Дали ВМРО го остварува ветеното ?

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ВМРО го остварува ветеното ?

• Да

Гласови: 69 52,3%
  • Не

Гласови: 63 47,7%

• Вкупно гласачи
    132
Власта не стравува од Бранко, туку од незадоволството на народот.

Не не Власта не стравува од ништо! Во услови на волкав висок рејтинг на Никола Груевски и на самата Влада и високата поддршка на политиките кои се спроведуваат нема потреба да се плашат од ништо!

Да затоа изгубивме пред 45 дена.
Мило ми е што победивте. Конечно Македонскиот народ ќе има шанса да се увери во неисправноста на политиката која ја креира Никола Груевски, манифестирана преку апсолутната власт која ја има.
Не не Власта не стравува од ништо! Во услови на волкав висок рејтинг на Никола Груевски и на самата Влада и високата поддршка на политиките кои се спроведуваат нема потреба да се плашат од ништо!
Бомо видели

Oстваруваат.

Рекоа дека ќе тече мед и млеко.

Млекото истече, уште медот :vozbud:

Мило ми е што победивте. Конечно Македонскиот народ ќе има шанса да се увери во неисправноста на политиката која ја креира Никола Груевски, манифестирана преку апсолутната власт која ја има.

Реши се еднаш, ја има или ја нема апсолутната власт.

Слушавме изјави дека не ја контролира Судската власт, како тогаш е можна апсолутна власт? :helou:

Демагогии на кило, памет на грам.

Ха, што те гледам вака смешен. Изгледа народот виде дека таа политика што ја води една од помалите партии во опозиција (СДСМ) е вистинската и затоа ве награди дури со 7 градоначалници во цела Македонија.

Oстваруваат.

Никогаш никој функционер од ВМРО ДПМНЕ, а најмалку Претседателот никогаш не рекол дека ќе тече мед и млеко. Туку напротив ветуваат само она што можат да исполнат, а после може да исполнат и повеќе од тоа што ветиле.

Никогаш никој функционер од ВМРО ДПМНЕ, а најмалку Претседателот никогаш не рекол дека ќе тече мед и млеко. Туку напротив ветуваат само она што можат да исполнат, а после може да исполнат и повеќе од тоа што ветиле.

Ветуваа само она што го можат да го исполанат хах ни тоа не го исполнуваат

Ветуваа само она што го можат да го исполанат хах ни тоа не го исполнуваат

Резултатите покажаа дали тоа е така или не. :uvo:

Реши се еднаш, ја има или ја нема апсолутната власт.
Терминолошки не, но во реала ги користи сите дозволиви и недозволиви механизми за да го постигне тоа.
Слушавме изјави дека не ја контролира Судската власт, како тогаш е можна апсолутна власт? :helou:
Не бе, јас ја контролирам судската власт...не ДПМНЕ :tv:
Демагогии на кило, памет на грам.
Зборуваш за себе или за партијата која ја подржуваш :)

До сега човекот што ветил исполнил.Разгледај те ги изминативе години колку се крадело од прошлата гарнитура не се испливува толку лесно и брзо како што мислат луѓето од прошлата гарнитура.

Koja апсолутна власт? Сто пати ли треба да ви се пише кои институции ги држите.Мене ми е мило што мак.народ ве казни невидено а вие уште не гледате дека грешите.

A be se ostvarija lugjeto koj ke kaze sprotivnoto gomna da jade!!!!!!!

Ete tolku od mene i dosta povekje ja tupite okolu ovaa tema.

Oстваруваат.

за ова во право си хехех..:salut::salut::salut::salut::salut::salut:

надежта последна умира. Битно се труди човекот, за разлика од досегашните лидери барем и поискрен е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom