Изборни резултати од Претседателски избори 2009 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување

За кого ке гласате на следните претседателски избори?

• Ѓорѓи Иванов (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 313 39,0%
  • Љубомир Фрчковски (СДСМ)

Гласови: 126 15,7%
  • Нано Ружин (ЛДП)

Гласови: 23 2,9%
  • Mируше Хоџа (ДПА)

Гласови: 1 0,1%
  • Љубе Бошковски (независен кандидат)

Гласови: 141 17,6%
  • Имер Селмани (Нова Демократија)

Гласови: 68 8,5%
  • Нема да гласам (или сеуште неопределен)

Гласови: 74 9,2%
  • Агрон Буџаку (ДУИ)

Гласови: 3 0,4%
  • Ќе го поништам ливчето, никој не ми се допаѓа.

Гласови: 53 6,6%

• Вкупно гласачи
    802
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Само нешто да ви кажам на сите овде дека сите кандидати едн озборат пред зиброи а друго прават откога ќе дојдат до фотеља. Тоа важи за градонаќалници на скопје, и за партиите. Навистина ама ич немам воља за гласање бидејќи не гледам личност која личи на прецедател Единствена таква беше борис трајковски човекот кога ќе седнеше у фотељата го личеше.

Треба да понудиш издрзани забелешки кога дискутираш а да настапуваш овака е сега ако нарекуваш гз...ач на Грујо дали по автоматизам дека ти си нечив друг гз...лижач.Ова веке не е изразување на еден образован сдсовец за разлика од простите вмроовци.Во насока нова Горги Спасов во една изјава рече Од некогас 200 доктори на науки во СДСМ сега во нема ниту еден во централниот одбор.Е интелегенцијо Бранева

А вие во вмро све интелектуалци сте на чело со Грујо

А вие во вмро све интелектуалци сте на чело со Грујо

Ne bre ti pojma nemash,Hunzi se tie od Pakistan ili Kurdistan,nivnata politika e Antichka!

Треба да понудиш издрзани забелешки кога дискутираш а да настапуваш овака е сега ако нарекуваш гз...ач на Грујо дали по автоматизам дека ти си нечив друг гз...лижач.Ова веке не е изразување на еден образован сдсовец за разлика од простите вмроовци.Во насока нова Горги Спасов во една изјава рече Од некогас 200 доктори на науки во СДСМ сега во нема ниту еден во централниот одбор.Е интелегенцијо Бранева

Namesto chovek da prochita normalna debata osnovana vrz fakt i osnova chovek od tebe mozhe da prochita samo teshka ulichna frazeologija i jalovi obidi da se bide vo kontekst so temata i na kraj teshka perverzija.Bezmalku zvuchish kako onoj Antichkiot Makedonec shto se javi deneska vo bumbar shto i se zablagodari na Tanja vo ime na Aleksandar The Grejt.

Не таман работа не сме идеални и вецни како во СДСМ него реков тоа но не употребуваме изрази како во стилот гзо...чи а мозе и имаш право ако направиме пресек на структурата на членството на ВМРО во моментот сигурно е пообразовано од оние јадни три четири пензионери кои седат по месните штабови во време на избори еве ке има локални и разгледај малку по населба.А знам дека вие како титови воспитаници ужасно ви пречи повлекување на историски континуитет од антиката.Само немојте да истрчувате пред историската наука па не е веројатно Бане поголем познавач на историјата од еден историчар.А што ако се докаже дека има имаме врска со Хунзите.Да почекаме.А за античка политика објасни ми каков е тој термин.За комунистичка знам за транзициска знам за ненародна знам.Од кога тоа СДСовците кои 99 ја каменуваа американската амбасада се поголеми европјани од нас вмровците кога 2000 ја потпишавме Спогодбата за асоцијација и стабилизација.Бидејки Французите се прогласуваат за наследници на ант Гали тие се помали Европјани од Бане исто и Бугарите кои се прогласуваат за наследници ант.Тракијци:vozbud:

ти знаеш дека ништо не знаеш. главен организатор за доаѓање на хунзите беше Марина Дојчиновска и уште нешто поврзано со ова, на сите соросоиди и грчки платеници главен аргумент против владата им е тоа дека бродот Македонија пловел накај пакистан и еротичните сирени. нека ми каже некој дали владата или вмро или Иванов официјално кажале нешто за хунзите или пакистан (приказната на фрле не се рачуна зашто е приказна)

