Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Лион ќе го купуваат Лисандро од Порто..Дали тоа значи дека барат замена за Бензема???

Сеа откога не напушти Тевез,ни треба врвен напаѓач и тоа сите го знаеме..Јас мислам дека треба да се земе и Д.Коста,има потенцијал во детето...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Лион ќе го купуваат Лисандро од Порто..Дали тоа значи дека барат замена за Бензема???

Сеа откога не напушти Тевез,ни треба врвен напаѓач и тоа сите го знаеме..Јас мислам дека треба да се земе и Д.Коста,има потенцијал во детето...
Е добро де од лион си изјавија доколку има поволна понуда за бензема дека ќе мораат да го пуштат и сега си ги гледаат опциите додека можат.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Друже ова се шпекулации на англиските весници. Тука пишува само дека Јунајтед е спремен да понуди 30 милиони за потписот на Бензема, а не дека веќе понудиле

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Друже ова се шпекулации на англиските весници. Тука пишува само дека Јунајтед е спремен да понуди 30 милиони за потписот на Бензема, а не дека веќе понудиле
Точно, некоја британска агенција пишала дека Јунајтед се спремни да понудат 35,5 милиони евра или 30 мил. фунти. Значи ништо не е официално, ќе почекаме уште недела-две:smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.432
Точно, некоја британска агенција пишала дека Јунајтед се спремни да понудат 35,5 милиони евра или 30 мил. фунти. Значи ништо не е официално, ќе почекаме уште недела-две:smir:
зошто недела - две?прашање на време е кога јунајтед ке достават понуда до бензема.мислам дека може да го очекуваме тоа секој момент.а и не само по бензема....:toe:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
зошто недела - две?прашање на време е кога јунајтед ке достават понуда до бензема.мислам дека може да го очекуваме тоа секој момент.а и не само по бензема....:toe:
Сигурно е дека ќе има понуда до Лион за Бензема, само ме плаши фактот што денеска прочитав една вест каде менаџерот на Бензема вели дека многу е веројатно тој уште една година да остане во Франција. Ако навистина се случи тоа тогаш мораме да тргнеме по некоја друга опција, а како најреална и најдобра според мене е Ето. Што се еоднесува до средниот ред освен Валенсија кој сигурно доаѓа, денес менаџерот на Даглас Коста изјави дека Јунајтед е во почетни разговори со Гремио околу ангажманот на овој фудбалер. Сепак главниот фокус треба и мора да биде ставен на Бензема

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Гледајте малце позитивно кон работиве

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Гледајте малце позитивно кон работиве
Друже ја гледам позитивно на работиве ама факт е дека англискиве пишани медиуми се најголемите шпекулатори за време на трансфер-периодот (кој сеуште не е започнат). Највистинито и точно е кога клубот на својата официјална веб страна ќе објави некоја информација. Се друго мора да се зема со резерва :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сигурно е дека ќе има понуда до Лион за Бензема, само ме плаши фактот што денеска прочитав една вест каде менаџерот на Бензема вели дека многу е веројатно тој уште една година да остане во Франција. Ако навистина се случи тоа тогаш мораме да тргнеме по некоја друга опција, а како најреална и најдобра според мене е Ето. Што се еоднесува до средниот ред освен Валенсија кој сигурно доаѓа, денес менаџерот на Даглас Коста изјави дека Јунајтед е во почетни разговори со Гремио околу ангажманот на овој фудбалер. Сепак главниот фокус треба и мора да биде ставен на Бензема
Претседателот на Гремио изгледа многу се полакоми, барал 20 милиони евра:tapp:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Претседателот на Гремио изгледа многу се полакоми, барал 20 милиони евра:tapp:

20 милиони се премногу пари за 18 годишен играч без разлика колкав талент е. Искрено мене повеќе ми се допаѓа Алексис Санчез (мада не може да се оцени играч само од видеа на јутјуб).

N

navivacka

Гостин
Абе ајде,очигледно е,видоа дека сега имаме пари за играчи и на секој играч надувуват цена која не им одговара...нека одат сите у пм кои се лакомат(се извинувам за речникот)па божем како да се тие играчи само на овој свет,многумина чекаат да го облечат црвениот свет дрес:pipi:а Ферги се мачи таму со некои Бенземовци или Дагласи:tapp:ако несака да дојде не мора.Ке најде некој друг Ферги...Не е крај на светот ако не дојде еден Бензема или Даглас Коста.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
на крај ке се чуваат парите за јануари

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Е тек тогаш ништо нема да направиме :ija:
има некои сериозни измени у тимот? од ланската првите 5 кола фали играч?

ко шо гледам истиот тим од лани е само послаби противници имаме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom