Што ве насмеа денес?

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Едно моме кое не би требало да го споменувам на форумов и Магде... љубовта на мојот живот :pipi:
И уш по некој на фејсбук и твитер.. :)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Вчера случајно ја видов оваа тема и уште ми трае смеењето, се враќам од нашколо и сама се смеев на улица кога ми текна на темава, а особено на овој пост.
:pos:
И мене ме пресмеа темата :pos::pos:
Исто така ме насмееа и другарките со нивните глупости како и секогаш :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.414
Поени од реакции
16.685
Тој: Че сакаш да се фатиме? Т
Таа :Дечко, многу си директен.
Toj: (врти круг околу дискотеката) Е сеа че сакаш?

^ Ова :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
проф. по математика леле сум се паѓал од смеење до душа постара си е жената не е за смеење ама не можев веќе. и сега кога ќе ми текне :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ме насмеа еден другар кога ми кажа дека Манчестер ќе ја освоил Лигата на Шампионите :pos:

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
кај ми е сонцето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P

Princ

Гостин
Стивен Рајт со неговите I have a pony и I still have a pony :icon_lol:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
:pos::pos::pos: Едно дете од клас излага на табла и наставничкава му дава реченица за да ја обработи.Овој место СРЕЌЕН пишува сТреќен,место КРУГ пишува круК и само наставничкава се фаќа за глава и му вика:ај иди седни си,нема потреба да продолжиш со реченицава.Цел клас патос,а овој уште не сфаќаше зашо така му рече.:pos:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ааааааа богами денеска со СОНЦЕТО се пресмеав... а имаше и еден типац од кај мене си купил нешо нова кола а у и се праи манга.. па како шо имаше поплава имаше една шахта одворена па дали не ја виде или е ќорав ја незнам ама како пропадна у неа... се пресмеав

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Марко,мојата мачка (која што се породи и остана да се вика Марко), ми се бутнала во кревет и почна да ме лиже по образ и ме разбуди:pos2:.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Фотографијата на сестра ми на новиот пасош. Изгледа како штотуку вратен дома недоизлечен алкохоличар.:pos2:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.741
Поени од реакции
22.746
Фотографијата на сестра ми на новиот пасош. Изгледа како штотуку вратен дома недоизлечен алкохоличар.:pos2:

:pos2::pos2:Ме пресмеа друже..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сам си се изнасмеав кога си размислив нешто и дојдов до заклучов дека мојот комшија Славе (80 годишен пензиониран молер, без заби и 29 кила на себе) може да се вика Slave (на англиски ова - демек роб)

М

Мрак

Гостин
:pos2::pos2:

Па јас сум веќе скината..:pos2:

Шо ти е маа..имаш некој проблем??:pos2:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
Ме насмеа...ann и сите.Поточно разговорот кој го водевмо дур пиевмо кафе:D Внуче мое е Ann :P

Kajgana Shop

На врв Bottom