Изборни резултати од Претседателски избори 2009 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување

За кого ке гласате на следните претседателски избори?

• Ѓорѓи Иванов (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 313 39,0%
  • Љубомир Фрчковски (СДСМ)

Гласови: 126 15,7%
  • Нано Ружин (ЛДП)

Гласови: 23 2,9%
  • Mируше Хоџа (ДПА)

Гласови: 1 0,1%
  • Љубе Бошковски (независен кандидат)

Гласови: 141 17,6%
  • Имер Селмани (Нова Демократија)

Гласови: 68 8,5%
  • Нема да гласам (или сеуште неопределен)

Гласови: 74 9,2%
  • Агрон Буџаку (ДУИ)

Гласови: 3 0,4%
  • Ќе го поништам ливчето, никој не ми се допаѓа.

Гласови: 53 6,6%

• Вкупно гласачи
    802
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Аууууу колку ќе биде смешно ако го избереме Иванов за претседател...
Секој ден ќе биде бисерен, да ти е ќејф вести да гледаш :tv:

Па уште кога ќе почне да ги забавува и претседателиве на другиве држави, па сите ќе го засакаат бидејќи ќе знае секогаш како да ги насмее со некое ново бисерче, па полека преку него цел свет ќе ја засака и Македонија па ќе почнат и ружи и лавови да цветаат, па не ние да влегуваме во ЕУ... ЕУ ќе посака во Македонија да влезе бреј! :vozbud:

Јас ко мал ги сакав сите песни на Цеца, што мислам дека ме прави директен поддржувач на ликот и делото на Земунскиот Клан.

Токму затоа ќе гласам за Љубе.

Е!

Аууууу колку ќе биде смешно ако го избереме Иванов за претседател...
Секој ден ќе биде бисерен, да ти е ќејф вести да гледаш :tv:

Па уште кога ќе почне да ги забавува и претседателиве на другиве држави, па сите ќе го засакаат бидејќи ќе знае секогаш како да ги насмее со некое ново бисерче, па полека преку него цел свет ќе ја засака и Македонија па ќе почнат и ружи и лавови да цветаат, па не ние да влегуваме во ЕУ... ЕУ ќе посака во Македонија да влезе бреј! :vozbud:

Ни мене не ми е по меракот Иванов може е стручен во неговата професија ама некако го нема профилот за претседател.Еве тебе да те прашам што мислиш ти кој е најкомпетентен од кандидатите за да биде на таа функција?

Канзур чул, недочул.

Бошкоски - Далавера - Велев се тројката која работеа на шверцот на цигари накај север.

Ни мене не ми е по меракот Иванов може е стручен во неговата професија ама некако го нема профилот за претседател.Еве тебе да те прашам што мислиш ти кој е најкомпетентен од кандидатите за да биде на таа функција?
Срѓан Керим :)

респект !!! го делиме истото мислење... мислам дека само КЕРИМ имаше онака Президент Стил.. другиве коа ке ги видам ( поготово оној фрчко ) некако ама баш ич не ми изгледаат ко за претседатели.. незнам зашто...

Спремајте се за нова сезона со променет наслов наместо Бушалаштини ке биде Ѓоргелаштини..........

Спремајте се за нова сезона со променет наслов наместо Бушалаштини ке биде Ѓоргелаштини..........
Засега се Фрчколаштини...или Фрчко прича глупости...:pos2:

Засега се Фрчколаштини...или Фрчко прича глупости...:pos2:
Дај бе не заебавај...

Сакаш да ги броиме глупостите што ги кажал Ѓоре наспроти оние на Фрчко?

Ма Ѓоре е сто пати појак бе шо ти е тебе.

Дај бе не заебавај...

Сакаш да ги броиме глупостите што ги кажал Ѓоре наспроти оние на Фрчко?

Ма Ѓоре е сто пати појак бе шо ти е тебе.
Е даааа бе!
Ѓорге скоро и да не зборува...за разлика од предкооперацискиот селско оговарачки речник на Фрчко...

Е даааа бе!
Ѓорге скоро и да не зборува...за разлика од предкооперацискиот селско оговарачки речник на Фрчко...
Дур не зборуваше, не зборуваше... од кога отвори уста што и да каже бисер до бисер е :)

Во предизборнава кампања дефинитивно води Ѓоре... да остајме претходното од колумни и сл. на страна...

Ѓорѓе сношти кај Миленко вика дека намерно пуштал некои бисерчиња за да видел дали ќе се залажат овие од опозицијата :pos2::pos2:

Е даааа бе!

Зависи како гледаш на проблемот???
Ако ја погледнеме кванитативната страна Фрле е далеку пред Горге
Ама на квалитативна страна Горге веке го освојува светот :nesvest:.

Дур не зборуваше, не зборуваше... од кога отвори уста што и да каже бисер до бисер е :)

Во предизборнава кампања дефинитивно води Ѓоре... да остајме претходното од колумни и сл. на страна...
Да де...а на секој митинг Фрчко е полна уста програми и ветувања...или плукање...дегутантно...
Препотенција...ама неоснована...
Говори на кои се палат најжестоките закоравени партиски војници од СДСМ.
Негов проблем, и на СДСМ...мој сигурно не е.

Зависи како гледаш на проблемот???
Ако ја погледнеме кванитативната страна Фрле е далеку пред Горге
Ама на квалитативна страна Горге веке го освојува светот :nesvest:.
Абе...мене не ми е јасно зошто СДСМ кандидираа исвирена виолина за Претседател...
Другото се ми е јасно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom