Дали СДСМ го губи епитетот "најголема опозициона партија"?

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување
Мало сутра со Б.Ц ....
Пак не вие јасно, НИКОЈ НЕ ВЕ ГЛАСА ВЕЌЕ.....
Abe tie sto glasale sekogas i sega ke glasaat.SDSM go izgubi rejtingot zatoa sto gledase samo za vo EU.A ovie majcini pred izbori na zemjodelcite im davaat sunvencii,i im go pokacuvaat penziite na penzionerite za 1%.Pa Istocna Makedonija sve zemjodelci se.

Eheee, setete se na 2003 i vmro, vistinska, tatkovinska, makedonska, drum, np, i koja uste ne. Ama ne bivase bez vmro sdsmovska.
STRUMIKS stvarno si hard dpmne, Koi kadri be gi ima dpmne. Kazi mi eden izvoren vmrovec. Batali gi nalutenite sdsmovci sto ne im bese dozvoleno da kradat kolku sto sakaat, i nabroj mi nekoj bez Koce Trajanovski.

Не треба да се меша социјалдемократијата како опција со сегашната структура на партијата. Социјалдемократијата не може да изумре. Напротив во сегашнава ситуација во Европа ќе јакне. Е сега што ние сме присилени да се бавиме со наметнати проблеми, име ова она, работи кои во нормална земја воопшто не се дискутираат е друга работа.

Ако јас например си ставам ник на форумов убавец, дали тоа значи дека сум многу убав.

Se vo zabluda.Mozebi koga ke se vrati Branko ke ja obnovi i ke se oslonat na mlad kadar.Ne vikaj opoziciona,mozda e zasega no narednite parlamentarni ti garantiram ke se vrati na vlast.
Јаоооо опет суицидни месии,али сега у ново руво....

Како ви гласеше паролата на овие избори..."Мораме да им покажеме дека овие избори се наши"....и наеднаш ви преминува во "Ќе видите вие наредните избори"...(која иронија човече) :pos:

Па ако е за така не си играјте со народот...оти според мене сега и тие што се СДС ќе се префрлат ВМРО само за инат на Б.Ц и компанија...
:pos2::pos2::pos2:

Јаоооо опет суицидни месии,али сега у ново руво....

Како ви гласеше паролата на овие избори..."Мораме да им покажеме дека овие избори се наши"....и наеднаш ви преминува во "Ќе видите вие наредните избори"...(која иронија човече) :pos:

Па ако е за така не си играјте со народот...оти според мене сега и тие што се СДС ќе се префрлат ВМРО само за инат на Б.Ц и компанија...
:pos2::pos2::pos2:
Abe toj B.C ja napravi SDSM najjaka partija.ama zgresi otide pretsedatel za polesno da mu e.Da bese premier SDSM uste ke bese na vlast.

Со 3-4 општини под своја контрола реално СДСМ е преслаба опозиција.Дали е можно друга партија да ги замени социјалдемократите во нивната доминација во опозицијата.??
Ваше мислење

знам само едно дека СДСМ треба да е запишана во книгата на гинисови рекорди за НАЈЛУЗЕРСКО МИЗЕРНА ПАРТИЈА што некогаш постоела....

знам само едно дека СДСМ треба да е запишана во книгата на гинисови рекорди за НАЈЛУЗЕРСКО МИЗЕРНА ПАРТИЈА што некогаш постоела....
И ти си знаел да кажиш нешто.

Абе во вмровчинја или не сакате да признаете или терате инает едно е али што е незнам зарем не гледате и самите декана ВМРО малку по малку им есве по мал и помал реитингот и само да знаете дека во 2012 че изгубат со многу голема разлика ако не и порано

DIU ima osvoena do sega 13 opstini:

Bogovine
Bervenica
Cair
Debar
Lipkovo
Saraj
Zelino
Vrapciste
Tearce
Struga
Plasnica
Zajaz
Osllomej

I vo vtoriot krug 19 Aprill odi so vodstvo vo Studenicani, Dollnen, i gubi vo Mavroro vo prviot krug pa odi vo vtoriot.

