Приватни WoW сервери

Член од
21 април 2008
Мислења
181
Поени од реакции
4
Ако можете да ми помогнете. Од едно дете ја земав ВоВ ама тој играше на официјален сервер а јас сакам да играм на пиратски. Играта само прифаќа официјални сервери. Како можам да ја направам да ги прифати и пиратските сервери

Фала однапред!
 

Red Hunter

Devil`s Judge
Член од
9 август 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
Моментално играм на WoWFreeze, добар сервер (PvP сервер). Имам Blood Elf Combat Rogue, full S4 опрема. До сега немам изгубено PvP освен од еден многу гнасен Warrior не ми текнува името како му беше, ама батено е IMBA.
 

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
HaHa se naedvam deka dobar ke bide serverot za w0w :vozbud:
 
D

DeviL_32`

Гостин
дечки имам големо искуство од WoW па ако направите сервер ве молам ако нешто сторите од тоа и ако ви треба ГМ со задоволство би бил...имам искуство знам команди ... свашта :devil3:
 
D

DeviL_32`

Гостин
и имам емулатори и програми за WoW сервер, но за верзија 2.4.1
 
D

DeviL_32`

Гостин
ја до некни имав сервер... се викаше Cyber WoW Server Macedonia.. И ми зафркна неш...оти има 4 работи да ги уклучиш.. едното е за world другото е за реалмот ,logonserver и за страницата за регистрирање... и прво треба world и ми пише дека портот не е точен... а ако не е уклучено првото нема да терат сите
 

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.346
Поени од реакции
1.186
www.deathknell.cc е најдобриот приватен сервер досега што имам видено, а сум поминал доста приватни сервери. Има повеќе realm's, од blizz до специјален сервер само за battleground's и fun сервери.
 
Член од
18 август 2007
Мислења
25
Поени од реакции
0
Располагам јас со WOW TBC 2.4.3 сервер,99% ми е во функционалност,само што многу малку ми е онлине,ми работи на C2D E8400,2GB DDR3, P5QC P45 MB, Vga 9600GT само што оваа машина е во служба на интернет кафе:| и понекогаш после полноќ го вклучувам :|
Инаку веб страната и реалмлистот се http://belowow.serveftp.org ,set realmlist belowow.serveftp.org , Па ако некогаш ме начекате онлине слободно влезете:D Инаку го модифицирам по потреба,сега е фан сервер со високо хп и Геар Вендори.
 
Член од
27 септември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
3
Тоа што имаш добро, ама треба и да бидеш доста време online за да имаш луѓе на истиот. Сигурно повеќето сервери се offine многу повеќе отколку што се online.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom