Вчера случајно ја видов оваа тема и уште ми трае смеењето, се враќам од нашколо и сама се смеев на улица кога ми текна на темава, а особено на овој пост.
проф. по математика леле сум се паѓал од смеење до душа постара си е жената не е за смеење ама не можев веќе. и сега кога ќе ми текне :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Едно дете од клас излага на табла и наставничкава му дава реченица за да ја обработи.Овој место СРЕЌЕН пишува сТреќен,место КРУГ пишува круК и само наставничкава се фаќа за глава и му вика:ај иди седни си,нема потреба да продолжиш со реченицава.Цел клас патос,а овој уште не сфаќаше зашо така му рече.
ааааааа богами денеска со СОНЦЕТО се пресмеав... а имаше и еден типац од кај мене си купил нешо нова кола а у и се праи манга.. па како шо имаше поплава имаше една шахта одворена па дали не ја виде или е ќорав ја незнам ама како пропадна у неа... се пресмеав
Сам си се изнасмеав кога си размислив нешто и дојдов до заклучов дека мојот комшија Славе (80 годишен пензиониран молер, без заби и 29 кила на себе) може да се вика Slave (на англиски ова - демек роб)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.