо во Реал. Интересен лик си.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
A што ти лично ќе видиш од тие 80 "милки"? (или уште подобро , што ти аир гледаш моментално од 80те милиончиња што беа платени за Рони?) Да доживееш да губиш од Барнли? Големо достигнување ... гарант ти е полна душата ,а како што се сладиш , како и ти некој процент да лапна од трансферот на Роналдо во Реал. Интересен лик си.
Доста им е на Манчестер титули, треба нешто и Тампа беј да освои :)

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Доста им е на Манчестер титули, треба нешто и Тампа беј да освои :)

фала Богу :)
Ќе си се сврти малце амерот кон својот двор - па пара направи човекот :P
Aма стварно чудни луѓе има по форумов.
Ако не друго , Реал не прави пари за да збогатува некоја фамилија, групација или поединец. Се што се заработува се инвестира 100% назад во клубот(со исклучок на месечните расходи). Таква е политиката на истиот.
А сега , ќе ми дојде некој навивач на Манчестер Ј. (да речеме) и ќе ми мрчи тука катадневно , како Реал немале душа , немале аура или што ти ја знам што. А неќе да погледне дека газдата на тој негов клуб , ова лето , иако имаше приход од над 100 М.(само од продажба на играчи) , не потрошија ни 20 за да останат компетитативни во Премиер. И најтажно е што овие исти навивачи ќе го бранат тој газда , и неговиот табиет (змија во џеб) и ќе го претставуваат тоа како - "политика на клубот".
И после Реал е крив. Е ок , крив е! Ама не верувам дека оваа кривица му смета на Mr Glazer.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Де де што се попаливте на фосилот Дено...остајте го нека фура свои филмови да види дека не му делува рехабилитацијата.Дено брате дај молим ти се иди на твојот фан клуб и тешете се таму ..Барнли е гадна екипа бе!:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom