- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Ако после 100 години постоиме од квази патриотите што ги имаме сега би бил пресреќенДа се надеваме дека нема да дојде следниве 100тина години до кога планираат да останат на власт.
Ако после 100 години постоиме од квази патриотите што ги имаме сега би бил пресреќенДа се надеваме дека нема да дојде следниве 100тина години до кога планираат да останат на власт.
Aбе ќе опстанеме ама со МАКИ,всушност затоа и си се викаме Македонија.Ако после 100 години постоиме од квази патриотите што ги имаме сега би бил пресреќен
Да,ама затоа човекот си има “компромисен план“ за компромисно име на компромиснава држава,со компромисен народ.Ебати преседикот,ебати !!!
Прва изјава и одма “ќорак“.
Кога човек незнае да одговори на прашањето, се возбудува како овој откога 2-3 пати ке му се постави истото прашање.
Ептен со краток фитиљ,одма се зацрвени се возбуди, почна да д’тка и ептен се “испонаша“ према новинарите.Само со новинар нема заебанција.Ако го фатат на “нож“ ке гледаме сеир доправа.
Овај,што ни го претставија како најдобар кандидат меѓу сите кои се кандидираа ја утна уште на првата прес конференција.
na lecenje tuto kompleto.....a be vie uste ne mozete da go prebolite porazot....boli a ,epa ce boli koga vi go namavaa sose jajca
се батка батали и молисе во натали....na lecenje tuto kompleto.....a be vie uste ne mozete da go prebolite porazot....boli a ,epa ce boli koga vi go namavaa sose jajca
ne se sramam ama ic....legitimno go izbra narodot....sega e presedatel na RM.....postuem,zavrsena rabotaшо бе туто комплето?тоа ли е понашање за пред новинари?ме боли мене она за поразот на сдс,ама па ти како не се срамиш од тоа шо го кажа овој кибритлијата?
Ја да бев ко новинарот ќе му врзев шамар уште тука на лице местоЕптен со краток фитиљ,одма се зацрвени се возбуди, почна да д’тка и ептен се “испонаша“ према новинарите.Само со новинар нема заебанција.Ако го фатат на “нож“ ке гледаме сеир доправа.
Среќа што кај нас новинариве немаат чевли за фрлање.:pos2::pos2::pos2:Ја да бев ко новинарот ќе му врзев шамар уште тука на лице место
Ебати преседикот,ебати !!!
Прва изјава и одма “ќорак“.
Кога човек незнае да одговори на прашањето, се возбудува како овој откога 2-3 пати ке му се постави истото прашање.
Ептен со краток фитиљ,одма се зацрвени се возбуди, почна да д’тка и ептен се “испонаша“ према новинарите.Само со новинар нема заебанција.Ако го фатат на “нож“ ке гледаме сеир доправа.
Овај,што ни го претставија како најдобар кандидат меѓу сите кои се кандидираа ја утна уште на првата прес конференција.
За разлика од твојот ГУРУ кој не бираше начин како да ги уништи преговарачките позиции во спорот за името со Грција и лаеше како џукела што треба и што не треба, новоизбраниот претседател го менува курсот и не се истрчува како прле пред магаре. Проблемот го креаира медиумската машинерија на твојот ГУРУ која не бира начин како да собира поени за него, не мислејќи воопшто дека во исто време само и наштетува на Македонија. ФУЈЈЈЈЈЈЈ!!!Прашај ги "патриотчињава" на форумов, они најдобро ќе ти објаснат.