Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Ja ke citiram eden stranski drzavnik koj sto rekol vaka. Parafraziram:
"Jas moze i da ne se soglasuvam so vasiot stav,ama do kraj ke go branam vaseto pravo na istiot. '
Taka da ovde voopsto ne se razgovara za soglasuvanje ili ne ,tuku za pravoto na stav.

Дури и анти-македонскиот став?

Не се секирај, не се толку глупи да завршат како вас.
А за името, ти кажав, ги знам твоите ставови, но пак ке ти кажам, ти си никој и ништо да збори за името, како и секој политичар, а ти лично, ако сакаш да се смени името поради тоа што мислиш дека така ке добиеш пари, имаш и други начини да дојдеш до брзи пари, нема име да продаваш, туку пробај некој од твоето семејство да го продадеш за една вечер, што ти мења, една вечер е, а ти ке добиеш кеш, а?

Taka silni bevte i 2001godina ,ama kako popcinja kutevte koga potpisuvaa vasite vmro patrioti ramkoven dogovor.I togas delevte patrioti i predavnici.
Prvo ja donesovte zemjata do vojna pa posle potpisuvavte.Slepilo breeeee

"Jas moze i da ne se soglasuvam so vasiot stav,ama do kraj ke go branam vaseto pravo na istiot. '
Taka da ovde voopsto ne se razgovara za soglasuvanje ili ne ,tuku za pravoto na stav.

Не околишај, биди конкретна.

Правото на став не значи дека му се оправдува ставот.
А овде од ваша страна гледаме оправдување и поддршка.

Може да имаш ставови и да разговараме за тоа дали имаш право ако си лезбејка, педер, вегетаријанец, правата на животните итн.
За името и македонската историја и култура НЕМАШ ПРАВО ДА ДЕБАТИРАШ и да се обидуваш да протнуваш ВаскоГлигоричиевски ставови, капиш?

Дури и анти-македонскиот став?

Pa i Vraniskovski e predavnik ,ama kolku poveke zboris za nego poveke mu gi digas akciite.Taka i za Gerovski.Ako ne ti se dopaga so stavovi ne go citaj .Smeni go kanalot najednostavno e.Ima luge na koj mu se dopaga .Pazarot odlucuva.

Taka silni bevte i 2001godina ,ama kako popcinja kutevte koga potpisuvaa vasite vmro patrioti ramkoven dogovor.I togas delevte patrioti i predavnici.

kaj bese 2001 da te prasam?

ili tvoite roditeli?

Со таа разлика што вие од самиот старт ги плукавте бранителите што отидоа да се борат, нарекувајки ги сељачишта и животинско царство, така ги нарекуваа лиглињата кои пиеа кафе со парите на мама и тато.

se citas li so pisis ti voopsto?

ako nasite podpisuvaa ramkoven, koi se vasite , odnosno tvoite? :toe:

Pa i Vraniskovski e predavnik ,ama kolku poveke zboris za nego poveke mu gi digas akciite.Taka i za Gerovski.Ako ne ti se dopaga so stavovi ne go citaj .Smeni go kanalot najednostavno e.Ima luge na koj mu se dopaga .Pazarot odlucuva.

Значи по оваа логика треба да ги поканиме Србите, Бугарите, Грците, Албанците да си направат еден ТВ канал на кои ќе зборуваат дека не постојат Македонци и потоа да велиме дека тоа е пазар и има луѓе на кои тоа им се допаѓа????
:tapp::tapp:

П.С.
Не одговори дали тебе ти се допаѓа ставот на Геро?

Героски пласира Грчки расипани производи на македонскиот пазар.

Како консументи на пазарот на масовните медиа и немаме голема шанса да го избегнеме, но никој неможе да ни го одземе правото на жалба за квалитетот на продуктот.

А продуктите како што се пласираат така и се повлекуваат од пазарот.

Значи по оваа логика треба да ги поканиме Србите, Бугарите, Грците, Албанците да си направат еден ТВ канал на кои ќе зборуваат дека не постојат Македонци и потоа да велиме дека тоа е пазар и има луѓе на кои тоа им се допаѓа????
:tapp::tapp:

П.С.
Не одговори дали тебе ти се допаѓа ставот на Геро?

Nikoj ne spomnuva deka Makedonci ne postojat ,ajde sega pamfletite na Latas Mirka Milenko i vladata ke gi kazuvas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom