- Член од
- 25 септември 2009
- Мислења
- 91
- Поени од реакции
- 10
Ве молам за помош. Кој го учел предметот Микропроцесори. Верувам дека некој ќе се најде. Јас ги собрав сите матрејали потребни за овој предмет. Ги имам задачите со асемблер ама стварта е што Се ми е испомешано. Не знам на кој начин да го учам овој предмет. Од каде да почнам, на што треба да обратам најмногу внимание? Дали да учам Се за сите комоненти. Инаку ги учиме MCS - 85, MCS- 86.
Ве молам за помош, ако некој го има положено овој предмет, да ме упати како најдобро би го сфатила и разбрала овој предмет.
Јас сега за сега само лутам низ матрејалот и не можам да си ги спојам работите така лесно за да би можела потоа и да ги решавам сама задачите со цртање на хардверот и составување на асемблерот.
Ве молам за помош, ако некој го има положено овој предмет, да ме упати како најдобро би го сфатила и разбрала овој предмет.
Јас сега за сега само лутам низ матрејалот и не можам да си ги спојам работите така лесно за да би можела потоа и да ги решавам сама задачите со цртање на хардверот и составување на асемблерот.