Не таман работа не сме идеални и вецни како во СДСМ него реков тоа но не употребуваме изрази како во стилот гзо...чи а мозе и имаш право ако направиме пресек на структурата на членството на ВМРО во моментот сигурно е пообразовано од оние јадни три четири пензионери кои седат по месните штабови во време на избори еве ке има локални и разгледај малку по населба.А знам дека вие како титови воспитаници ужасно ви пречи повлекување на историски континуитет од антиката.Само немојте да истрчувате пред историската наука па не е веројатно Бане поголем познавач на историјата од еден историчар.А што ако се докаже дека има имаме врска со Хунзите.Да почекаме.А за античка политика објасни ми каков е тој термин.За комунистичка знам за транзициска знам за ненародна знам.Од кога тоа СДСовците кои 99 ја каменуваа американската амбасада се поголеми европјани од нас вмровците кога 2000 ја потпишавме Спогодбата за асоцијација и стабилизација.Бидејки Французите се прогласуваат за наследници на ант Гали тие се помали Европјани од Бане исто и Бугарите кои се прогласуваат за наследници ант.Тракијци:vozbud:
бц во никој случај не може да ја разбере историјата затоа што има завршено електро факултет.а колку што имам слушнато, има работено едно време во гостивар во птт од каде е отстранет поради непознавање на работата.

Не почитуван Suicide Mesiah јас сум само дипломиран професор по историја и магистрант на институтот за историја при УКИМ кого ужасно го иритира тоа што разни електроинженери правници ја испревртуваат историската вистина и факти манипулирајки со истата и доведувајки ги ја истата во контекст и зависност од денешни евроинтеграции.А како човек и симпатизер на ВМРО ми е криво што партијата наследничка на СКМ се претставува за најпроевропска.Јас за разлика од тебе имам причини поради кој ги почитувам комунистите бидејки има добри нешта кои ги направија за Македонија.Додека ти цинично се потсмеваш на еден дел од мак.минато.Тоа е ПЕРВЕРЗИЈА да плукач и се исмејуваш врс корените на својот народ а малку и е дрско да негираш дали за Хунзи или било што кога по вокација не си историчар.

бц во никој случај не може да ја разбере историјата затоа што има завршено електро факултет.а колку што имам слушнато, има работено едно време во гостивар во птт од каде е отстранет поради непознавање на работата.
сите што сакаат да ги разберат ставовите на сдс-овците во врска со историјата и непризнавање на ништо друго освен словени и 6 век неко го гледаат филмот големата вода. све се програмирани уште од мали деца како да мислат и дека не постои друга вистина освен нивната

сите што сакаат да ги разберат ставовите на сдс-овците во врска со историјата и непризнавање на ништо друго освен словени и 6 век неко го гледаат филмот големата вода. све се програмирани уште од мали деца како да мислат и дека не постои друга вистина освен нивната
се знаат ставовите на сдс-овците уште од 95 год. кога окото сакато не направи словени кои дошле на овие простори во 6 век.:helou:

Ама апсолутно не ги разбирам зошто плукаат по античкото минато.Ако сме наследници на ант.Македонци сме ако не сме се.Нема што да ми се допага или не тоа е факт и нема ми се допага или не ми се допага.Како и во математиката 2и2 се 4 и тоа е тоа.Зочто се цуствуваат загрозени од тоа.Како сега јас да негирам дека комунистичкото двизење ја ослободи Македонија од фашизмот.Тоа е научен факт иако може мене не ми се допага таа идеологија

Дајте на Нано Ружин нека му кажат дека не е Букефалт неко Бухелфал и дека не е антички историчат туку коњот на Александар, коњу еден.
И на Хунзите може да им се фати за таквото, ебате шупакот без програма.
Од каде бе се изродија овавки анти македонци како пробиваат така брзо на површина.

....
Од каде бе се изродија овавки анти македонци како пробиваат така брзо на површина.
Jas kolku sto znam Nano Ruzin e najblizok do Hunzite od site nas ovde, a narocito od site kandidati za Pretsedatelt. Nano e po dalecno poteklo skoro od isto mesto so Hunzite. Oni bea ako se sekavam dobro od Pakistan, a pretcite na Nano se od Indija, zatoa nemojte mnogu da zborite on sigurno mnogu podobro gi znae "bengalskite sobitija" nego nie.
:baeh:

Дајте на Нано Ружин нека му кажат дека не е Букефалт неко Бухелфал и дека не е антички историчат туку коњот на Александар, коњу еден.
И на Хунзите може да им се фати за таквото, ебате шупакот без програма.
Мене ме радува фактот што многу душмани на македонскиот народ си ги симнуваат маските. Што се поодвратни во своето плукање на се што е македонско тоа подобро за да во моментот кога многу вистини ќе излезат на виделина ќе останат соголени и самосебеосудени. А тој момент не е многу далеку...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom