eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
5 пати по 20 + 100 штета правиш :)

И ? Само дупло повеќе го плаќаш најдобро 5x Q1 на ден да зимаш и да ги користиш и готово, 300+ најмалку штета правиш, јас сеуште 9000+ штета имам ама имам бајги пари кога ќе отидам после 5-ти во друга држава одма ќе кренам.

Ајс,се преселив во Тајланд,како се движи ситуацијата со изборите

Ајс,се преселив во Тајланд,како се движи ситуацијата со изборите

Утре ќе биде пријавувањето за конгресмен после ќе елиминираме доколку е потребно и после на 21-ти се праќа пораки до сите наши да доаѓаат тука и гласаат на изборите за конгрес, после остануваме тука до 5-ти ако добиеме и тоа и после пљачкаме таму и тргаме пак во некоја поразвиена земја како Бразил (имаат ептен добри плати) Индонезија и Унгарија.

според мои пресметки, со секое појако оружје од во севкупен резултат прашј 30 демиџ повеќе...со ист чин,велнес а различно оружје рачунав на демиџ калкулатор...

ако со q1=200damage q2=235 q3=260 q4=298 q5=327damage... се е израчунато исто само со различни оружја,капетан чин и 5,7/5,6 стренгт и со велнес 90,80,70,60,50 и собрани се 5 борби...значи погоре од Q1 и не се исплати...q5 прај 120 повеќе демиџ во 5 борби, но чини 4,5 пати повеќе...

гледам за оружјето муабетите...ете ги моите пресметки направени на демиџ калкулаторот кој горе доле 99% е точен...

шиткам 7 q1 оружја за 1 голд...

Не сум во тек со настаниве. САД го јаде така?

Не сум во тек со настаниве. САД го јаде така?

Русите им земаа две територии и тоа Alaska и Washington првиот е Oil Hign регион а вториот Grain Hign регион и Франција ги зема Nunavut тоа е Hign Diamons регион, Prince Edward Island medium Grain регион.

Русите им земаа две територии и тоа Alaska и Washington првиот е Oil Hign регион а вториот Grain Hign регион и Франција ги зема Nunavut тоа е Hign Diamons регион, Prince Edward Island medium Grain регион.
Во кратки црти, го јаде на дебело. :)

еј во индонезија во таа најјаката партија ми рекоа да поднесем кандидатура за конгесмен во некоја област па ме интересира во кои области има Q5 болници и дали морам да бидем во тој регион за да бидем конгесмен?И ако може некој да ми објасни што севе добивам со тоа што ке бидем конгресмен?И ако може да микажете каде можам да видам карта од еСветот?

Продавам оружје 7 Q1 за 1 голд

Што е бе работава, неможам да земам ништо од маркетот, влегувам и ми го нема тоа каде што се пишува колкава количина!
Кај вас има нешто така или само кај мене е?
И ако сака некој нека ми купи или пак од негова фирма 10 леба и 7 оружја, ќе ви пратам злато одма! Фала
:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom