Не знам колку навистина го "криел" тоа имајќи во предвид дека Буџаку не го пуштил Џејмс Бонд 007 да ја испринта програмата туку седнал и во бровсер внел даблју даблју даблју... Кој сакал тоа можел да го дознае. Веројатно Селмани на гласачите од Сарај им го ветувал тоа јавно а на Битолчани им ветувал нешто друго... знаеш, на што се палат одредени гласачи.Селмани го крие овој дел од неговата програма.
какви не има по форумов:uvo:КАДЕ ДА СЕ ЗАЧЛЕНАМ ВО СДСМ СТРУМИЧКА!!!
ВМРО ДПМНЕIma nekoj podatoci za makedonska sparta, Prilep?
Втор круг сите ќе го поддржат Иванов, ама чекај рано е.Интересно е кого ќе подржат Селмани и Љубе во втор круг, Селмани мислам на Вмро ќе ги поддржи.
Како и да е, лицемерие е.Не знам колку навистина го "криел" тоа имајќи во предвид дека Буџаку не го пуштил Џејмс Бонд 007 да ја испринта програмата туку седнал и во бровсер внел даблју даблју даблју... Кој сакал тоа можел да го дознае. Веројатно Селмани на гласачите од Сарај им го ветувал тоа јавно а на Битолчани им ветувал нешто друго... знаеш, на што се палат одредени гласачи.
Инаку тој дел го има во програмата на секоја Албанска политичка партија во Македонија :smir:
Дај боже Брат Љубе да влезе во вториот круг...Втор круг сите ќе го поддржат Иванов, ама чекај рано е.
Може Фрчко нема да влезе.
Не може Селмани да се претставува како водач на албанската десница и да биде "македонскиот Обама" во исто време. Ако некои Македонци пред тоа имаа илузии, таа дебата дефинитивно ги разбуди.Како и да е, лицемерие е.
Држи митинзи и во источна Македонија, а тој дел од програмата го крие пред избирачкото тело. Зошто? : )
ЈАС СУМ СА СДСМ СТРУМИЧКАГЛЕДАМ ЕМИЛИЈАН САМ НА ПРЕС, И СЕ ПРАШУВАМ, ЗАРЕМ САМО ОН ОСТАНА ОД СДСМ, ИЛИ ОВА Е ВЕЌЕ СДСМ СТРУМИЧКА ПА НЕМАА ВРЕМЕ ОД СТРУМИЦА ДА ДОЈДАТ ДА ГО ПОДРЖАТ!!! И УТРЕ ИМА ДЕН...