EDINSTVENIOT KOGO TREBA DA GO POCITUVA MAKEDONSKATA JAVNOST E G-DIN LJUBCO GEORGIEVSKI
toj e praviot makedonec,toj e covekot na kogo mu se napravi najgojemata nepravda vo drzavava.
site omaluvazuvanja na licnosta na LJubco gi napravi grujo zaedno so negovite verni drugarcinja.
se sto ima izjaveno do sega LJubco e samo vistinata koja ednostavno mnogumina ne se vo sostojba da ja prifatat.
site sogleduvanja na sostojbite vo nasata drzava NAJREALNO gi sogleda i gi izjavi tokmu g-din LJubco,kako vo minatoto taka i vo segasnosta.
ne deka site izjavi negovi se ubavi za slusanje no toa e VISTINATA.
negovoto omalovazuvanje od strana na grujo,e smisleno vo istite kujni vo koi sto seuste so uspeh GOTVI grujo.
zosto nikogas ne se osmeli grujo na JAVEN DUEL ???????

celi tri godini gi odbegnuva site sogovornici koi mozat da mu postavat PRASANJA so koi ke se razotkrie mitot nikola gruevski ??????
zar ne ste se zaprasale sto e toa sto mudro i smisleno go krie grujo ?????
od sto se plasi grujo ??????
koj e covekot sto sega ja ima apsolutnata vlast vo drzavata ??????
zamislete vladeel i ke vladee grujo so drzavata ,a nesaka da prifati da izleze javno pred graganite koi go izbrale ,da odgovori na prasanja koi ke mu gi postavat novinari
koi ne gi kontrolira ??????
zatoa logicki e da se zaprasame site sto e toa sto krie grujo,i vo najmala raka da se zaprasame koj e ustvari covekot koj e glaven vo drzavata ???????

odgovori do sega na vakvi prasanja nemalo i ke nema ,a sepak covekov ke si vladee???

Не викај дека немаат кадар..Може да кажеш дека не се на право место ,но да кажеш дека немаат кадар тогаш ти си или хардкор вмровец или тип што нема појма.. или комбинација од двете заедно :)
Не сум јас крив што немат кадар...или луѓето што вредат не им дават шанса.
Појма имам...а по убедување сум конзервативист.
Eheee, setete se na 2003 i vmro, vistinska, tatkovinska, makedonska, drum, np, i koja uste ne. Ama ne bivase bez vmro sdsmovska.
STRUMIKS stvarno si hard dpmne, Koi kadri be gi ima dpmne. Kazi mi eden izvoren vmrovec. Batali gi nalutenite sdsmovci sto ne im bese dozvoleno da kradat kolku sto sakaat, i nabroj mi nekoj bez Koce Trajanovski.
За хард-ДПМНЕ...читни погоре, делимично и за другото.
Зборуваме тука за кадар од СДСМ, се разбира, на високи позиции во партијата, за ВМРО - ДПМНЕ на друго место.
Кој?
Верував дека Заев ќе го биде, пред да стане в.д. Претседател, ама грешка сум бил. Како менаџер (градоначалник) го бива, потврди народот, ама како политичар не го бива. Премногу изјави со гафови, судски одлуки ќе преиспитувал, ова она...
Шемата...кога ќе ги чујам во Собранието како алапачи се расправаат со оној Влатко од ВМРО-то...не личи бе човек, не личи...
Емилијан со дебилните изјави? Убав кадар...прекрасен...
Бучко...го разбирам човекот, исфрустриран е, па се однесува така како што се однесува...може да заглави затвор...
Ќе се врати Бранко...се е кажано...
Рада? Абе ајде...само без веза да зборува нешто, демек интересна е...можеби фрустрација бидејќи како лидер на партија ништо не направи.
Ѓунер Исмаил...исвирана виолина од времето на владите на СДСМ од средината на `90-тите и виртуозната приватизација.
Фрчко...се виде, нема што да коментирам. Купување коњи на пр....а едно време снема и нешто од депото на МВР во негово време или така ми се чини?
Нема ли во таа партија некој неизвалкан и што не се изглупирал досега кадарен да ја среди?
Кај е Никола Поповски?
Зошто си отиде Есад Рахиќ?
Или сега е време на полтрони?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom