What's the point?

• Креатор на темата Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување Време на започнување
ааа значи ако си курва маж ти нема да те тепа? божеее :tapp:

А што дава курвата шири нозе и готово и добива ари,поклончиња итн
Тоа само секс .Ништо лично

Да да, така е, апсолутно се согласувам! Like the famous american movie line says - "it was just sex, it didnt mean a thing to me"... Факинг УСА, на што све не ја учи младинава значи...

Па нема поента тука :) Кој како си ја наредил... не мора да значи дека ако се облекува убо на сметка на маж и дека е спонзоруша.. иако процентуално гледано повеќето жени така стигнале до пубав живот..
Сепак од поштеност никој не успеал... така да..:toe:

Бирајте си бе саглам мажи, не пијаници.
Нели има нешто како женски инстинкт, до толку ли не ви функционира.
До толку ли не умеете да го процените човекот со кој планирате да го поминете животот?

А што нема поштени жени/девојки што изгледаат убаво, негувани се, па дури и со бизнис имиџ и шмек на жена во права смисла на зборот, и имаат нормален маж и нивниот однос функционира нормално исполнет со љубов или ако не барем она што останало од неа?! Облечена во ефтина облека ама со стил и ја носи со самодоверба така да изгледа и скапо на нејзе.. Не е тоа поубаво?
Она скапото на спонзорушите - облека, мејк ап и бла бла па делува сто пати поефтино од она погоре што го набројав.. Значи дека таа некоја е среќна со тоа што го има? Вистинската среќа е во тоа да имаш се благодарение на тоа што ќе се дупиш со некој што најверојатно неможеш ни да го гледаш?

Ех, пред некој ден баш добив непристоен предлог од една другарка, во врска со мојата моментална ситуација. Се трудам да напредувам и секако тешко оди, па ми вика, најди си некој богаташ, исцицај го и за брзо време ќе имаш се`, без толкава мака. Ќе се онесвестев од муабетот, иако ваљда беше на шала кажан. И кажав дека јас секако имам план што сакам да постигнам, но при чиста свест никогаш не би подлегнала на таква идеја. Не ми треба богаташ за да успеам во животов и да бидам убава и одржана и на 40 години. Од друга страна, секако не би избрала некој ќе ме повлече надолу, кога самата можам и успевам далеку.
Според тоа, не верувам во тоа дека жената има само два избори, да биде убава или грда, во зависност од тоа каков маж ќе избере. Може да изнајде и други комбинации, кои ќе се добри и за неа и за него.
А ако треба да кажам која жена од дадените примери е за "браво", би рекла никоја. Ниту една не ми делува на ЖЕНА, во вистинската смисла на зборот според мене.:toe:

Ептен макијавелистички размислуваш. Целта ги оправдува средствата. Сеа ти тоа што си среброљубец и очигледно парите ти значат повеќе од се си е твоја работа, некој може има цел во животот да има хармоничен живот исполнет со љубов и без многу пари, некој сака да е.е што е можно повеќе девојќи за да си го полни егото, некој сака да биде херој или познат па да утепа некој политичар и така натака... Сите си имаат различни цели кои што може се менуваат со текот на времето. Ако твојата цел е да бидеш богата и да имаш убави парталчиња и мобилни, може дури да добиеш и некој стан или кола, тогаш те поддржувам, оди и е.и се со секој богат лик што ќе сака да те дупи и да ти купува поклони. Само глеј да не се многу грди и дебели и да не им смрди здивот. Исто ти препорачувам да си научиш некои техники од гејшите или виетнамките така што би извлекла поскапи поклони и плус нема да те мењаат така брзо.

не знам дали има вакава тема но ....

Девојката која е наречена спонзоруша или курва само поради то што иде со богати типци и се шета и облекува на нивна сметка,тогаш која е поентата да бидеш поштена еве неколку дијаметрално спротивни животи,

спозорушата:Иако има 40 година стегната е личи на 30 (ако не и помалце)средена спастрена мажите сеуште се вртата на неа и ја меркаат,скапа облека добро платена работа (како против услуга за знаеш што) нејзиното лице негувано

Поштените:
Бр1:ја гледаш уморна рано насабајле како се симиња по скалите остарена минимум за 10 години предвреме,мириса на евтин парфем,на себе да немаше каква таква шминка ќе беше погрда,маж и ја тепа па затоа носи долги ракави у сред мај месец

Бр2:дебела,гласна,за никаде ,работи на пазар,од 7 до 6 саат а потоа мора да се расправа со својот пијаица маж

Бр3:Живее заедно со свекрвата која психички се изживува врз неа се додека не доживее благ слом,и не ја загуби работата поради тоа ....

Сеа не ја сваќам поентата да се биде поштена (како што се лупаат некои во гради )
Ве молам објаснете ми ?

П.С Не планирам да станам курва само се прашувам во што е работата?или поентата?
1. Курва или спонзоруша е цура што се клеца за пари.
2. Останатите горенаведени како курви и спонзоруши, всушност се девојки кои одат со богати мажи. Сепак, мора да оди некој и со богатите мажи, не е дека тие се хендикепирани.
3. Да се биде поштена е круцијален одраз на достоинство и индивидуален принцип. Има некој што мисли дека добива љубов во една врска, ако му купат сваровски кристал, а има некој што се задоволува со доручек-ѓеврек, платен од љубениот. Секој со своите приоритети. Кога прашуваш која е поентата во тоа да си чесен наместо нечија ебачица за покажување низ град, ти мешаш поими. Чесноста е психичка карактеристика, а парите се материјалната страна. Зарем ти мислиш дека таа жена која е дебела, несредена и онаа која е средена и стегната, можеш да ги карактеризираш едната како поштена а дригата како непоштена? Дали си свесна дека можеби зад маската на убава женска фигура облеана во пудра од Гош, стои истата повредена женскост и достоинство како кај дебелата жена без шминка? И двете ги загубиле своите лица и индивидуи и се за жалење. Самостојна жена=поштена жена.

Читајки ја темава веќе ништо не ме изненадува, а и правецот кон што се стремат младиве „надежни“ девојчиња, со која дрскот бе се дрзна да кажеш дека некоја со си го сака мажот и што паметот и е дома кон децата и семејството е грда, 10 години постаро изгледа и незнам што се друго???
Еве од мене ќе почнам имам 2 деца и маж, значи јас сум пропаст, очајна домаќинка на која и згуснува од одење на работа, грешиш одам на работа се трудам да постигнам повеќе во животот со труд и работа, не вртејќи се кон опаката страна, сите знаат дека е лесно да ги рашириш нозете и да добиеш 200 денари за гаќи да си купиш, целта во животот е да си се зачуваш самата себе си, да бидеш догледна, утре кога ќе станеш сабајле за на работа да нема од што да се срамиш и да си го бришеш изразот, и сеа во главата драга моја, мене суштината неми дозволува да се прљам и да заработувам со вагина за живот и статут, раце имам и доволно ум, напредувам и ќе продолжам, непристојни предлози, спонзоруши, тоа е само на зборови така лесно и можно да успат во животот, тоа што ќе се жигосани и извалкани, само они ќе си знаат, ама тоа боли внатре и јаде во едно, само онаие кој се неспособни и лесно умни можат да се отслонат на тоа да се спонзоруши и да изгледаат прекрасно благодарение на нивната вагина.

Потпрашање за мажите: Која е вашата сатисфакција да ебете девојка која знаете дека се влажни на вашите пари, а не на вас? Зарем не се чувствувате мизерно покрај таква?

Потпрашање за мажите: Која е вашата сатисфакција да ебете девојка која знаете дека се влажни на вашите пари, а не на вас? Зарем не се чувствувате мизерно покрај таква?
Јас лично немам никаква сатисфакција и не го практикувам тоа. Мизерно ми е тоа.

За таа работа додека не направам 80 години не планирам да давам пари... понатаму ке видиме.

Така да немам ич задоволство некоја да се влажни или не на она што го имам. А и парите се минлива работа, денес ги имаш, утре ги немаш... Што тогаш?

За време на чинот тешко дека ќе се почувствува мизерно, а пред и потоа не е толку битно, битно е дека нештото се случило. :wink:

За време на чинот тешко дека ќе се почувствува мизерно, а пред и потоа не е толку битно, битно е дека нештото се случило. :wink:
Ако пред чинот се почувствувам мизерно ништо од чинот.

Ако пред чинот се почувствувам мизерно ништо од чинот.

Може во првиот момент, ама кога ќе размисли повторно ќе се предомисли и ќе се одмизери.

Малку се шалев со Мими со муабетот, ама факт е дека има луѓе на кои легнувањето за пари не им е проблем (исклучувам поделби мажи-жени). Иако нема потреба сепак ќе кажам дека не значи дека тоа е случај со сите мажи или сите жени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom