Ти си случај за психијатрија - социопат или психопат(таму ќе ти кажат)?ја чекам со душа таа нивна револуција....земам еден скакавец и има да фрчат црева низ градов ќе им се наебам у племето позерско
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си случај за психијатрија - социопат или психопат(таму ќе ти кажат)?ја чекам со душа таа нивна револуција....земам еден скакавец и има да фрчат црева низ градов ќе им се наебам у племето позерско
Тоа не е твој простор!
Секој државјанин на Македонија има право на мирен протест.
Ако тоа не го почитуваш, не го почитуваш уставот на Република Македонија а со тоа се декларираш како предавник.
Ти си случај за психијатрија - социопат или психопат(таму ќе ти кажат)?
Правото има и обврски.
Тој протест е прикажан како мирен, али чепка во умот на обичниот Македонец.
Солун е ваш, Скопје е наше, па Тетово е ваше, Кичево е наше, па Струга е ваша, Охрид е наш.
Ти текнува ?
Јас сум против таа ментална гимнастика, јас сум за ВИСТИНСКИ протест на ВИСИНТСКИ НЕЗАВИСНИ ГРАЃАНИ НА РМ.
Нам тоа ни фали.
Инаку ДПМНЕ го подржа протестот во смисла секој има право да протестира, легитимно право.
И јас имам право да дадам свој суд за протестот, кога веќе е во јавност а личностите имаат политички бекграунд.
накај социопат ќе да си...одјеби бе...
ОК,
накај социопат ќе да си...
огледало очигледно не сваќаш секад протестите биле искористувани ама барем си го кажав своето
барем имав муда да излезам
би сакал истиот да ми каже како се чувствуваше во друштво на грчев,милчин,фрчковски,тасева и другите декларирани политички дејци на опозицијата.
Фрчко, Ѓунер, Милчин, Ѓеро и компанија се најпрогресивните сили во државава. Во нивното време Македонија доживеа невиден прогрес.
Да протестираш со нив на плоштад е исто како да соработуваш со научници од НАСА за мисија на Јупитер. До толку се прогресивни.
Само напред студенти. Баш си ги одбравте новите идоли. Со Фрчко,Ѓунер и Милчин на барикадите, а Слаѓана Тасева како знамевезец. Тие се харизматичните, нови, неистрошени лидери кои ќе ја процветаат Македонија. Нека живее новата прогресивна студентска мисла![]()
секогаш и секад дури и да биде протест организиран и составен од само неопрделени и необоени ќе биде искористен во нечија агендасваќам, убаво за ``мудата``...него дали ти смета што си индирекно ставена како орудие на политичари.?