Вашето мислење за работата на компанијата ЕВН ?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Токму така Лав...народски јасно кажано

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Вработените по купувањето не можат да мрднат според тоа што ми го кажуваат. Башка ЕВН во никој случај не смее да си дозволи такви падови во работата, бидејќи деновиве се позачестени се дефектите во мрежата, па многумина иако редовно ги плаќаат своите сметки остануваат без струја.

:eek:ftopic:Единствена добра работа кај ЕВН се едни метални, црвени пенкала. Ако на некој му се наоѓа некое, нека каже, оти се апсолутно прекрасни.

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
со еден збор би кажал лошо...
нејќам поише да пишувам зс може без струја ќе ме остаат :toe:

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Вработените по купувањето не можат да мрднат според тоа што ми го кажуваат. Башка ЕВН во никој случај не смее да си дозволи такви падови во работата, бидејќи деновиве се позачестени се дефектите во мрежата, па многумина иако редовно ги плаќаат своите сметки остануваат без струја.

:eek:ftopic:Единствена добра работа кај ЕВН се едни метални, црвени пенкала. Ако на некој му се наоѓа некое, нека каже, оти се апсолутно прекрасни.
Мислиш ли дека Б(а)УЧКо толку ..по нив бил вазнат..мислам по нивните пенкала???
:nenene:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе..приметувам ли јас овде некој недостаток од месии..а???
Поготово самоубиствени??!!!
Кога се нема што да се каже..мдро си мче..и си квачи..на бабаму шатките јајца..оти са покрупни...хехехехе..разбира се..
:pipi:
Ако смеам слободна интерпретација овде да искажам налик на :
Тепаниот тепан..е.аниот е.ан..??а другите не се виновни за ништо..

:back:
За самоубиствени месии не сум компетентен,а за тоа дека другите не се виновни си се заебал,сите се обвинети ама се знае предвреме дека ќе бидат амнестирани или аболирани,без разлика дали има слики и очигледни докази за вината.:toe:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Мислиш ли дека Б(а)УЧКо толку ..по нив бил вазнат..мислам по нивните пенкала???
:nenene:
Фала му на Бога, дека тимбата на Бучко, не гледала пенкала, туку шушки и тоа многу. Но тоа не ги прави пенкалата помалку убави.:vozbud::pos2::vozbud::pos2:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Абе..приметувам ли јас овде некој недостаток од месии..а???
Поготово самоубиствени??!!!
Кога се нема што да се каже..мдро си мче..и си квачи..на бабаму шатките јајца..оти са покрупни...хехехехе..разбира се..
:pipi:
па и месијата има право на одмор, или пак спрема аргументи во меѓувреме

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193

Вработените и пред продажбата не мрднуваа,во буквална смисла на зборот.Сите беа партијски плакатолепачи и најдобро ги знаат сите трафостаници во земјава,па ЕВН деновиве ги обучува за монтери ама некако тешко им оди,ти му даваш клешти,тој ти бара четка и лепило.:pos2:

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
па и месијата има право на одмор, или пак спрема аргументи во меѓувреме
Јас пак мислам дека итно е „повикан„ одозгора , на дополнително перење..најверојатно добиле нов и поефикасен прашок..
:tapp:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Вработените и пред продажбата не мрднуваа,во буквална смисла на зборот.Сите беа партијски плакатолепачи и најдобро ги знаат сите трафостаници во земјава,па ЕВН деновиве ги обучува за монтери ама некако тешко им оди,ти му даваш клешти,тој ти бара четка и лепило.:pos2:
Имаш право. Изгледа со лепак поврзувале таму кабли-мабли, или што ти ја знам, па за Нова Година лујџето смрзнаа, а башка им се испорасипаа сармата, руската, тортите и колачите.:toe:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Моето мислење за работата на ЕВН е следното::salut:

Абе луѓе во ноември кога настапи поскапувањето, браќата од ЕВН замислете заборавиле претходниот месец да впишат некои киловати, па ги впишаа со новата цена и ете ти 1500 денари повеќе. И одам да се бунам и знаете ли што ми велат. Ако не ја беше платил сметката можевме да ти ја уважиме молата, но си се заебал што си редовен плаќач и неможеме да ти ги вратиме парите. И така ме направија Калимеро. :salut:

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Моето мислење за работата на ЕВН е следното::salut:

Абе луѓе во ноември кога настапи поскапувањето, браќата од ЕВН замислете заборавиле претходниот месец да впишат некои киловати, па ги впишаа со новата цена и ете ти 1500 денари повеќе. И одам да се бунам и знаете ли што ми велат. Ако не ја беше платил сметката можевме да ти ја уважиме молата, но си се заебал што си редовен плаќач и неможеме да ти ги вратиме парите. И така ме направија Калимеро. :salut:
Значи..нема ни Е од европски начин на работење???.
А ..пак Б(а)УЧКо (ни) вети!!!!!?
:nesum:

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Јас викам да ги шутнеме овие од ЕВН пошо инвестираат, а тоа не е убава работа.

Власта си сака да си задржи 0 инвестиции, овие му го расипуваат просекот па како може тоа да се дозволи.

Да се избркаат под итно.

Член од
29 септември 2007
Мислења
245
Поени од реакции
17
Ако ме прашате мене најдобро за Македонија е привремено да си ги национализира или откупи назад ОКТА, ТЕЛЕКОМ, ЕСМ дистрибуција и да воведе вистинска слободна конкуренција на енергетскиот и телекомуникациониот пазар.

Монопол е навистина лоша работа, но монопол што го контролираат странци е најлоша работа.

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
Mene edna rabota ne mi e jasna amaa voopsto?!?! Kolku so se sekjavam jas vo minatite godini tolkavi opteretuvanja na elektricnata mreza nemase i vakvi havarii i pri toa da ostanat celi gradski naselbi bez struja isto taka nemase. kako sega naednas toa se slucuva, Ohrid nikogas za Nova Goidna ne ostanal del bez struja sea toa se slucuva. kazuvaat nabavka na struja preku tenderi se vrsi zanci nema nedostatok na struja. WTF ?? i ne sum zadovolen i nemaat investirano i aj da kazam deka se fini??? :drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom