Мислиш ли дека Б(а)УЧКо толку ..по нив бил вазнат..мислам по нивните пенкала???Вработените по купувањето не можат да мрднат според тоа што ми го кажуваат. Башка ЕВН во никој случај не смее да си дозволи такви падови во работата, бидејќи деновиве се позачестени се дефектите во мрежата, па многумина иако редовно ги плаќаат своите сметки остануваат без струја.
ftopic:Единствена добра работа кај ЕВН се едни метални, црвени пенкала. Ако на некој му се наоѓа некое, нека каже, оти се апсолутно прекрасни.
Абе..приметувам ли јас овде некој недостаток од месии..а???
Поготово самоубиствени??!!!
Кога се нема што да се каже..мдро си мче..и си квачи..на бабаму шатките јајца..оти са покрупни...хехехехе..разбира се..
![]()
За самоубиствени месии не сум компетентен,а за тоа дека другите не се виновни си се заебал,сите се обвинети ама се знае предвреме дека ќе бидат амнестирани или аболирани,без разлика дали има слики и очигледни докази за вината.Ако смеам слободна интерпретација овде да искажам налик на :
Тепаниот тепан..е.аниот е.ан..??а другите не се виновни за ништо..
:back:
Фала му на Бога, дека тимбата на Бучко, не гледала пенкала, туку шушки и тоа многу. Но тоа не ги прави пенкалата помалку убави.Мислиш ли дека Б(а)УЧКо толку ..по нив бил вазнат..мислам по нивните пенкала???
:nenene:
па и месијата има право на одмор, или пак спрема аргументи во меѓувремеАбе..приметувам ли јас овде некој недостаток од месии..а???
Поготово самоубиствени??!!!
Кога се нема што да се каже..мдро си мче..и си квачи..на бабаму шатките јајца..оти са покрупни...хехехехе..разбира се..
![]()
Вработените и пред продажбата не мрднуваа,во буквална смисла на зборот.Сите беа партијски плакатолепачи и најдобро ги знаат сите трафостаници во земјава,па ЕВН деновиве ги обучува за монтери ама некако тешко им оди,ти му даваш клешти,тој ти бара четка и лепило.:pos2:Вработените по купувањето не можат да мрднат според тоа што ми го кажуваат. Башка ЕВН во никој случај не смее да си дозволи такви падови во работата, бидејќи деновиве се позачестени се дефектите во мрежата, па многумина иако редовно ги плаќаат своите сметки остануваат без струја.
ftopic:Единствена добра работа кај ЕВН се едни метални, црвени пенкала. Ако на некој му се наоѓа некое, нека каже, оти се апсолутно прекрасни.
Јас пак мислам дека итно е „повикан„ одозгора , на дополнително перење..најверојатно добиле нов и поефикасен прашок..па и месијата има право на одмор, или пак спрема аргументи во меѓувреме
Имаш право. Изгледа со лепак поврзувале таму кабли-мабли, или што ти ја знам, па за Нова Година лујџето смрзнаа, а башка им се испорасипаа сармата, руската, тортите и колачите.Вработените и пред продажбата не мрднуваа,во буквална смисла на зборот.Сите беа партијски плакатолепачи и најдобро ги знаат сите трафостаници во земјава,па ЕВН деновиве ги обучува за монтери ама некако тешко им оди,ти му даваш клешти,тој ти бара четка и лепило.:pos2:
Значи..нема ни Е од европски начин на работење???.Моето мислење за работата на ЕВН е следното::salut:
Абе луѓе во ноември кога настапи поскапувањето, браќата од ЕВН замислете заборавиле претходниот месец да впишат некои киловати, па ги впишаа со новата цена и ете ти 1500 денари повеќе. И одам да се бунам и знаете ли што ми велат. Ако не ја беше платил сметката можевме да ти ја уважиме молата, но си се заебал што си редовен плаќач и неможеме да ти ги вратиме парите. И така ме направија Калимеро. :salut: