Hip Hop облекување

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
конверс патичиња носат тие шо имат ваков стил....
посебно ако си олд скул нешо... не се само за рокери и емовци конверсот

па сто пати поубаво би му стоеле конверз бели на кание вест, отколку на ајрон мејден или некој шознам трет рокер

Ок, ако сакаш иди у Скопје Hip-Hop shop. Маица обична по кратки ракави со некој обичен натпис мал 7000 денари. Да не зборувам за други работи:smir:
Даље имаш у ГТЦ-Пирамида.
AcidWear има така широки панталони без глупости и кичерај.

И то. Иначе ако некој сака да се носи така најбоље е поедноставно ко шо рече Јове. Маица, панталона патики и капче :baeh:

Иако слушам метал, хип хоп облеката си ја обожавам. Едноставно ми репрезентира урбан живот (таков ми е стилот) yo yo :):)

До некој степен ми се свиѓа пошо и самата сум фанатик на широки дуксерки, ама пак сеа кога ќе видам некој со спуштении фармерки до колена ми е толку одвратно па посебно кога ќе стави некој дрес од кошаркари:nesvest:на нишо не личи...
се си има во рамките на нормалното

cherry-cream-shelltoe-hitop-big.jpg

2180245.jpg
img-thing

515btkx0q2l_ss500_-300x300.jpg
glampieblackberry.jpg
rocawear-ladies-3.jpg
img-thing
1697535.jpg

drjays.jpg

2176800.jpg
2547407.jpg
2328221.jpg
2321647.jpg
seanjohn2.jpg
may08_stylin_chuck.jpg

want more???:pipi:

многу се добро облечени:)
ми се допаѓа како се носат раперите,
особено дуксерите(многу им се убави)
:):toe:

Боље стил не постои!..
Особено на мушко! Добри се и женските ама кај нас па нема такви баш што го носат тој стил и пред се што ЗНААТ да го носат..
Раперки *као* што има некои што сакаат да го фураат фазонот све у широко се.. А не личи стварно.. Широкото е за машки.. За девојки овој стил е нешто сосема поинакво и појше како на сликите погоре.. Затоа го обожавам стилов ама за кај нас само на типци.. И да.. Мн е слатко фармерките ниски да се гледаат боксерките.. И има разлика од под гз и малце пониско од останатите што носат.. Абе.. ОБОЖАВАМ ТИПЦИ У ШИРОКО! :pipi:

DSC_0101.JPG
coogi69.JPG
coogi73.JPG

fallensoldiershoodie.1.jpg
stashhouseacrossfrontgrayhoodief2.JPG
airbrushedzipuphoodieb.jpg
JohnnyBlazeBlackHoodief1.JPG

stashhousebangoutteef2.JPG
stashhouserespecttheshooterblackteef.JPG

acrylicsweatsuit.jpg
subwayjacketf.JPG
akcessgreenshirtf.JPG

3220156.jpg
3532679.jpg

3371144.jpg
3290660.jpg
3101207.jpg
3107560.jpg
3106896.jpg
2910910.jpg
3420112.jpg
3094792.jpg

3460257.jpg
3084257.jpg
3070066.jpg
3422166.jpg

1.jpg
1.jpg
1.jpg
big1.jpg
big1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg

1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg

Добар е стилот, но сепак да не се претерува.
Како што некој член беше напоменал , less is more..

Мразам кога ке видам некој со капа 90 степени(странично) ставена, со предолга маица, и панталони со кои брише под..Тоа е навистина надвор од контрола...

Јас го обожавам хипхоп стилот, на некој начин ми одговара(слободен стил :helou:)
Највеќе носам широки панталони(но не претерано), малку спуштени, некоја маица, и обавезен додаток ми се слушалки(едни на уши, а други ми висат надолу(не го користам како моден додаток, но многу слушам музика, така да батерии на mp3 се празнат, и мора да си носам слушалки за мобилен))...

Сега сум приметил, денешниве “рапери“ вообичаено носат многу додатоци, и 90% од уфураните носат и ранец на грб(празен, само поради стајлинг)...
Не изгледа лошо, но сепак кога има премногу додатоци, ранецот не се вклопува добро..

за машко не е лош овој стил.. интересен е ... но за женско ...hell no:toe:

се тоа е ОК.
али од кога конверс патичиња ХИП-ХОП стил ????

Грешка си ова. Конверс точно дека е прифатен од сите урбани стилови на облачање ама сепак NIKE Air Max е раперска патика.

Инаку тие што зборуваат лошо за стилов прво да ги прашам дали некогаш се носеле вака? Стилов е екстра удобен скоро како да не носите ништо. Пошироки фармерки и мајчка, патики со воздушен ѓон оууу јеа... Кога бев помал многу повеќе така се облачав и ставрно е малку ексцентричен стилот т.е. привлекува внимание. Денес кога ми треба комоција, кога спортувам, или пак одам до другар вака се носам, а за излагање во град сепак нешто понормално. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom