Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам колку навистина го "криел" тоа имајќи во предвид дека Буџаку не го пуштил Џејмс Бонд 007 да ја испринта програмата туку седнал и во бровсер внел даблју даблју даблју... Кој сакал тоа можел да го дознае. Веројатно Селмани на гласачите од Сарај им го ветувал тоа јавно а на Битолчани им ветувал нешто друго... знаеш, на што се палат одредени гласачи.Селмани го крие овој дел од неговата програма.
КАДЕ ДА СЕ ЗАЧЛЕНАМ ВО СДСМ СТРУМИЧКА!!!
![]()
Ima nekoj podatoci za makedonska sparta, Prilep?
Втор круг сите ќе го поддржат Иванов, ама чекај рано е.Интересно е кого ќе подржат Селмани и Љубе во втор круг, Селмани мислам на Вмро ќе ги поддржи.
Како и да е, лицемерие е.Не знам колку навистина го "криел" тоа имајќи во предвид дека Буџаку не го пуштил Џејмс Бонд 007 да ја испринта програмата туку седнал и во бровсер внел даблју даблју даблју... Кој сакал тоа можел да го дознае. Веројатно Селмани на гласачите од Сарај им го ветувал тоа јавно а на Битолчани им ветувал нешто друго... знаеш, на што се палат одредени гласачи.
Инаку тој дел го има во програмата на секоја Албанска политичка партија во Македонија :smir:
Втор круг сите ќе го поддржат Иванов, ама чекај рано е.
Може Фрчко нема да влезе.
Како и да е, лицемерие е.
Држи митинзи и во источна Македонија, а тој дел од програмата го крие пред избирачкото тело. Зошто? : )
ГЛЕДАМ ЕМИЛИЈАН САМ НА ПРЕС, И СЕ ПРАШУВАМ, ЗАРЕМ САМО ОН ОСТАНА ОД СДСМ, ИЛИ ОВА Е ВЕЌЕ СДСМ СТРУМИЧКА ПА НЕМАА ВРЕМЕ ОД СТРУМИЦА ДА ДОЈДАТ ДА ГО ПОДРЖАТ!!! И УТРЕ ИМА ДЕН...