Marshmallow
◦Kajganaholic◦
- Член од
- 28 март 2009
- Мислења
- 450
- Поени од реакции
- 25
ок шефе...и комшифката

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И комшиФка ми ... забораи да ја спомнеш :smir:
Верувам дека и она е дел од форумов.:pos2:
:cry:
Абе па и ти,сама си ги пиша злобните планови,можда и она ги има ама нејќе да си ги открие.Сигурна сум дека е присутна на форумов сега,без твое знаење.:pos2:Не е ... нажалост:cry:
МонЕ те тргам тебе од местото секретарка,сега одиш на местото ПОРТАР !
Не требаше да си ги кажеш вака јавно плановите.Кардинална грешка.:pos2:
:violent1::pishtoldz
Абе па и ти,сама си ги пиша злобните планови,можда и она ги има ама нејќе да си ги открие.Сигурна сум дека е присутна на форумов сега,без твое знаење.:pos2:
... нема нет ја заебава мрежната картица и не може да се регистрира ... ај за некој месец ке ни се придружи ваљда
....
...
Абе и јас сакам да е али не е... нема нет ја заебава мрежната картица и не може да се регистрира ... ај за некој месец ке ни се придружи ваљда
....
бтв не можеееее ... сакам на местото СЕКРЕТАРКА и точкааа ... иначе ке те кажам на татооо .. вааа ......
ај ај ке видиш ти коа јас ке станам принцеза .... а ти ке ми бидеш слуга .. ај ај
Во другиот живот ова,прашање е дали и тогаш ќе биде...:raz: :pos2:
Абе колку ти се може тоа незнам :helou:
Важно мене тато цел свет ке ми го купи па живеј ти на Марс:salut:
е мене тато ке ми ја купи вселената :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
па ти или ке ми бидеш слуга .. или нема да живееш :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
Ај нека ти ја купи па ке правиме муабет...јапонциве ојдоа пред нас!:uvo:
Ае чек прво да му титнам на тато да ги стави сите у она затворон алкатраз ... па ке продужиме со муабет ... :pos2::pos2:
Абе не му титкај,може ќе те фати па послем пари за кредит АШ.
Чекај нека си дојде тато од кај и да е,па тогаш ќе праиме муабет.:pos2: