Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И сега јас стапуам на сцена кога викам дека Фил Невил е појак од цела одбрана на Реал Мадрид само што има помал талент за фудбал од мене( а тоа е многу :) ) али се тоа е ок бидејќи многу трча и има стамина.
:icon_lol:
Прегледај малку по јутуб за Гути, види пасови ова она па кажи нешто. И да не забраеме дека Гути беше напаѓач, но и на оваа позиција се снајде одлично. Точно дека не е константен, ама едноставно кога му е денот му нема рамен. Ме мрзи да барам по јутуб сега, ова беа само голови, ако има некој и асистенции нека стави, немора јас да те убедувам во нешто.

G

Gray Foxx

Гостин
Хаха, и сега јас стапувам и ти кажувам дека си out of arguments и сакаш да се извадиш со silly things.

"In football, there is Real Madrid,
and then... there is everyone else."

:tv:
Иванче бе, не е тешко да забележиш дека враќам аналогно на твој колега? Зарем и он нема аргументи?
Silly you. :)

Ти збориш за фудбалски талент, браќата Невил знаеме дека го немаат :)

Гути го има, многу, само е мрза и сељак :) и затоа не го бива :)
Фил Невил драги, не Гери. :)

Прегледај малку по јутуб за Гути, види пасови ова она па кажи нешто. И да не забраеме дека Гути беше напаѓач, но и на оваа позиција се снајде одлично. Точно дека не е константен, ама едноставно кога му е денот му нема рамен. Ме мрзи да барам по јутуб сега, ова беа само голови, ако има некој и асистенции нека стави, немора јас да те убедувам во нешто.
Да те прашам тебе нешто? Кога му е денот на Гути? Има ли барем десет "денови" во било која сезона досега?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Иванче бе, не е тешко да забележиш дека враќам аналогно на твој колега? Зарем и он нема аргументи?

Фил Невил драги, не Гери. :)
Знам де, браќата Невил реков, или ти Гери технички поткован го сметаш :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Колега ми, кажува нешто издржано, колку толку со факти, а тоа што ти му го одговори, е веќе без аргументи.

Се пуни темава, после ќе се празни... :)

G

Gray Foxx

Гостин
Знам де, браќата Невил реков, или ти Гери технички поткован го сметаш :)
Зар ти сметаш дека десниот бек во некоја екипа треба да има поголема техника од плејмејкер? :)
Кога ги споредуам Гери и Фил е исто како да земам да ги споредуам Гигс и Ричардсон. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да те прашам тебе нешто? Кога му е денот на Гути? Има ли барем десет "денови" во било која сезона досега?
Провери ланска сезона, кој има највеќе асистенции во Ла лига.
mwa

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Зар ти сметаш дека десниот бек во некоја екипа треба да има поголема техника од плејмејкер? :)
Кога ги споредуам Гери и Фил е исто како да земам да ги споредуам Гигс и Ричардсон. :)
У споредба со Фил мислев :)

ок, ова веќе е нонсенс, секако ќе не бришат.

G

Gray Foxx

Гостин
Зашо да не бришат бе? Му дааме лекции да не лупа од памет само, и од ова се влече поуки :)
Не биди патетичен бе боби4е, ти во дискусијава учествуваш колку што учествува Џорџ Буш на зимските олимписки игри. :)

Провери ланска сезона, кој има највеќе асистенции во Ла лига.
mwa
Една добра сезона од десет ти сметаш дека го прави некој светска класа играч? Си ги измешал вредностите побратиме. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па шо ми реплицираше ако не учествувам? :pos2::pos2: Не биди смешен бе, остана без збор па сега пробуваш да покажеш дека имаш смисла за хумор :pos2::pos2:

btw, забраев да те прашам, зошто гледам ми викаш сме немале играчи од наша школа, па да те прашам колку играчи од ваша школа имате во моментов во први 11?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Една добра сезона од десет ти сметаш дека го прави некој светска класа играч? Си ги измешал вредностите побратиме. :)
Врати се да видиш како почна дискусијата, сега ако почнеш да измислуваш нови и нови вредности за задоволување на недостатокот од титули неаме намера да ти ги бараме и покажеме.

G

Gray Foxx

Гостин
Па шо ми реплицираше ако не учествувам? :pos2::pos2: Не биди смешен бе, остана без збор па сега пробуваш да покажеш дека имаш смисла за хумор :pos2::pos2:

btw, забраев да те прашам, зошто гледам ми викаш сме немале играчи од наша школа, па да те прашам колку играчи од ваша школа имате во моментов во први 11?
Сколс, Гигс, Флечер и Невил повремено кој доколку не се повредуваше толку ке беше прва постава нонстоп.
Да не ги спомнувам Роналдо, Руни, Рафаел и тн. кои се земени од екипи на 18 години и се/ќе бидат претворени во незаменлив дел од тимот. :)
И да ке забораев, ти учествуеш во дискусијата пишувајќи само прашања, не одговори. :)

Врати се да видиш како почна дискусијата, сега ако почнеш да измислуваш нови и нови вредности за задоволување на недостатокот од титули неаме намера да ти ги бараме и покажеме.
Вредностите на еден клуб кои можат да влијаат кај било кој фан се тука бе Иванче. Само ти нејќеш да ги видиш. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Сколс, Гигс, Флечер и Невил повремено кој доколку не се повредуваше толку ке беше прва постава нонстоп.
Да не ги спомнувам Роналдо, Руни, Рафаел и тн. кои се земени од екипи на 18 години и се/ќе бидат претворени во незаменлив дел од тимот. :)
И да ке забораев, ти учествуеш во дискусијата пишувајќи само прашања, не одговори. :)

Вредностите на еден клуб кои можат да влијаат кај било кој фан се тука бе Иванче. Само ти нејќеш да ги видиш. :)
Икер, Рамос, Марсело, Гаго, Гути, Раул, Игуаин? Треба уште ?

Ги гледам вредностите, дури и ти ги кажувам, само кога ги немаш се обидуваш кон други работи да се свртиш.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Прашај во врска со дискусијава, и ќе ти одговорам :smir: Праша колку играчи имаме од наша школа, ти кажав, па после почна други муабети да вртиш. Него те прашав ОД ВАША ШКОЛА колку имате, не тие што сте ги зеле по 18 год.

И сега значи заклучивме, Сколс, Гигс, Флечер и Невил викаш така? Флечер исто така не е ваш играч, дојден е во 2000 кога имал 18 год. Значи и тој не е од ваша школа.

Гигс: Youth career 1985–1987 Manchester City 1987–1991 Manchester United:pos2::pos2: 2 години бил во школата на Сити. Истото што го јадете за Раул, ете ви го.

Единствено Невил и О`Шеј ви се, и затоа немаш право на збор за таа тема.

Заклучок:
Реал: Касиљас, Гути и Раул (и Торес игра од време на време)
Манчестер: Невил и О`Шеј.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom