Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И мене ме интересира дали мочаш стоејќи или клечејќи?

@alexsr:
Се убаво, то шо викаш, ама замисли некој клуб нешто, полумрачно, полупијано...интересна фаца гледаш...личи на женско, се понаша како женско...и заклучуваш дека е женско...
А всушност не е.

Идеја! Ај травестите да светат неонско зелено во темни простории. Чисто за распознавање.

znaci koga ke vlezam vo edno zensko wc,prvo kolku i da mi se moca razgovaram,nekoja sminka ke popravam,nesto na kosa ke dodam,nekoja kritika za styling na nekoja cura i sl......a ti ako sakas moze da vidis kako moca travestit,

stoejki de!!!

Ти, ко нормален чоек, така размислуваш.

Јас чисто сумљам дека и братов/сестрава размислува исто.
Не е до нормалност работата...
До практичност е.
Зошто да клечиш кога можеш да стоиш?

Ај немој сега да мешаш баби и жаби.
Па пола Скопје се метеросексуалци, а метеро а клабер исто ти е. Оди во колосеум и ќе видиш дека мажите носат повеќе сатен, повеќе лак на кондурите од жени и трујат на километар од парфемите. Да не правиме муабет за стилизирани цвикери со иницијали, каменчиња и не знам ти што.Немојте бре мажишта да се правите сите, па се ви пречи само вие исправни сте.
Не мешам јас баби и жаби, прашав за разликата што треба да ја посочи меѓу педери и травестити,нели ако постои...
Убаво си го пишав јас постот со мала доза на сарказам што ти најверојатно не ја воочи :smir:

Не е до нормалност работата...
До практичност е.
Зошто да клечиш кога можеш да стоиш?

На прашање со прашање ќе одговорам.

Зошто при кур и можност да ебиш, го даваш анусот на проширвење?
Луд свет брате Струмикс. :):)

Каква жена си ти ако мочаш стоејќи? Го прекршуваш првото и најсвето правило, единственото обележје дека една жена е навистина жена - односно да мочкаш клекната.
Патем, дали прдиш за време на мочање/пред/потоа? Дека јас скоро и да нема пат а да не прднам дур мочам/после тоа. Ме интересира ти како стоиш на тоа поле.

crosdreser e edno(ne e zadolzitelno gay,poveke e fetis)
travestit isto nemora da znaci gay,80% ne se gay od travestitite toa e dokazano,me mrzi da preveduvam ali ke napravam nekoja dobra statija eve utre ili....nekoj den...

На прашање со прашање ќе одговорам.

Зошто при кур и можност да ебиш, го даваш анусот на проширвење?
Луд свет брате Струмикс. :):)
Eми зошто...ваљда убаво им е...
А сигурно и тој(таа) сака да бркне нешто. Или барем да добие оралка.
Сепак...треба да сврши за да сексот има смисла.

crosdreser e edno(ne e zadolzitelno gay,poveke e fetis)
travestit isto nemora da znaci gay,80% ne se gay od travestitite toa e dokazano,me mrzi da preveduvam ali ke napravam nekoja dobra statija eve utre ili....nekoj den...
Колку шо јас знам...обично сте би, а?

Да тепаш чоек зошто е грд, одвратен, изрод или било шо треба стварно да ти туши лепенката. Секој има право да биди глуп, досаден, напорен, одвратен и во секој друг поглед антипатичен,а кога некој ти е антипатичен го игнорираш и крај.

Без да ти наруши некој потесен круг на приватност и да ти компромитира мир на некој начин, да го нападниш било вербално или физички е чисто сељачење. Плус да му се сељачиш на педер или каков и да е друг испрдок на модерното либерално опшество, во никој случај не ја докажува твојата машкост, напротив изливот на несигурност сериозно ја става под знак прашалник.

Да тепаш чоек зошто е грд, одвратен, изрод или било шо треба стварно да ти туши лепенката. Секој има право да биди глуп, досаден, напорен, одвратен и во секој друг поглед антипатичен,а кога некој ти е антипатичен го игнорираш и крај.

Без да ти наруши некој потесен круг на приватност и да ти компромитира мир на некој начин, да го нападниш било вербално или физички е чисто сељачење. Плус да му се сељачиш на педер или каков и да е друг испрдок на модерното либерално опшество, во никој случај не ја докажува твојата машкост, напротив изливот на несигурност сериозно ја става под знак прашалник.

Не важи истото и за шупци кои МОРАМЕ ДА ГИ ЗНАЕМЕ ДЕКА СЕ БУЉАШИ?

Правилно е да се каже што Lady Queer е трансексуална , а не травестит.

Трансексуален - кога имаш женско сознание во мажко тело и обратно/ мажко сознание во женско тело/Они си праат опереции за смена на пола ,хормонтерапии и пр .Травеститите имат мажко сознание и сакат да бидат маже, они саму се обличат како жени поради што имат ваков фетиш или шоу.

Правилно е да се каже што Lady Queer е трансексуална , а не травестит.

Трансексуален - кога имаш женско сознание во мажко тело и обратно/ мажко сознание во женско тело/Они си праат опереции за смена на пола ,хормонтерапии и пр .Травеститите имат мажко сознание и сакат да бидат маже, они саму се обличат како жени поради што имат ваков фетиш или шоу.
Shemale...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom